Приятели на загиналия моторист на протест в Костинброд

Те смятат, че кметът е виновен за катастрофата
3 юли 2019 10:00,
31
Приятели на загиналия моторист на протест в Костинброд
Кадър: Bulgaria ON AIR

Приятели на загиналия моторист излизат на протест в Костинброд. Те се събират тази сутрин пред общината в града, защото смятат, че кметът има вина за тежкия инцидент.

Още по темата

Вчера прокуратурата му повдигна обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост. Трайко Младенов остава на свобода под гаранция в размер на 5000 лева.

Младенов няма право да напуска страната. Отнета е и книжката му.

По случая все още тече разследване, пише Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слагайте си регистраториАко имаха регистратори или друга преминаваща кола - всичко щеше да е ясно Сега ще се съдят с години
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом е моторист е виновен. Не съм виждал моторист да спазва правилата.И този, като всички останали е карал я с 100, я с 200, я с 300 после кмета му бил виновен.
25
5
 
6
 
! Отговори
123456 преди 4 години
Хора, престанете да плювате по мотористите! Били винаги виновни, карали бързо....Дрън-дрън. Всички карат бързо. Всеки е нарушавал правилата. Нека спрем тази война по пътищата! Избиваме се сами. Ако камион беше направил забранен обратен завой и удари кола, пак щеше да има фатален край. Само по-голямото МПС ли ще оцелява на пътя? Или всеки сериозно да помисли , че не е сам в движението и как трябва да се шофира. Не за друго, ама българите намаляваме. Ще ни се затрие нацията.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 21При падане без каска и без мотор може да си строшиш главата.
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 17Изпреварването в участъка първо е разрешено, второ - изпреварването ми започва доста преди отбивката на пътя без предимство - 300-400 метра, трето - завой за на ляво няма, пътят е направо е само с отклонение в дясно - без предимство, от където изскачат другите автомобили. Както изпреварваш и пред теб се озовава друг автомобил след ляв завой от пътя без предимство. Спазил е предимството на трактора, не е спазил моето, а това, че съм в насрещната лента при изпреварване си е ОК.
22
1
 
11
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
Мотоциклетистът е нямал СУМПС. Въпросът е приключен! Протести, концерти, бдения, литературни четения, свиждания в килиите, опера на открито, колективно ядене на сладолед, кръгли маси. Все тая...
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"...но ако мотористчето беше карало с 80-90,сега щеше да е най-много в болница с наранявания!"Недей така, има и падания с 30, които са фатални. Дано не виждаш, ама каската сцепена от ръба на бордюр и вътре всичко леш... Лека му пръст на моториста - добър, лош - вече не е сред нас.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моториста има всички категории, возил е екскурзии в чужбина и ето сега.....!
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лекичко и внимателно! Дори когато си с предимство подхождай както внимателен пешеходец към зебрата! Сещам се поне 3 случая, единия по моя вина, колкото и обективни да са обстоятелствата, когато съобразената скорост и внимание дори не предизвикаха остра ситуация! Най драстично е когато от двете страни напират ,,състезатели"! Преди седмица едно момче не спря на стоп, дори не погледна вляво, сигурно защото знае, че е десен и си замина по пътя в неведение! Без клаксон, но може би трябва, щото пак!
18
3
 
6
 
! Отговори
са преди 4 години
По принцип,за мен лично,БГ моториста винаги е виновен!И то не заради друго,а заради факта,че не спазва никакви ограничения,щото "полицаи нас не ни спират"!Може и да е виновен кмета,знаел е,че там е спортна отсечка,и не е направил нищо,но ако мотористчето беше карало с 80-90,сега щеше да е най-много в болница с наранявания!
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде, бе! На кръстовището ли изпреварваш!??? Много си в конфликт на лични интереси! Ами ако трактора реши да завива за твое удобство наляво? Ще се качиш на балировачката....
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 15Ще се уточня какво имах предвид:Карам по път с предимство и изпреварвам трактор, който пъпли с 30 км в час. Точно в момента в който съм се изравнил с трактора, от дясно от път без предимство изскача за ляв зявай бай *** силен-вилен, понеже вижда само бавния трактор и смята, че има време да мине и има се озовава право пред мен, защото не съм приключил с изпреварването и прибирането в дясната лента. Масово *** си мислят, че са с предимство в такава ситуация, щото видиш
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предимството си е предимство, без значение в коя лента си и дали изпреварваш, или не, тоя който не е с предимство е длъжен да чака.---------------------Точно казано по-горе. Предимството е в рамките на ограничението. Продължавайте да карате с 200км/ч и да си мислите, че ви виждат и сте с предимство.
14
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има предимство да мине там с 50 км/ч! Не със 150! Аз не съм длъжен да съблюдавам кой пристига като шрапнел!
13
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"При една катастрофа има винаги 2 страни и ако двете или една от двете реагира има шансове."Точно. Ама всеки си мисли, че е тарикат и само той нарушава :) За мен колегата моторист е платил за грешката си прескъпо. Остава и другия нарушител да си "плати". 5-10 години би било ок според мен.Ако му се размине утре я дете ще прегази, я в спирка ще се забие...
12
1
 
6
 
! Отговори
681 преди 4 години
До Анонимен 8Когато виждаш, че кола ти се изпречква (взема) предимството е логично да кривнеш вляво, "вярвайки си", че наглеца срещу теб все пак ще спре, ама той продължава да напира и сблъсъка става в насрещното ... А това прави Местанчо щастрив и невинен...
11
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво протестират тия?!Искат да могат да карат с 200, без книжка и без екипировка?!
10
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Второ. Сблъсъка става в насрещното на този с предимство."Предимството си е предимство, без значение в коя лента си и дали изпреварваш, или не, тоя който не е с предимство е длъжен да чака.
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моторист без книжка... каквото е търсил това е намерил.Сега бих казал че ако имаше книжка и караше в разрешената скорост въпреки МПС-то което му взима предимството - щеше да успее да реагира!При една катастрофа има винаги 2 страни и ако двете или една от двете реагира има шансове.
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Първо бебето не е било в кошче! Ако беше, нямаше да излети от колата и нямаше да умре. Кой е безотговорен и кой е убиеца? Второ. Сблъсъка става в насрещното на този с предимство. И то на място дето платната са разделени с остров! А в случая от Костинброд летящ неправоспособен мотоциклетист Видяхте физиономиите на приятелите му. Кмета, маневра на забранено място, със служебна кола, със семейството си в почивен ден! Едва ли е отивал по служба.И двамата "слънце"!Та не скърбете много!