По пътя днес: Ограничения в няколко тунела заради ремонти

Движението в тунел "Ечемишка" ще бъде в една лента
4 юли 2019 07:50,
7
По пътя днес: Ограничения в няколко тунела заради ремонти
Снимка: архив Булфото

Движението в посока Варна в тунела "Ечемишка" на АМ "Хемус" днес ще бъде в една лента, поради ремонт на видеонаблюдението, светофарните уредби и вентилаторите, съобщиха от Агенцията "Пътна инфраструктура" (АПИ).
 
От АПИ допълват, че ограничение на движението в двете посоки на тунела "Големо Бучино" ще има и на АМ "Струма". То ще се осъществява в една лента поради инсталиране и настройка на системата за видеонаблюдение.
 
АПИ предупреждават още, че от 9.00 ч. до 18.00 ч. шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост и по път София-Бургас в района на Нови хан.
 
Причината е, че движението ще се извършва поетапно в една лента заради монтаж на рамка на изграждащата се електронна система за събиране на такси за ползване на републиканската пътна мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де, баш в петък ли решиха да затворят тунела, когато всички тръгват на път????
2
2
 
1
 
! Отговори
Българина преди 4 години
Вече 10 г тези 4 тунела са с ограничения, а са построени за по малко.... При шайката в така, нито врвмето, качеството, парите или човешкия живот имат значение, само КОМИСИОННАТА!
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе какво правят тези хораот 20 години само ремонтират и все не е готовза това време и пари можеше да се направят още 10-тина тунела