Без ремонти на АМ "Тракия" до края на лятото

Целта - да не се затруднява трафика през сезона
16
Без ремонти на АМ "Тракия" до края на лятото
Снимка: Булфото, архив

До края на летния сезон не се предвиждат ремонти по магистрала "Тракия", каза председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" Георги Терзийски пред БНР.

"Тази седмица завършиха ремонтите на виадуктите по магистралата и до края на лятото няма да се предприемат ремонти по пътя до Бургас, за да не се затруднява трафикът в активния отпускарски сезон", заяви Терзийски.

"Пътните ремонти по съоръжения на АМ "Хемус" се извършват от няколко години. Считам, че организацията на движението през тази година е на добро ниво и образуването на задръствания за участъка в ремонт са сравнително по-редки в сравнение с минали години, независимо че отворените за ремонт обекти са много повече", коментира Терзийски.

Той отбеляза, че пролетта и лятото са времето за ремонти. Полагането на асфалтови настилки се извършва при сухо време и положителни температури, затова организираме така ремонтите, че да се извършват в подходящо време и да не затрудняват много трафика на гражданите, посочи още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
8
 
! Отговори
хахаххахахаха преди 4 години
Тракия е по-скоро второкласен разнебитен път, а не магистрала. Всеки карал в нормална държава може да го потвърди. Суджука ви лъже нагло, а вие вече 10 години гледате като пребозали и мигате на парцали. Жалък народ.
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По евтино ще излезе нова магистрала отколкото трупане на асвалт и пари въху некадърно направена неустойчива основа.
13
2
 
18
 
! Отговори
Истина преди 4 години
а хранилката на държавата ще си седи още няколко години (90км между Пловдив и Ст. Загора). Може би трябва да се направи колективен иск към праителството за безотговорност, вместо да поправят този участъй преди 3-4 години още го държат! Слабо казано са некадърници!
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народе спазвайте ограничението от 90км през тия 30км на напукания път ,към края на 30км винаги седи полиция със радар ,а най лявата лента няма пукнатини и нйкои не спазва ограничението и получава акт по пощата .Това си е чист рекет герберски ненаправено качествено фирмата никой не я търси защото е близка до герб и с две думи са такива магистралите на простата тиква,само да откраднат парите и това е.
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на всичкото от горе и през тия 30км на края седи и полиция с радар и рркитира хората заради хвърлените милиони за пътя да караш. 140км в час ,това си е чист рекет ,минаваш по пътят за милиони със 100км и 100лева глоба получаваш че от данъците си дал милиони да караш по магистрала ,Абе няма такава държава.
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквата там що не отиде клип да прави ,вътре в колата камерата ще подскача като на батут през тия новопостроени 30 км дето ограничението е 90км ,щото милионите са изхарчени а пътят е станал като горски и това му се вика магистрала ,ходи там бе тиквооо простаааа.
9
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
40 километра ужасна магистрала от Чирпан до Стара Загора кога ще ги ремонтират бе уро ди??? Колко години пак ще лъжите *** ите хора??? Оставка!
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все едно караш в гората пичч ,там комисия е нямало за Одобрение на проекта,нямало е и гаранция от фирмата затова най лесно е слагаш от 140км на 90 км и чакаш да лапнеш следващата обществена поръчка като позабрави малко овцата една две години и пак ще прилапат няколко милиона за тия 30км на гърба на изгладнелия народ,но това е девиза на Герб Куче влачи рейс диря от милионите няма.
7
3
 
15
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 4 години
Предстои ми пътуване по Тракия .Въпроса ми е за помощ - още ли се клати магистралата в участъка изграден от Пловдив до Сливен ?
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно бандата на суджука ще крадат нещо друго, няма да е от магистралата, че много бързо лъсва всичко. Гордостта на банкянския папуняк пропадна навсякъде,но *** мълчат като бит участник в прайд.
5
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен доста започна да ми се повдига от масовото чуждопоклоничество в жълтата преса.Всяка година по това време някой, някъде започва да плюе българското като преекспонира цялостното положение.
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Екстра ,там тия 30 км дето ограничението е 90 заради новопостроения напукан път дето колата тряска като чели караш в гората ,фирмата дето го е правила няма ли да си го поправи или слагай знака от 140 на 90 и девиза на герб ,Куче влачи рейс диря от милионите няма .
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво им пречи да правят ремонти нощно време по хладното с необходимата сигнализация? Тогава виха имали по голямо КПД и по малка себестойност въпреки малко по големите заплати за персонал.
2
1
 
24
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Да бе магистрала с ограничение на скоростта на сума ти места на 90 км., егати магистралата.
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога вече на море в БГ.Мутрите да фалират.