Моторист от Варна загина в катастрофа край Търговище

Блъснал се в кола на пътя София – Варна
7 юли 2019 16:28,
37
Моторист от Варна загина в катастрофа край Търговище
Снимка: Pixabay

Моторист от Варна загина в катастрофа край Търговище. Пътният инцидент е станал към 13.30 часа на главния път София - Варна в местността "Момина чешма" недалеч от областния център, съобщиха от полицията.

Още по темата

Моторист загина при катастрофа с кмета на Костинброд

Катастрофата е между мотоциклет "Хонда", управляван от 39-годишен мъж от Варна, и лек автомобил "Фолксваген Шаран" с търговищка регистрация. Мотоциклетистът се е движил към морската столица, а колата - в обратната посока, пише БТА.

По първоначални данни водачът на колата е предприел маневра "завиване наляво" в посока вилната зона, a мотоциклетът се е ударил странично в предната дясна част на автомобила. Мотоциклетистът е загинал на място.

Извършва се оглед на местопроизшествието
. Движението е регулирано от екипа на "Пътна полиция", водачите да се движат с повишено внимание.

Причините за катастрофата се изясняват. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия, вечно тях засичат и предимството винаги е тяхно! Лека му пръст и дано шофьора на колата преодолее по бързо шока!
9
12
 
7
 
! Отговори
Teo преди 4 години
Лека му пръст на човека. Там има ограничение 60, но и пътя е прав. Най -вееоятно шофьора на шарана не го е видял и му е сякал пътя. Сега и той ще тегли, и близките на загиналия! Извод : хора, внимавайте, като карате! Жега, разсеяност и ей го резултата. Сега, понеже шофьора на шарана е виновен, може и да полежи малко! И защо?!? Заради неправилна преценка на ситуацията. А загиналия ... жалко, но всички имаме близки и трябва да мислим за тях, ако адреналинът ни е страст!
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това, че е карал с 300, не означава, че и при удара е бил с 300. Най-вероятно се е опитал да намали скоростта, но при 300 км/час, не можеш да намалиш достатъчно и следва удар.
7
5
 
8
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Автомобилът с включени фарове ли е бил? Бог да прости загиналия, съболезнования на близките!
6
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига сте умували. Разгледайте в гуглето катастрофи с доказани 300км/ч и доказани 200км/ч. Ще забележите, че:Дори с 200км/ч мотора разцепва автомобила на две(при челна направо влиза до задните седалки).Дирята от хвъркнали чаркове е поне 100-150 метра след катастрофата.Не казвам, че моториста е карал с 80, ама е силно невероятно да е карал с 300, щом колата не е сцепена на две, хеле па от към най-меката й страна(откъм вратите). Айде мислете малко.
5
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разрешаната максимална скорост на мотористи извън населено място е 80 км/час. При тази скорост за 1 секунда се изминават 22,22 метра, за две секунди 44,44 метра.Когато моториста се движи с превишена скорост, останалите участници в движението не могат да опазят моториста. При 300 км/час за 1 секунда моториста изминава 83.33 метра, за 1 секунди изминава 166,67 метра, т.е. от точка в далечината след две секунди се блъска в теб и това не можеш да го предвидиш. Затова мотористите загиват.
4
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С колко е карал моториста, за да стане такава какастрофа? С 250 или с 300 км/час.
3
5
 
29
 
! Отговори
ДоктУра преди 4 години
Адреналина не прощава . Тия с по слабата психика не успяват да го контролират и в едноклетъчния им мозък започват да се въртят мисли за безсмъртие , свръхчовешки способности и извънземни рефлекси ...... до срещата със следващия стълб, кола или крайпътно дърво . ... после лична среща със свети Петър . И разпределение в райските общежития .
2
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Карал е с ниска скорост, която не е позволила да изпревари завиването на колата наляво.
1
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заради движещи се с двеста мотористи е крайно време да бъде забранен левия тзавой.