Helpbook сигнал: Опасен площад в София, улица без асфалт...

И още: Опасна шахта, спирка без табло
12 юли 2019 18:45, Анисия Иванова
3

Снимка: Helpbook

Обзорът от Helpbook.info започваме със сигнал, който за втори път се подава към нас от жител на София.

Площадът "Знаме на мира" в столичния квартал "Бъкстон" е обезопасен с метални прегради. Част от него обаче е ограден с найлонова лента. На площада редовно се събират деца и родители. "За да не влети автомобил на площада, е необходимо да се подсилят тези ограждения", категоричен е потребителят.

Под залавието "Половин век молитви за асфалт" потребител от Сливен ни съобщава, че в града, на метри от общината, огромен район в междублоковото пространство е като лунен пейзаж. От изпратените снимки се виждат множество дупки, запълнени с кална вода от дъждовете в последно време. Гражданинът настоява за отводняване и асфалтиране. Въпреки подписките, подадени към общината, разрешение на проблема все още няма, допълва той.

Пристигна и притеснителен сигнал от Варна, в който се съобщава, че на централен булевард в града рекламен елемент от конструкцията на метално съоръжение е повреден и има голяма вероятност да падне върху коли/ пешеходци.

"Опасна шахта се намира до оградата на 118-то училище в София. Образувал се е голям процеп, в който без проблем попада човешки крак. Последиците може да сериозни ако някой пропусне да си гледа в краката", пише в поредния сигнал в платформата.

Получихме пореден сигнал за нефункциониращо електронно табло на Градския транспорт. Панелът се намира на натоварената спирка пред бившия хотел "Плиска“, в посока център. Потребителят моли за бърза реакция на отговорните лица от Центъра за градска мобилност.

Това са само малка част от получените сигнали през седмицата. Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе вижте чешмата в градинката пред народния театър. За 10 години Фандъкова едно корито на чешма не може да фугира,че да не тече като река. Имам усещането,че съм някъде в пустинен оазис, а в центъра на европейска столица
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кръговото е необходимо да се поставят спящи полицаи преди всичките 4 пешеходни пътеки - редовно джигитите като влязат в кръговото дават газ колкото могат, а е пълно с майки с колички и малки деца и е въпрос на време да стане белята.