Хотелиерът-бияч: Съжалявам за станалото, израелците ни предизвикаха

Жената на рецепцията беше наплюта, но това не се каза, заяви той
Обновена: 15 юли 2019 09:14 | 15 юли 2019 09:14,
465
Хотелиерът-бияч: Съжалявам за станалото, израелците ни предизвикаха
Снимка: BG ON AIR

Изпуснах си емоциите. Съжалявам,че се стигна до този инцидент. Това каза пред Нова управителят на хотела в "Слънчев бряг", който беше заснет да рита израелски туристи. Видеоклипът, който обиколи социалните мрежи, беше излъчен и от израелска телевизия. Управителят беше задържан, но вчера беше пуснат без да му бъдат повдигнати обвинения. От своя страна израелците обявиха, че ще заведат граждански иск срещу нападателя си.

Днес Иван Тодоров обясни подробно какво се е случило и добави, че ситуацията е изкарана изцяло от контекста на историята.

Още по темата

По думите му, гостите на хотела са дошли на 5 юли около 11:00 ч. Те поискали да бъдат настанени веднага, но от рецепцията им било обяснено, че могат да бъдат приети след 14:00 ч. Слижителите на хотела били любезни, но туристите отвърнали с грубости.

"Отишли са в бара на хотела, пили са напитки, но не са ги платили. Според тях сме били длъжни да ги настаним веднага. След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат. След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха. Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде", разказва Иван Тодоров.

Той поднесе публично своите извинения на всички хора, които са станали свидетели на инцидент, но продължава да смята, че той и служителите му са били предизвикани.

"Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се каза. Израелските туристи просто ни предизвикаха", категоричен е хотелиерът.

Старши камериерката Айше също е присъствала на скандала. Тя заяви, че досега не им се е случвало да имат толкова агресивни гости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
389
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Натаняху е казал в Ксенета, че нашите планове за тази територия се изпълняват ударно. Черноморието вече е наше, уредили сме да идват докато завърши процеса разни румънци и узбекистанци и изобилие от роми. После, като се заемем с останалата територия, Черноморието ще бъде очистено от всякакви гои, защото там ще ни е Командния център, - спомняте си как от Бургас сме ръководили турското нашествие преди 600 години.
388
0
 
1
 
! Отговори
englishmaninbg преди 4 години
моето западно наблюдение на българския капитализъм е, че все още е в инфантилния незабележим етап на развитие, разбираме вземането на пари, но не и предоставянето на услуга, която върви с нея; не е достатъчно добър, за да ми даде чиния с храна, искам я с усмивка, с случайно предлагане на повече напитки, без да извиквам някой далеч от телефона им, дали това не е твърде много, за да попитам дали плащам пари, за да остана хотел или да се хранят в затвора, малко лично обслужване
387
1
 
1
 
! Отговори
englishmaninbg преди 4 години
с капитализма идва и терминът - служба, нечувано в моя 11-годишен опит в живота на бг! Вземането на парите за почивката е едно нещо, което следва, предоставянето на услугата, в момента, в който хотелът е бил платен предварително на гостите, пристигнали по-рано, те трябва да са възприели световния индустриален стандарт - "безплатни напитки", докато не научим този елемент на обслужване, туристите ще дойдат за 1 година и никога няма да се върнат
386
0
 
2
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Евреите може да са искали да отседнат безплатно ....дори да им се плати ако може !
385
1
 
1
 
! Отговори
Държавата Лайнярия преди 4 години
До Анонимен 403Ритниците са заслужени, но крайно недостатъчни...........Особено когато "враговете" са две жени с две деца! Какъв "мъжага"!
384
0
 
1
 
! Отговори
Държавата Лайнярия преди 4 години
До Анонимен 389Може би мислят ,че в БГ няма ред.......................НЯМА РЕД И Е ОЧЕВАДНО!
383
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ритниците са заслужени, но крайно недостатъчни.
382
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И БИЕ който не го кефи
381
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз като съм недоволна българка...и аз ли да чакам Хитлер да се прероди... Майка ви селянска, само за пари мисли и без, който не го кефи... Че те и маймуните нямат дар слово ама някои са по-възпитани ...
380
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този хотелиер има късмет, че не са български майки...нямаше само да захождат към него и да се карат...верно щяха да го и набият...
379
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма видео. Но има видео от секюрити камера как жените го нападат зад колоната...Ами рецепцията се вижда много добре на камерата, когато подава документите...защо не покажат и видеото как са плюли и били рецепционистите. Ако имат.И защо са го "нападнали" жените,след като по негови думи вече е бил дошъл представител на туроператора за пакета им и им е обяснил всичко на техен роден език.Явно обяснението ще ви дадем друга стая и си плащайте олинклузив всичко, не им е харесало много на туристите
378
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Недопустимо е да се саморазправяш с клиенти по такъв грозен нелеп начин, особено майки с деца. Пред децата.Доколкото разбрах от видеото (на Нова мисля), където хотелиера със СОБСТВЕНИ думи проблема и обяснява поведението си:1) Жените са били ол-инклузив с резервация за екзекуютив суит.2) Казали са им, че докато чакат трябва да си заплатят напитките (те са олинклузив), защо?3) Предложили са им стая с три легла, друга (те са 4 с децата).4) Били са плюли и нападнали рецепция. Няма видео..
377
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Истината е, драги Българи, че без този и без предишния инцидент, всеки, който е бил на Ла.йноморието, е наясно какъв е проблемът. Наглите сел.яци, псевдо-бизнесмени и крупни собственици на капанчета и колиби, които са способнинда съсипят настроение и почивка и на най-добронамерения турист. Фалит и глад за всички такива!
376
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По българското черноморие се забелязва един голям "отлив" от туристи, познайте защо ? Пристигат само пия'нки и пропаднали персони от Запада,крадливи румънци и заблудени руски новобогаташчета и за всичко това обяснението е едно "скъпотия и престъпност" ! Държава е безсилна да се пребори с корупцията вътре в "себе си", какво остава да съумее да спечели от туризмът който храни цели държави с УМНИ управляващи ! На пр'ост *** народ, прости и крадливи управляващи !
375
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако хотелиерът не беше пр'ост бандюга,а умен и интелигентен представител на тази гилдия,би се разбрал човешки и интелигентно с клиентите си които са в правото си да имат претенции и капризи!Има една поговорка която гласи,че"клиентът винаги има право"ако искаш да печелиш и да се радваш на бизнесът си!Плажната ивица на Б-я е окупирана от пр'ости до костите бандити и престъпници които смятат,че всичко зависи от уличните им бойни умения!Какво да се очаква в държава която се управлява от бивш бандит?
374
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябвало е да се извика полиция, която да ги изведе от хотела и най добре да ги върне на летището.
373
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хотелите разчитат на резервации и туристи. А когато има агресивни гости на хотела се вика полиция - не се демонстрират каратистки умения.
372
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В БЪЛГАРИЯ ПОЛИЦИЯ НЯМА И ЗА ТОВА СЕ СТИГА ДО САМОРАЗПРАВА И ЕКСЦЕСИИПОЛИЦИЯ НЯМАСЪД НЯМА ПРОКУРАТУРА НЯМА И ВИНОВНИ НЯМАИ ДЪРЖАВА НЯМА
371
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може би мислят ,че в БГ няма ред и кой когато дойде трябва да го настанят ,най вече по висшата класа израелци ,та тук аборигените трябва да ги носят на ръце,а те да вдигат скандали както им изнася!Публикуването на видеото също е тенденциозно ,за подсилят натиска!Настанили са ги в петзведен хотел,но чувствали омраза на етническа основа,а те едни "добри,интелигентни,възпитани"!Написали да си сценария как да провокират,но няма да стане,а и не трябва да им минава номера,защото ще стимулират и други!
370
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е върха на нахалството!Навсякъде настаняването е след 14 ч.Да обиждат ,да плюят,да се напиват в бара без да плашат,да провокират управителя е каква е тази култура ,но трябва да получат добро " отношение" ,ако не ,били " мразени" защото са евреи!Старата мантра за набиране на дивиденти!Дори са съборили хотелиера или се беше подхлъзнал и паднал по гръб!Но,че са бити,е несериозно!А трети човек снима ,докато върви театъра,но само което им изнася!Това е умишлено,за да изкарат почивка без пари!