Българка и англичанин избраха Родопите за сватбата си

Това стана първата сватба в село Хухла от 1973 години
Обновена: 18 юли 2019 16:12 | 18 юли 2019 16:10, Красимир Ангелов
67

Снимка: Булфото

Българка и англичанин сключиха брак в едно от най-красивите места на Родопите. Те станаха и първите от 1973 година досега, които си казаха заветното "Да" в село Хухла, Ивайловградско.

Виктория Бончева и Робърт Джон Хендърсън живеят в Англия, но решават да вдигнат сватбата в селото, защото мястото е специално и за двамата.

"Решихме да направим ритуалът тук, защото в това село съм прекарала цялото си детство. Тук съм научила много неща за себе си, за живота и за отношенията си с други хора, за любовта и разбирателството", сподели младоженката.

За младоженецът пък селото има сантиментално значение, защото той й е предложил брак на връх Илинден над селото.

Заради сватбата, родопското селце с 19 жители, се изпълни със стотици гости от две националности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стана ми малко срамно заради българските коментари..Успех Виктория, и бъдете щастливи!
51
3
 
7
 
! Отговори
Виктория Б-Хендерсон преди 4 години
Също така, въпреки, че живеем в Англия и двамата искаме да се върнем в България скоро. Ние заедно подпомагаме България чрез много инициативи, благотворителни дейности и мероприятия - по начини които биха били невъзможни ако живеехме в България. Приятелите ми споделиха линк към тази статия и ни стана малко тъжно, че всъщност подкрепяме отечество където има толкова много хора, които злословят. И все пак, желаем доброта и разбирателство на всички. Хубав ден. Вики и Робърт
50
3
 
8
 
! Отговори
Виктория Б-Хендерсон преди 4 години
Драги коментатори, аз съм Виктория Бончева-Хендерсън. Аз живея в Англия от 11 години, където съм получила три висши образования и в момента работя като хирург (въпреки, че не съм кралица на Англия мисля, че знам малко повече от пет думи на Английски ;) ). Мъжът ми е моят избраник определено не заради пари, а защото е добър човек и страхотен партньор и най-вече защото се обичаме от сърце! Сватбата ни бе такава каквато беше, защото аз се гордея, че съм българка. Никой не очакваше, че ще има медии.
49
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като видя микс семейства в чужбина особенно когато жените са от някое забутано градче или село и падам от смях. Тя едвам научила 5 думи и се превзема все едно е кралицата на Англия, той пък се надява на нещо и така. След 2г развод, тя му взема повечето и си мисли че е успяла в живота.
48
7
 
6
 
! Отговори
факт преди 4 години
На снимките англичанинът прилича на българин, а тази си прилича на гнида ***.
47
11
 
10
 
! Отговори
От Англия преди 4 години
До Гадния мрънкачТака е , но това е положението. В последните 20-30на год. нещата се промениха коренно в България, а и в цял свят. Информацията обикаля свободно планетата за секунди. Пътуванията станаха по-лесни и евтини. Народът се космополитизира. Преди 4-5 века Англия е откривала света, а българите са пасли овцете до 1878. Но сега нещата се променят бързо. Трябва да се научим да сме толерантни, да приемаме чужди култури, да разбираме останалите народи. С мрънкане и отричане не става.
46
3
 
2
 
! Отговори
NordAn преди 4 години
До АнонимкаPredstava niamash kolko si prava, naistina e taka.
45
8
 
15
 
! Отговори
Drago преди 4 години
Porednata bulgarka, "namerila lubovta" (kintite)! Da im e chestito!
44
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има нещо аграрно и в двамата. Ще продължат селската традиция в международен план.
43
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам две дъщери.Ако се оженят за чужденци, ще се откажа от тях.Мога да го приема само ако чужденецът заживее в България и възпитават децата си като българи.Моите деди са умирали за тази земя и подобно нещо е предателство спрямо паметта им.
42
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И двамата са чудесни! Щастливи да са!
41
7
 
12
 
! Отговори
До една там преди 4 години
Аз пък няма да заговоря жена,която взема по-малко от 5000.Разни фръцли, където работят за една заплата-не мерси!
40
29
 
12
 
! Отговори
Една там преди 4 години
А за кой да се омъжи?! За някой шушляк,който ще й носи 1000 лв. месечно ли? Правилно е постъпила! Аз на моята дъщеря съм й казала какво и как.
39
23
 
22
 
! Отговори
От Англия преди 4 години
Браво. Вижте го човека , облечен е в национална носия. Дошли са им стотици гости от цял свят в това затънтено село, от чисто уважение. Стига сте критикували. Имам познати, женени за американци и англичани, и последните са много точни. Така че, стига сте критикували, като не познавате хората.
38
15
 
10
 
! Отговори
SILANCE преди 4 години
До Анонимен Не е мода, а принуда. Още един начин да избягаш не само от животеца тук, но и най-вече от причината му - манталитета на повечето коментиращи.
37
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз познавам поне 10 млади българки,които се задомиха за чужденци,а колко са никой не знае.Навярно хиляди!
36
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е хубавец, но пак добре.Наше съседско момиче за омъжи за арабин в Лондон.Всеки търси оправия та, не можеможе да ги съдим.
35
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прекарала детството си в село Хухла,но взела че избягала у Лондоня.Много си обичам България, но няма да живея там,няма да се омъжа за българин,децата няма да носят български имена и фамилия.Сега това е на мода.
34
8
 
11
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
И, разбира се, тя го е избрала заради великолепното му чувство за хумор.От друга страна, англичанинът работи за 150 паунда чисти на месец.
33
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За такива "нашенки" като тая има следната поговорка " Пази боже сляпо да прогледа", а особено пък ако е от дълбоката провинция...