Риби, Рак... Кои са най-скромните зодии?

Астрологията влияе на способността ви да разберете колко сте атрактивни
Обновена: 22 юли 2019 15:22 | 20 юли 2019 21:55, Дарена Найденова
8
Риби, Рак... Кои са най-скромните зодии?
Pixabay

 Поглеждали ли сте се някога в огледалото и веднага да харесате това, което виждате? Може да ви се получава естествено без да се налага да прилагат каквито и да е козметични трикове. Някои хора обаче не виждат в себе си това, което останалите забелязват и често се подценяват. 

 
Астрологията може да повлияе на способността ви да разберете колко сте атрактивни. Ако сте един от скромните знаци, имате склонността да не се фокусирате върху вида си, но пък впечатлявате околните с други качества. Вие се опитвате да се съсредоточите вътху други аспекти от характера като въображение, интелигентност или пък атетичност. 
 
Затова и приемате много странно комплиментите, които хората ви правят и често не знаете как да им отговорите. Ако засечете погледи с някого в градския транспорт, по-скоро смятате, че човекът гледа през вас, а не ви е хвърлил око заради красивия ви външен вид.  
 
Ето пет зодии, които нямат представа, че обръщат погледи след себе си. Вие трябва да вярвате повече в себе си.
 
Риби
 
Едва ли ще чуете някой от тази зодия да се хвали за нещо. Те са заети да помагат на другите и нямат време да се вманиачават във външния си вид. Но това и не им се налага. Представителтие на зодия Риби не си дават сметка какво хората виждат в тях и често се стряскат, когато някой се опита да им направи комплимент.
 
Независимо, че те имат набито око за другите и забелязват красотата им, Рибите въобще не гледат на себе си като на нещо красиво. Околните обаче са на съвсем друго мнение.

Рак
 
Раците смятат, че голямото им сърце и грижата за другите са качествата, които привличат хората. Това може и да е вярно, но това не е единственото, което кара околните да харесват представителите на тази зодия. Красотата и сексапилността на Раците кара хората да се залепят за тях като магнит и да не се отделят за дълго време. 
 
Още повеч ставате привлекателни, когато ви опознаят. Не само, че сте много красиви, но и нивото на интелигентсност също впечатлява останалия свят. Вярвайте повече във външния си вид и не се срамувайте от него.
 
Дева
 
Те имат склонността да се вманиачават в своите малки несъвършенства и провали и рядко забелязват това, че те изглеждат чудесно. Девите са умни, което в добавка към сексапилността им, ги превръща в истинско съкровище. Ако спрат за малко и се огледат, ще разберат, че доста хора гледат точно към тях. 
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Рак преди 4 години
Верно е . Аз съм *** скромното ... Докато правя на мравката път що други бубулечки и дребни гадини изпотъпквам . Ама мравката е жива и здрава . и сам Ентелегентен . Ама многУ . Аре, многУ ви здрави и успех в живота .
5
2
 
3
 
! Отговори
И ловец съм и ... преди 4 години
Риби и раци, обичам ги всякак, дори като зодии! Не спираш да се наслаждаваш на фината магия на рибите и на невероятният вкус на раците. Знаете ли как се нарича човек попаднал между риби и раци? УДАВНИК! Майтап Уили, ЧРЕВОУГОДНИК!
4
8
 
7
 
! Отговори
не е вярно.... преди 4 години
Лъвовете сме най -скромни!!! хахахаха ! Сериозно, Господ е дал на Лъва всичко: красота, интелект, чар, сила, сексапил.......Защо ни е да сме скромни?! И все пак сме доста по -сдържани от такива самохвални типове от сорта на Риби и особено Деви, които са и адски злопаметни и завистливи на всичко отгоре ! Раците са ОК, те са почти като Лъв, само че НАИСТИНА СА СКРОМНИ!: )
3
7
 
1
 
! Отговори
Оня със сома преди 4 години
2Потвърждавампреди 1 час 1 6Рибите наистина са скромни.Оня ден се облекчих в една скумрия. Дума не каза! Само се повъртя малко, после наведе глава и дума не каза!Миналия месец пак така с един шаран, преди това със сом го правих.Всичките си мълчат и не се оплакват. Скромни са!____________За другите не знам, но цял месец мих и обезпаразитявах сома. Бати *** педалеса.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои постоянно се хвалят колко са скромни, други постоянно четат хороскопи, за да напишат отдолу, че не били зодии, а пък аз отворих статията, защото помислих, че се отнася за морска храна.
1
16
 
2
 
! Отговори
Потвърждавам преди 4 години
Рибите наистина са скромни.Оня ден се облекчих в една скумрия. Дума не каза! Само се повъртя малко, после наведе глава и дума не каза!Миналия месец пак така с един шаран, преди това със сом го правих.Всичките си мълчат и не се оплакват. Скромни са!