Двама са загиналите след тежката катастрофа край Драгоман

Жена почина по-късно в болницата в София
Обновена: 30 юли 2019 13:56 | 28 юли 2019 21:15, Нели Христова
18
Двама са загиналите след тежката катастрофа край Драгоман
Снимка: Dnes.bg

Шофьорът на единия автомобил и спътницата му са загинали след тежката катастрофа край Драгоман, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Около 13:10 часа днес турски тир се удари в три автомобила. На място е загинал шофьорът на една от колите. Жената, която пътувала с него, била откарана в болница, но е починала по-късно.

Възстановено е движението към София, което се осъществява в една лента. До час се очаква да бъде пуснато и движението в обратна посока- към Калотина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
5
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Ама иначе чинките с новите си коли са през 200 метра и кво от това? Спират те, естествено за някоя глупост или за кеф, смутено ти обясняват, че " правят компромис" и минаваш само с фиш, съучастнически споделят, че " всичко е за пари" и така...
9
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе важното е че Фаровете ви спасяват живота. За тези години които карате на Фарчета и през лятото катастрофите са се увеличили десетократно. По интересното е защо Немците не карат на Фарчета нито зимата нито лятото сигурно са по Глу. пави от вашите сеяндурски тарикатчета и са разбрали че да включиш фарове през деня е пълен ташчак.
8
0
 
8
 
! Отговори
тоти преди 4 години
Токова хора по тоя шът загинаха и едва сега се размърдаха да правят магистрала,но как...няма от къде да се прекара обходен път...все по зле става баба му
7
5
 
8
 
! Отговори
МОТОРИСТ преди 4 години
Когато загине моторист(Веднъж на седмица- две) се изсипва толкова злоба и жлъч по адрес на мотористите, как не трябвало да караме, как трябва да се забранят моторите и т. н.... Днес загиналите в АВТОМОБИЛНА катастрофа са СЕДЕМ!!! Съболезнования на близките!Това е кошмар!
6
3
 
28
 
! Отговори
мдаа преди 4 години
8 загинали от ПТП по 365 дни = 2920 убити,а според КАТ(Тарторите на сатрапа ББ) са само 300-400 убити за година!
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако жертвите са турци това си е вътрешно турски проблем
4
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес 8 жертви, браво бе фуражки корумпирани избихте българите с ваште неадекватни мерки!
3
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Властта безсилна ли е да се справи с този проблем или е просто безхаберна.Защо в дриугите страни не е такова чудо,като у нас.Изтрепахте се,бе!
2
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези са турци, а за катастрофата е виновен КАТ, защото не контролира за спазването на правилата и затова всички шофьори правят много нарушения и най-вече чужденците, които шофират изключително опасно. Резултатът е катастрофа, ранени, загинали.
1
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес много катастрофи, бе! Цял ден пишат за катастрофи, за горящи коли.... Дъжд трябва!