Все по-голям интерес у нас към почивките с кемпер

Цената за наем на возилото е 250 лева за нощувка
31 юли 2019 14:20,
13

Интересът към кемперите става все по-голям, а много хора ги предпочитат, защото предоставят много интересно преживяване, заяви Николай Иванчев, който от вече 10 години отдава кемпери под наем.

Още по темата
Търсещи да наемат кемпери са най-вече семейства. По думите на Иванчев те носят определена романтика, защото с тях може да се спре навсякъде, да се пренощува, да се извади масата пред него и да се наслаждаваш на почивката си.

"Това е типичен кемпер под наем. Имаме кухня с мивка, падащо легло, маса, място за 6 човека за сядане, вътре е доста светло, за да създава впечатление и добро настроение. В този кемпер могат да нощуват и возят 4 човека. Типичният кемпер е за семейство от 4 човека", разказа Николай Иванчев.

Цената за наем на возилото е 250 лева за нощувка високия сезон, обясни още той. По думите му големият интерес показва, че сумата е достъпна.

Иванчев разкри още, че клиентите му предпочитат най-вече Гърция, защото там има много добри условия за къмпинг с кемпер. Италия също е много популярно място, както и Хърватия.

"България имаше много големи традиции в близкото минало. Постепенно и тук се нормализират нещата. Бавно, но сигурно си ставаме едно нормално и достъпно място за къмпингуване. Имаме прекрасни места. С кемпер, за разлика от каравана, може да се къмпингува и извън къмпинг", обясни още той пред Bulgaria ON AIR.

Според Иванчев най-добрият начин за регулиране на местата, на които да може да се разположи кемпер, е това да се направи от общините и това помага много за развитието на регионите. Пример за това са именно Гърция, Италия, Хърватия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
До 10 Анна преди 4 години
Не забравяй, че наемаш и кола ... Защо сравняваш само цената на нощувка в хотел?
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-разлчини са цените за наем на кемпер. Общото е, че падат при по-дълго наемане. Едни са цените за до една седмица, други са за седмица-две и т.н. намерих и отдаване под наме за два пъти по-ниски цени от тези 250 лева, както и по-високи. Има 4-5 местни, има за 6 човек има и за повече.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално, хората който живеят в панели, не искат да почиват на същото място, каквото тук ни се предлага. Всичко се презастрой.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анна преди 4 години
Не знаех, че наемите за кемпер са от този порядък. 250 лв за нощувка - wtf!!! Трябва наистина да си луд фен, за да дадеш тези пари, аз никога не бих. 4 човека си наемаме апартамент с две спални и кухня на 4 пъти по-ниска цена, как пък няма да се наврем в кемпер...
9
0
 
5
 
! Отговори
ЗУЧК 4ever преди 4 години
С новите промени по ЗУЧК този паркинг с кемпери е незаконен....
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бе, ще плащам по 250 лева за нощувка за някаква подвижна тоaлетнa на колела... чакай, чакай. Кемперите са за пенсионери и хипита.Да, има и супер лукс, но те не са по 250 лева :) Общо взето по-евтино ще ви е един луксозен хотел.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде го намерихте този? Прилича на Семн Семнович Горбунков от "Диамантената ръка".
6
4
 
1
 
! Отговори
Walter White преди 4 години
Да кемперите са подходящи за някои аматьорски синтези в полеви условия.
5
2
 
17
 
! Отговори
Станала е грешка--- преди 4 години
Според мен цената е била 25 лв---иначе това ще енай-печалившия бизнес в света при ношувки по 130 лв --до 200лв в изрядни хотели ти в романтичен кемпер,айде моляти се ,събуди се !
4
4
 
26
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
Тези нормални ли са!? За 250лв. само за нощувка може да се почива на безброй чудесни места. И ще те хранят и поят, и чаршафи и кърпи ще ти сменят, и няма да се навират вечер да си душат пръдните в мухлясал кемпер!
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали ги забраниха тия, сега пък защо ги рекламират?
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оо отивам си на почивка в Гърция, там нощувката на нощ е едно евро!
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
250 лв. е доста висока цена. В Германия ги отдават на доста по-достъпна цена.50-90 евро.