Удавилият се варненец искал да извади децата си

Инцидентът е станал преди бурята в събота
Обновена: 5 авг 2019 13:49 | 5 авг 2019 13:43, Александър Попов
24
Удавилият се варненец искал да извади децата си
Снимка: Булфото, архив

35-годишният варненец, който се удави при Втора буна на варненския плаж се е опитвал да извади децата си, каза д-р Лили Куртева пред "Фокус", която отговаря за медицинското обслужване по пясъчните ивици около Централния плаж.

Още по темата

По думите ѝ тя не е успяла да помогне на пострадалия, тъй като веднага го е поел екип на Спешна помощ.

Като очевидец на случилото се обаче медикът коментира, че фаталният инцидент е станал малко преди бурята в събота следобед да се разрази. По думите ѝ мъжът е влязъл във водата, за да извади децата си. Засега обаче не е ясно дали е имало спасител на мястото и дали той не се е отзовал. Въпреки усилията на дошлите на място спешни медици мъжът е загинал. Според д-р Куртева, той е имал и рана на главата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: удавенВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
4
 
! Отговори
Anon преди 4 години
Герой е този човек. Поклон пред паметта му.
22
0
 
8
 
! Отговори
гневна преди 4 години
Подкрепям 12, отговорността на родителите за децата си е на първо място!!!
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В нета има доста снимки от гръцките села. Съвсем лесно може да се види, колко са празни плажовете :) Не трябва да си ядрен физик. Може да се види и на снимката във Варна какво става :))) Айде фантазирай си там
20
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Гърция плажоветв са празни и се чудят вече, как да плюят България, която им е единствения донор на пари :)
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гръцките *** налазиха и новина с тъжен и морален край. Жалка работа сте вие.Лека му пръст на човека..
18
4
 
7
 
! Отговори
Един преди 4 години
Трагедия голяма, в такива моменти просто не знам за родител, който да остане на брега. Излишно е просто да го коментираме. Жалко за човека. Снимката към материала е потресаваща. При такава гледка се присещам, защо от 2005 не съм стъпил на нашето море.
17
6
 
4
 
! Отговори
Родител преди 4 години
Само казвам, че до сега в Гърция за удавен не съм чул.Иначе разбирам и подкрепям местния варненски и бургаски патриотизъм
16
0
 
16
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Трагедия... Жал ми е за семейството му
15
6
 
26
 
! Отговори
до Родител преди 4 години
айде сектир с тази Гърция, ходи и и си кисни таша ците там и стига с таз бг комплексарщина. Всеки си решава, нали се сещаш че като живее във Варна няма да ходи събота неделя на Кавсла на плаж ***
14
0
 
4
 
! Отговори
Кондю преди 4 години
Втора буна РапонгитУ там бе !
13
20
 
15
 
! Отговори
Родител преди 4 години
Ей това му е хубавото на гръцкото море.Не ми пука колко струва шезлога. Не ми пука колко струва чадъра. Не ми пука как е обслужването.Не ми пука дали някой е паркирал на плажа. Не ми пука дали слуша силно метал, Моцарт или чалга. Обаче... На гръцкото море досега за удавен не съм чул.Няма вълни, няма мъртво вълнение. Децата сами си се оправят. Природа.Никого не обвинявам. Нито политиците, нито хотелиерите. Просто природна даденост.
12
2
 
35
 
! Отговори
до Варна преди 4 години
Един родител трябва да е отговорен пред децата си. След трагедията е лесно да се пише. Неизбежно е защо един родител допуска децата му да се къпят в не охраняеми зони при положение, че нито децата му нито той се справят добре във водата? За да не изпада човек в подобни ситуации не трябва да ги създава. Това бяха моите мисли от по-долните ми мнения.
11
0
 
16
 
! Отговори
глупав текст преди 4 години
,,По думите ѝ тя не е успяла да помогне на пострадалия, тъй като веднага го е поел екип на Спешна помощ." !!!???
10
2
 
16
 
! Отговори
До 1 и 7 от Варна преди 4 години
Нямало е спасител и той е помогнал, за теб може и да е по-важно ти да си жив место децата но за повечето не е така.
9
0
 
33
 
! Отговори
Късно е за оценки преди 4 години
По-добре щеше да е да не беше пускал децата във водата и то преди буря, ама като се обърне колата, пътища много.
8
0
 
23
 
! Отговори
до 5 преди 4 години
Когато по една или др. причина се озове човек много на вътре в морето от значение не е само плуването, а и от способността да се държиш на повърхността на водата с минимални усилия и движение. Сега бурното вълнение как ще се отрази след два три часа на вестибуларния апарат няма как да знам. В този случай едва ли става на въпрос за такива обстоятелства. Жалко за децата, жалко за баща им.
7
13
 
3
 
! Отговори
до 2 преди 4 години
Да скочил е за децата си и сега те ще растат без него. Едва ли той е успял да им помогне! И по леко с обидите. Написах неща, който могат да спасят човешки живот, а саможертвата в конкретния случай е безсмислена.
6
15
 
3
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Нема фуфелец в ко.чината на Ох Бох Барбарох! Електората е насочен към Изхода и при него, малцина ще оцелеят. Особено това стълпотворяване в морето, което е дом на алпа Чулман. Чулман, наистина е дружелюбен към Българите, но към Българите;))), а определено в днешната па.смина, той не вижда Българи. Затоа земята става гроб, морето става гроб, въздухът става гроб... огънят става гроб... Така е при ГРОБ
5
4
 
31
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Всичко зависи от условията бе умник. Аз например съм добър плувец с много опит и при хубаво време без вълнение мога да изкарам километри. Но при бурно море със силно вълнение сигурно ще си замина още преди твоите 200 метра!
4
12
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Той ти казва като цяло бе ахмак. Имай поне няколко секунди в които трезво да прецениш ситуацията, за да не станеш и ти удавник с този, който се опитваш да спасиш...