17-годишен се бори за живота си след тежка катастрофа

Инцидентът е станал при опит за изпреварване край Пазарджик
7 авг 2019 12:03,
11
17-годишен се бори за живота си след тежка катастрофа
Снимка: архив, Булфото

17-годишно момче е с опасност за живота след катастрофа край Пазарджик, съобщиха от полицията.

Сигнал за инцидента е получен снощи малко след 23:00 часа. Към мястото незабавно са насочени автопатрули на сектор „Пътна полиция“, РУ-Пазарджик, екипи на пожарната и „Спешна помощ“.

18-годишен водач с „Мерцедес“, при опит за изпреварване на движещия се пред него товарен МАН, се е блъснал в задната лява част на камиона. Товарното возило е шофирано от 51-годишен жител на баташкото село Нова махала.

Пострадал е возещият се до шофьора на леката кола 17-годишен тийнейджър от Пазарджик Той е транспортиран с линейка в МБАЛ-Пазарджик с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

Наложило се е временно да затворят пътя заради почистване на трасето, а движението отклонено през близките села Ивайло и Драгор. Рано тази сутрин пътя е отворен и трафикът през него се осъществява нормално.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А тоя 18-годишния имал ли е книжка? Или ако е имал от колко време? От 3 месеца? И разбира се е взел на тате трошката и вече решил, че е безсмъртен. Класика в жанра!
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Простаците на село нямат по-смислено занимание освен като се стъмни малко и да яхват колите на татковците- ей тъй от скука....Каквото са търсили,намерили са го.Всеки на пътя е с единия крак в гроба, но когато и нарочно си го търсиш........
3
1
 
8
 
! Отговори
Специалист по всичко преди 4 години
Бял спортен мерцедес е била колата и е изпреварвала всичко наред ,докато поради неопитност на водача не се е размазала в камиона .
2
10
 
6
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
Да проверят и шофьора на камиона дали си е карал тихо и кротко в лентата. На мен един тираджия нарочно ми застана в лентата за изпреварван, когато го наближавах. Останаха може би 5 см. между предното стъкло и ръба на каросерията му. После ми се хилеше, когато се изравних с кабината му. Щеше да ме убие заради някакъв негов извратен майтап.
1
2
 
12
 
! Отговори
Жо преди 4 години
"ЧЕРЕПНО-МОЗЪЧНА травма се получава, когато Мерцедесът е 25-годишен пърдялник с неработещи еърбегци, а момчето е било без предпазен колан. При такива обстоятелства човек удря с глава предното стъкло на автомобила, което е най-здравото стъкло в колата.