Уикендът – само за море! Слънце и хубаво време

Утре максималните температури ще стигнат 37 градуса
Обновена: 8 авг 2019 16:44 | 8 авг 2019 16:30, Красимир Ангелов
3
Уикендът – само за море! Слънце и хубаво време
Снимка: БТА

Истински типичен летен уикенд ни очаква в следващите дни, сочи прогнозата за времето на НИМХ.

През нощта срещу петък ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утре ще е предимно слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на изолирани места в западната половина от страната ще превали краткотрайно.

Ще духа до умерен северозападен, в Източна България - югоизточен вятър. Следобед времето ще бъде горещо, с максимални температури между 32 и 37 градуса.

Над Черноморието ще бъде слънчево, привечер ще има временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток.

Максималните температури на въздуха ще са между 26-29 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде слънчево, около и след обяд ще има временни увеличения на облачността и на места в масивите от Западна България ще превали. Ще духа умерен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 26 градуса, на 2000 метра - около 18 градуса.

Събота и неделя времето също ще остане слънчево и топло, а градусите ще паднат с 2-3 надолу и максималните температури ще са около 34 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И 45 градуса да стане наричаното от вас хубаво време в БГ,а на бетономорието да е 30 градуса хората ви казват,че отиват в Гърция.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Гърция ама минимум 300 евро ходят така само за уикенда
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САМО ЗА МОРЕ В ГЪРЦИЯ : )