Две коли се удариха, загина на място 77-годишна шофьорка

Тежката катастрофа е станала на кръстовище за с. Търнак
9 авг 2019 11:47,
9
Две коли се удариха, загина на място 77-годишна шофьорка
Снимка: Архив, Булфото

77-годишна жена е починала на място при катастрофа на кръстовище за с. Търнак, съобщиха от плевенската полиция.

На 8 август на път III-306 са се сблъскали два леки автомобила.

Единият от водачите - 77-годишна жена, е починала на място.

Работата по изясняване на причините за катастрофата продължава в рамките на образуваното досъдебно производство под ръководството на ОП-Плевен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обадете ми се като загине 100-годишен шофьор...в тази държава закона и регламентите са виц...Крайно време е да им се прави психо за шофьори и не само - и на възрастните дето ходят из планината...че вижте какво става...Намерят ги...и ти теглят една дълга...пък бабата му реве вкъщи, че го няма.. А той се мисли за Беър Грилс, заедно с ортака му.
7
2
 
9
 
! Отговори
Хихо Геронто Ихо преди 4 години
Ами след като над 70 години може да гласуваш, то нормално е и да може да шифираш. Пораженията са подобни. Има един велик филм на свързан със старостта:"Легенда за Нараяма".Да ама не...Тогава да позволим и на 10 годишни да гласуват и шофират, може пък БГ да тръгне на добре.Тук мерилото е личния морал-недопустимо е толкова възрастни да са зад волана, а ако тая бе убила семейство с деца?Как аз трябва с моите данъци да издържам дете, старец, безделник и ром, а да се чудя кой от тях ще ме убие?
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-вероятно загиналата жена е спазила правилата, но жив е останал другият шофьор.
5
5
 
11
 
! Отговори
водач на РКм преди 4 години
На 77 години тази водачка има рефлекс като на умрела мачка опашката.
4
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам съсед на 82 години, който продължава да си шофира всеки ден и няма проблеми. Един друг като стана на 86 години внуците му забраниха да шофира, а човека още си можеше да шофира без проблеми. Всеки човек е различен. Един е грохнал на 70 години, друг грохва на 80, трети на 90 години и т.н. Имам и други съседи - младежи, които докато станат на 25 години направих по десетина катастрофи.
3
7
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Човек сам преценява докога може да шофира. Да се слага етикет "бaбушкера" e признак за празно между ушите. По света хората обикновено шофират докато са живи. Само в България се говори за ограничения за по-възрастните шофьори, които реално предизвикват най-малко катастрофи. В случая не е ясно кой е предизвикал катастрофата - тази загинала жена на 77 години или шофьорът на другата кола, примерно младеж на 18-20-25 години.
2
4
 
4
 
! Отговори
МИ преди 4 години
На 77 ???
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На такива бабишкери трябва да им вземат книжката.Днес една друга шофьорка на 70 години е катастрофирала и причинила смъртта на друг човек,сега и тази на 77 години шофира.