Два автобуса за 100 деца: Костинброд на бунт срещу липсата на транспорт

Новото разписание е влязло в сила от понеделник
29 авг 2019 10:01,
11

Жители на Костинброд излязоха на протест срещу липсата на транспорт в града. Те се възпротивиха срещу новия график на градския транспорт, който е силно редуциран.

"Проблемът започна преди седмица с обявяване на новото разписание. То влезе в сила от понеделник", посочиха  протестиращите.

Родители на ежедневно пътуващи ученици изразиха силно притеснение. Те попитаха как след началото на учебната година 100 деца ще се качат в 2 автобуса заедно с работещите.

"Проблем е и втората смяна на училище. Ще се наложили да се чака и на студа през зимата около час", обясниха жителите на Костинброд пред Bulgaria ON AIR.

Населението на града е около 12 хил. души. Според тях преди ден дори е имало случай на автобус, който не е минал по разписание и не е имало друг резервен, а на една от пътничките е бил издаден билет с фиктивен час.

Протестиращите настояват за връщане на старото разписание. Вероятно е да се стине до блокада на пътя, ако исканията им не се изпълнят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
блокада ли, а дали сте бити скоро?
7
2
 
10
 
! Отговори
Оня с коня преди 4 години
Костинбродският кмет е онзи, дето причини катастрофата, при която загина един моторист!? Костинбродските полицаи (да не повярваш)си свършиха работата и туй гербаджийско *** беше подведено под отговорност за убийство по непредпазливост!И разбира се, шефа на РПУ Костинброд плати за това с главата си!!!!
6
2
 
8
 
! Отговори
Недоволен преди 4 години
Господа костинбродчани, защо обезмсляте ходовете на Тиквун! Идва на разширението на Кока-кола, води американския и гръцкия посланници, само и само да позакрепят разклатения авторите на герб, и о, ужас! Костинброд на протесст!Мислете, иначе ще чакате по спирките до второ пришествие!
5
2
 
10
 
! Отговори
zlobarq преди 4 години
Предишния превозвач разполагаше с по нови автобуси и разписанието беше по начесто, как сега тази фирма печели с тези допотопни автобуси и орязва курсовете си остава загадка... май някой е взел едни пари от наш човек...
4
2
 
10
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 4 години
Недейте да клатите стабилитета бе.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде сега и тия почнаха да клатят държавата. Десни екстремисти
2
6
 
1
 
! Отговори
Драгане, Драгане преди 4 години
иконоката е минала през едното ти ухо и е излязла от другото...моето момче, все едно да кажеш че цялата азбука е само от букви "а", щото ти само тая буква знаеш, същото е е, кат си *** мълчи си и ни остаи да мислим че си умен
1
3
 
9
 
! Отговори
Драган преди 4 години
Идеята на капитализъма е да се минимизират разходите и да се максимизира печалбата. Учих го по микроикономика. Това е нагледан пример. Има още безброй много.