Мъж опита да подпали църква – отмъщавал на Господ

Бог бил виновен за смъртта на негови роднини
2 сеп 2019 15:28,
31
Мъж опита да подпали църква – отмъщавал на Господ
Снимка: Pixabay

Полицаи, младежи и хора от кметството в село Василовци, област Монтана, са задържали местният жител Н.О. по подозрение, че е запалил умишлено православния храм "Свети Георги" в селото в малките часове на нощта, предава БТА.

Още по темата

Огънят пламнал в 1,10 часа, но младежи от селото, които минавали покрай храма, го забелязали и повикали кмета Огнян Йорданов. Заедно те загасили пламъците. Пламъците са успели да изгорят част от входната врата на храма, но други щети нямало.

При акцията по спасяването на храма, полицията и местните са успели да забележат Н.О да бяга от местопрестъплението. Той заявил, че е подпалил черквата като намазал вратата с масло и дървени стърготини, за да отмъсти на Господ, защото преди време в катастрофа край храма загинали момче и момиче, които били негови роднини.

Храмът "Свети Георги" във Василовци е ремонтиран основно и е едно от най-посещаваните места в селото. Във Василовци има още една православна черква.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
19
 
! Отговори
то преди 4 години
Н.О, Н.О, НО, Защо не си отмъщава когато иде при Него, а тормози миряните? Можеше да пламне цялото село.
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подпалил църквата и ... запрашил към лудницата.
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наим Османоолу
1
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъж опита да подпали църква отмъщавал на Господ..........То ако в църквите ни присъстваше Бог щяхме да сме много добре. Поп+Ролекс=църковен ентерпрайс!