Псувни, блъскане, обиди: Рускиня изгонена от заведение заради такса WC

Случката е заснета на видео и публикувана в социалните мрежи
Обновена: 6 сеп 2019 12:01 | 6 сеп 2019 07:30,
548
Псувни, блъскане, обиди: Рускиня изгонена от заведение заради такса WC
Снимка: кадър Нова тв

Нов скандал с чуждестранни туристи, дошли на почивка тук. Собственик на ресторант в стария Несебър изгони жена от заведението, като преди това я наруга.

Причината за скандала - жената отказала да плати 1 лев за ползването на тоалетната. Всичко е заснето на видео, разпространено в социалните мрежи.

Кадрите са заснети в едно от реномираните заведения в Стария Несебър. Туристите не платили такса за тоалетната, разказва Юлвие, която се грижи за чистотата на санитарните възли.

„Дойдоха и им казах, че се мотаят в ресторанта. Не бяха седнали, нито поръчали. Уведомих, че ако седнат като клиенти и си поръчат, тогава тоалетната ще бъде безплатна. Едната туристка ме изблъска. Влязоха в тоалетната и ми се изсмяха”, разказа Юлвие Юмерова пред "Нова тв".

Сменили няколко пъти масите, на които сядали, но така и не поръчали нищо. „Затвориха менютата и тръгнаха. Аз ги спрях и им казах, че ми дължат 2 лева за тоалетна, защото не бяха клиенти на заведението. Пак бях изблъскана и ми отказаха да платят”, добави Юмерова.

Тогава се намесил наемателят на заведението. „Тази жена е бутана всяко лято, блъскана е като говедо. Човек какви нерви трябва да има? Ако това е нивото на туризма, моите уважения, мерси за такива туристи”, коментира наемателят на заведението Борислав Борисов. На въпрос дали отчита като грешка това, че е напсувал туриските Борислав отговаря така: „Не го отчитам, а тяхна грешка е, че се подиграват с нас и това е от години."

От Комисията за защита на потребителите обясниха, че нямат получен сигнал и не могат да вземат страна в конфликта.

Това е поредният инцидент с чужди туристи, който става публичен чрез социалните мрежи. В началото на сезона, арестуваха управител на хотел в „Слънчев бряг” заради агресия към израелски туристи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
392
1
 
6
 
! Отговори
Ха преди 4 години
О,в Гърция и Турция много обичат туристите да не си плащат!
391
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До българинДа, но ако вземат в същата ситуация да се оказват по 100 души на ден в твоят ресторант ти ли ще им чистиш след пикнята и сранетата?
390
15
 
7
 
! Отговори
българин преди 4 години
Ужас! Ако бях на местото на този говедар "собственика" Щях да си затрая.Че са ползвали тоалетната ми "безплатно"! Ама не! 2 та лева си искал "чорбаджията" "демократичен"! Ами утре дъщеря ти може да се окаже в същата ситуация на море в друга държава бе чобанин? И ако яко и се пи ш ка.Пред заведението на някого там ли да се заголи щото е на зор? Човешко си е! И ти ли ще се "възмутиш" Че не е могла да ползва тоалетна безплатна? Това лято руснаците пак СПАСИХА СЕЗОНА! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ???
389
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На руснаците сме дали писменост, език, религия и човеци не станаха. Цял Свят ги мрази.Сега ако трябва и да ги възпитаваме е мисия невъзможна,...кауза пердута !Да си ходят в *** и да ни оставят на мира.
388
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофилските лакей са ги свикнали на всякакви привилегии тип "братушка" и затова руските танкисти по българското черноморие са толкова нагли.А Слънчев бряг направо се е гетоизирал с руски чадърени "анклави" в безпратните зони между чадърите и шезлонгите на хотелите населявани най-виче от поляци, чехи, румънци, унгарци, германци, англичани, украинци, българи,... Вън руските танкисти от българското черноморие !
387
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз също бях свидетел на наглостта на един руснак, който се опита да пререди чакащите в един банков клон в "Кауфлад" с аргумента, че жена му чакала вече с две шишета водка в магазина и нямала български пари, та той искал да обмени 25 евро !Един от чакащите му отказа защото бърза за работа, а руснакът примигна към мене и каза, че не разбира.Тогава аз му отговорх: - Трябва да учиш повече !Разбра ме и се сви на стола.
386
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напротив, много добре се е отнесъл, защото никой турист няма право да се държи към персонала като към слуги.Даже тая овца е трябвало да я наритат няколко пъти в ***!
385
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредният булгаристански тъ.пак ( и пореден срам за българите!), който се отнася ОТВРАТИТЕЛНО към туристи, включително и руски туристи! Тоя тъ.панар НЯМА право така да се отнася!
384
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Показваш морал и култура - респектираш. Държиш се като дивак и *** - ставаш за смях и подигравка...Да се чуди човек какво може да стане за 1 - 2лв.
383
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откъде са и какви са не е важно. Не е важен и случаят за скандала и подобно отношение. Важното е че много българи нямат вече никаква култура,независимо в хотел ли са в ресторант ли са или са на улицата....Жалко за разбития морал и култура в днешното време!
382
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в Германия в кафене на Старбакс можеш да отидеш до тоалетната само с касовата бележка от консумацията.така са направили да се отваря вратата на санитарния възел.
381
4
 
13
 
! Отговори
Кенефър преди 4 години
Вече е дестинация само на Букурещките джипсита. Затова реномираните ресторанти пред *** имат масичка с ромка с потурчено име.
380
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За сибирските азиатци , България е бащиния и правят каквото си искат .
379
6
 
9
 
! Отговори
гост преди 4 години
Макс. до 15 г. ще се измрът комунистите от анадола, и ще се върнем да си оправим държавата..надявам се...
378
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами каквито са ни туристите, общо взето такова е и отношението към тях и обратно. Колко човека от форума ще направят на въпрос левчето за кенeфче.
377
7
 
21
 
! Отговори
Кривондел преди 4 години
Норвежец рита камериерка - лош норвежец.Рускиня блъска българска чистачка - добра рускиня, лоша чистачка.
376
4
 
7
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Пътешественик 400 Нали искаме да настигнем ЕС по доходи. Как да стане, като не плащаме тоалетни ? А в Русия бил ли си ? Там как е ?
375
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 413 Ми то и обществените тоалетни са с пари.
374
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко не е прав , но след като наританата е рускиня - приветствам .
373
6
 
19
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Радвам се, че не я е ударил, а само изгонил. Заслужавала си е изгонването, дребната тарикатка. Няма никакво значение от къде е родом. Пак започна верната драма с русофили русофоби... Просто идват бедните *** да почиват. От всякакви държави.