Засилен трафик през граничните пунктове със Сърбия и Гърция

Да се използват обходните маршрути през Илинден, Златоград и Ивайловград
6 сеп 2019 17:00, Анисия Иванова
31
Засилен трафик през граничните пунктове със Сърбия и Гърция
Архив: Булфото

Интензивен е трафикът през пунктовете на границата със Сърбия и Гърция, съобщиха от МВР.

При граничния пункт Калотина трафикът на леки коли е засилен в посока изход от страната.

Същата е ситуацията на пунктовете с Гърция при Кулата и Маказа. Препоръчва се пътуващите да използват обходните маршрути през граничните пунктове Илинден, Златоград и Ивайловград.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили на ГКПП Дунав мост-Русе.

В празничния ден ще е ограничено движението на превозни средства над 12 тона по магистрала "Тракия" в посока от София до Пловдив между 18 и 20 ч. Между 17 и 20 ч. камионите няма да могат да преминават още между Ребърково и Ботевград, Русе и Велико Търново, Варна и Бургас, Бургас и Царево, както и между Благоевград и Кулата.

До 70 километра в час е ограничено движението по магистрала Тракия между 13 и 21 километър в посока Бургас заради ремонти.

Остават ограниченията на магистрала "Струма" заради щетите от пожара в депо за отпадъци при 62 километър. Остава затворено платното в посока Кулата, като движението се пренасочва в насрещнато платно. Превозните средства над 12 тона и автобусите се отбиват по обходен маршрут между Долна Диканя и Бобошево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ключовата ти дума е "ходя".Значи събираш цяла година по 50лв на месец,накрая теглиш бърз заем,товариш палатката и чантите със зеленчуци и корите с яйца и ХОДИШ на море.После качваш две снимки във ФБ и се хвалиш колко си велик.Гледаш вечер по 4часа турски сериали и безмислени състезания по телевизията и си велик.Явно коеф.ти на интелигентност клони към минус безкрайност и не разбираш за какво иде реч.Моите комшии на етажа са софиянци и като тръгнат на плаж с БОХЧИТЕ са ми ясни.Селяния до шия!!!
26
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А аз откъде да знам, че не създаваш проблеми след като самият ти очевидно си проблемен човек. На проблемните хора винаги им се привижда лошо обслужване, някакви си болни дето са болни щото толкова им е акълът.Аз защо като 30 години ходя на нашето море един път не съм се разболял и нито веднъж не съм видял проблеми с обслужването.Ти какво обслужване искаш - да ти хвърлят цветя, да те черпят с 30 годишно шампанско, да ти викат Ваше Величество? Къде живееш?
25
1
 
2
 
! Отговори
до 28 преди 4 години
Мразя да влизам в безсмислени спорове,обаче явно глупаците си заслужават грубит отговори-когато плащаш за дадена услуга,след като плащам коректно и не създавам проблеми на персонала се полага и съответно отношение.*** собственици на заведения наеха персонал от чужбина с явното съзнание да не плащат заплатата за септември или може би те знаеш за това.Чуждите работници работят 5дни по 8 часа.Относно хигиената-няма дума с която да те определя колко си неадекватен или си от тези собственици!?
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те не плащат на персонала и насреща получаваме отвратително обслужване.Преди три дни жена на приятел получи хранително отравяне от Златна котва.---------------Какъвто клиента, такова и обслужването. Никой не ти е длъжен да ти слугува!Ако жена му си беше измила ръцете преди ядене едва ли щеше да получи нещо. Спазвай хигиена, не толкова трудно!
23
1
 
2
 
! Отговори
До тъпанар 24 преди 4 години
Не съм длъжен да се оправдавем пред един пол.***. За разлика от такива комплексирани л.*** като теб, познавам част от тази клика която се вихри по нашите плажове.Не понасям хора довчера нямали 2 лева, като Г.Манев или крадци от Дебелт като един собственик на кабеларка и вицепремиер да определят ТЕХНИТЕ ПРАВИЛА за начин на живот на останалите.Те не плащат на персонала и насреща получаваме отвратително обслужване.Преди три дни жена на приятел получи хранително отравяне от Златна котва.
22
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До клакьора на бългаЖивея в Бургас, колкото и да не ти се вярва вече 5 години не стъпвам на нашето море. Затова пък ходя в Гърция на плаж. ---------------Защото си най-обикновен национален предател.
21
4
 
0
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 4 години
Благодарение на мъдрата политика на другарят Бойко Методиев Борисов материалното състояние на обикновения българин се повиши многократно в сравнение с управлението на Сергей Дмитриевич Станишев и това позволява трудещите се граждани и селяни да обикалят Европа,да посещават луксозни курорти и да отсядат в скъпи хотели !!! Благодарим ти , другарю Борисов!!! Благодарим ти,СПАСИТЕЛЮ !!!
20
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто хората са по-богати от преди. Помня много добре какво беше при Орешарски с неговата мизерия и сега.
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербавите *** съвсем изплискахте легена!Добре, че беше Тиквата ви, която лично ми даде пари, за да ида до Гърция!Спрете да дишате лепило, не е полезно!
18
3
 
9
 
! Отговори
До клакьора на бълга преди 4 години
Ако не бъркам плажната ивица на л.йняното ни черноморие е 280км, а в Гърция е близо 9000км. Дано можеш да смяташ. Живея в Бургас, колкото и да не ти се вярва вече 5 години не стъпвам на нашето море. Затова пък ходя в Гърция на плаж. както казва един мой познат с доста пари - отивам там, където ми уважават парите.
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По празниците както и отпуските яко в чужбина, бетономорието да го духа. Така ще е и зимата, почнете ми думата. В чужбина на ски по евтино от БГ, факт.Ангелкова, как върви туризма? Затъваме нали? Якоооо
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са празниците за нас в БГ.Великото преселение на народите.
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашите курорти са пълни. Гледам снимки сега на разни хора от Гърция... Ами навсякъде се виждат празни плажове.
14
4
 
8
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Защо не е засилен трафикът към нашите курорти?
13
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Софийския бай *** два месеца после ще стои гладен но хукнал за два дена с два лева у джобо до Гърция да си направи снимка за фейсбуко ,че бил там и да се хвали :-)1
12
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Гърция сърби няма. Макетатаа пари нямат. Турци в Гърция рядко ходят. Недей се измисля. Основните трафик е на България *** от село. Ако не излизатв от стаите си поне, не се излагайте. Фейсбука се залива от снимки от родните и гръцки плажове. България се намира в най добрите си години от ВСВ насам.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всички национални празници се празнуват от българина/родолюбец-националист/ на пазар в Одрин и на почивка в Гърция
10
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Задръстени патищата,само че от турци и богати румънци хвърчащи към Гърция с новите си коли и между колоните се натикали софиянските панелни таласъми само да се пречкат и вечерта да се оплакват по телевизора!Ами стойте си у вас на голия г3 бе!Кво сте хукнали?Писна ни от вас софийски мързеливи мрънкала!
9
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв беден народ бе :) Преди 15 год 2/3 не бяха ходили на Ски и плажове. Една малка част хлдиха до Гърция основно мутри. Хората не излизаха от блока си...Сега всичко живо е някъде.. Тая дебелана спекулира с думата бедност... Да отиде в Африка да види, каков е бедност. Тука всеки втори е затлъстял... Не защото храните са некви.. Аа защото се плюска по цял ден. Аз спрях да ям 3 месеца много храна и вече имам плочки... Всичко е до парите и какво си позволяваш с тях
8
7
 
7
 
! Отговори
КАКА преди 4 години
Ама това ли е бедният народ , дето Нинова непрекъснато ни го повтаря и реве ??? Магистрали пълни ,ГКПП задръстени, плажове , хотели и в планините пълни ,заведенията също ! Не виждам евтин бензин , нито храна на ниски цени. ....на кого да вярвам, на очите си или на БСП ???.