Безумие: Джигит настъпи газта в насрещното на АМ "Тракия"

Колата се движи с висока скорост в изпреварващата лента
10 сеп 2019 07:29, Александър Попов
33

Шофьор-самоубиец бе заснет да кара в насрещното движение на АМ "Тракия". Видеото шокира мнозина и предизвика бурни реакции в социалните мрежи.

Мястото на заснемането е 344 километър на автомагистралата, като е видно, че джигитът кара с висока скорост в изпреварващата лента.

Това не е първият подобен случай, но досега по-честият вариант е нарушителите да се движат в насрещното движение в аварийната лента.

На клипа се вижда как лек автомобил се движи с висока скорост в най-лявата изпреварваща лента срещу движението. Това не е първият подобен случай у нас.

Качеството на видеото е лошо и трудно може до се разпознае регистрационния номер на автомобила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
10
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
България е държавата на анархията и беззаконието! Като излезеш на улицата трябва да се молиш по три пъти на Господ, Алах и Буда, както и на "Късмета"! Освен това, само в Бг територията е възможно, като караш според правилата, спазваш ограниченията на скоростта и не минаваш през подметките на пешеходците, да си виновен на стотиците джигити и пътни хулигани!!!...смехотворна, абсурдна страна....и супер калпав матрял на поне 99 процента
22
2
 
15
 
! Отговори
Смях от Албания преди 4 години
Е, Ясно е.Това племе е оставено на милостта от естествения подбор.Никой, никога за нищо не е виновен.Безхаберие и безотговорност цари в буренясалата ни държава.
21
3
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
А КАТ знаят само да прибират бързи пари, а не да си свършат работата. Всички дежурни да се глобят, че само спят под мостовете с камери на предното стъкло!
20
0
 
26
 
! Отговори
St@m@t преди 4 години
Това трябва да се третира като опит за предумишлено убийство.
19
20
 
6
 
! Отговори
Giovel 21 преди 4 години
В допълнение към Неделното пътуване по Тракия, посока Бургас-София, подчертавам Бургас - София, а не "PA", "PB", "СТ", "X", "EН" и други села и паланки. Трафика беше тежък, тъй като споменатите регистрации при 105 км/ч в лява лента нямат работа.... Знам че газта/метана вие скъп уважаеми, но лявата лента е за изпреварване, а не за неделно приятно шофиране. Стойте си в дясно и си карайте спокойно, рано или късно ще стигнете до.......село!!!
18
0
 
23
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
За съжаление това стана норма по пътищата в България. В неделя се прибирах по Тракия от Бургас, трафика беше изключително тежък. Колите бяха буквално броня в броня и в двете ленти. Имаше доста участници, които са направо за затвора или лудницата. Това си е хулиганство на пътя.
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ще рече - записа е лош не се вижда номера?нали БГ-тол снимат всички номера, час/минути/секунди вижда се кой е минал от там, намира се и се сурвака.
16
1
 
31
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Нищо изненадващо.С тази "работеща" система ще е така.Този е абсолютно изтрещял и това трябва да се третира като углавно престъпление.даже и не се смущава, че срещу бего се движи някой и ще се удари.Камерите на КАТ къде са ?
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дайте му награда, поне един месец да стои по всички билбордове по магистралата. КАТ като не може да се пребори с подобни изпълнения, да им издава индулгенция за поне 10 бъдещи нарушения.
14
1
 
35
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Това е криминално деяние - 2 лета затвор поне.
13
3
 
40
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
На такъв психо- не трябва да има никаква книжка доживот- и да влезе в Световна система за човек нямаш право да вади книжка навсякъде по Света- Това което става по магистрали и шосета в БГ е направо Абсурдно!! Това не може да е европейска държава- искам един ей такъв да се забие в джипа на великият "архитект" на БГ Борисов !Държава със Съдебна система без аналог в Света!! Сгазваш някой на зебра- и след месец си пак с книжка и си караш из магистралите!
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Твърде хубаво е направил - щом държавата не може да вземе мерки срещу такива (а те са много), нека да бъде еб-авана до дупка!Дори да го разпознаят могат само да му вземат книжката (което няма да го спре да кара кола), и да му напишат глоба (която той няма да плати)!И какво от това?
11
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шофьорът знае ли да чете и пише? Кой му е дал книжка? Очевидно е неграмотен и не познава законите, не знае правилата за движение, пътните знаци и т.н. До вчера само с каруца да се е движил, а майка му го е родила когато е била на 11-12 години.
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Беззакония е така...
9
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този"герой" заслужава и трябва НИКОГА да не кара повече.На такива като него е задължително да се отнемат правата да шофира до живот.Но, няма никакви закони за тези убийци.
8
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Изпреварващата" лента, кого е изпреварила?!Докато има изпреварващи ленти ще има и изоставащи журналисти. (народна мъдрост от Зимбабве)
7
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В затвора за опит за убийство му е мястото!
6
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Див селянин с Опел Вектра.Ако не са с Опели са с БМВ и Фолксваген.Тва с им магическите марки.
5
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И в населените места има такива. Просто трябва да им се отнемат шофьорските книжки, талони и номера на колите, и поне за година да бъдат спирани от движение.
4
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отново трябва да сме благодарни на баш сожука, за това че направи магистрала с два пътни възела. Нито я ползваш ефективно, нито се поддържа адекватно. Хвала на такива способни държавници.