Приятел на пастора педофил: Той се е покаял!

Хъл задържан по подозрения за сексуални престъпления и у нас
Обновена: 13 сеп 2019 10:01 | 13 сеп 2019 10:00,
18
Приятел на пастора педофил: Той се е покаял!
Снимка: BBC

Ние знаем за миналото на Даниел Хъл. Всеки човек има минало, но когато той е приел да бъде евангелист, явно се е променил и покаял, заяви един от жителите на сливенския квартал „Надежда” – Николай Демирев, в коментар по случая със съдения за педофилия във Великобритания Даниел Хъл.

Даниел Хъл се е спасил от правосъдието на Острова, но бе открит в кв. „Надежда” от разследващ журналист на BBC. От четвъртък сутринта Хъл е в ареста на сливенската полиция.

Още по темата

Той е задържан за 24 часа, по подозрение, че е извършил сексуални престъпления и в Сливен. Предстои да му бъде повдигнато обвинение.

„Живял съм с него 3 години, живея още с него. Служител съм в неговата църква. Искам да подчертая, че той не контактува само с деца в молитвения дом. Ние имаме събирания на всички в понеделник, сряда, петък и неделя", каза Демирев.

По думите му Хъл е помагал на много възрастни хора – през зимата им давал дърва и печки.

„Ние знаем откъде идват парите му. Той снима клипове със социално слаби хора, изпраща ги на спонсори и те му дават пари, които раздава на хората според нуждите им”, каза още Демирев.

Той подчерта, че в квартала, в който живеят над 30 000 души, досега няма никакви оплаквания от пастора.

„Аз също имам дъщеря на 12 години. Тя посещава неговото младежко събиране. Имайте предвид, че Хъл прави това, което българските учители в Сливен не правят – деца, които не могат да си кажат името на български, говорят на английски", обясни Демирев пред Нова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Слънчарски преди 4 години
Еми не знам, може и наистина да е спрял да върши... ъх това което е вършил. Но ако беше така, според мен нямаше да стои сред деца, отново. Примерно един наркоман, когато се отказва от дрогата, не отива да гледа как други се дрогират. Все пак най-вероятно ще се изкуши. А това, че снима клипове със соц. слаби и ги праща на спонсори, още повече намирисва. Като нищо да снима невръстни деца голи (а може и други неща) и да ги праща на други педофили и така да плаща.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо ЕС и Великобритания да дава акъл на Източна Европа как ние трябва да сме толерантни и да си отворим границите, нека да изчакаме първо 100 години и да видим как ще се развият нещата във Великобритания, Франция и Германия. Нека да видим дали социалният експеримент с вносът на араби и африканци ще има щастлив или нещастен край. И след това да вземем решение дали българите да сме толерантни или не. Да работим не с утопични теории, а с практически опит.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До englishmaninbgА защо не си представиш, че грешиш? Радикалният мултикултурализъм е една теория. Една утопия. Като imagine на Джон Ленън. Истината е друга. Където има допир на културите има войни и кръвопролития. Ирландия: католици и протестантиЮгославия: християни и мюсюлманиУкрайна: руски и украински езикКаталония: испански и каталонски езикСирия: шиити и сунитиИ Западна Европа сега с тази масова миграция става като бомба с часовников механизъм която в един момент може да избухне.
15
7
 
1
 
! Отговори
englishmaninbg преди 4 години
Обичам да живея в българия, просто ми се иска да излезе от тъмните епохи, когато става въпрос за синод, имиграционно търпение на съвременния начин на живот.ако не приемем имиграцията, сега няма да има българия за 10 години, просто колекция от етно българи, разпространени в Европа, говорещи за отдавна изгубените дни, когато имахме държава, преди всички да избягат.
14
4
 
2
 
! Отговори
englishmaninbg преди 4 години
Във Великобритания имаме такова нещо като диверсионно обучение - наредено от съд, например хомофобски президент може да бъде принуден да живее в гей семейство в продължение на 6 месеца и да завърши 100 часа безплатна работа, организирайки ЛГБТ събития, ако обидиш мюсюлманите може да бъде проектиран да живее и да работи с едно мюсюлманско семейство в продължение на една година, става въпрос за разбиване на лоши нагласи и развъдна толерантност
13
4
 
0
 
! Отговори
englishmaninbg преди 4 години
До fact всеки, който използва бог на ортадокс като оправдание да бъде или расистки, или хомофобски, трябва да бъде хвърлен в улука, за да живее като куче, какво се случи с Иисус, проповядващ прошка и търпимост на всички създания в този ет, е 2019 г. и времето, когато започнахме да наказваме тези нагласи за ортадокс.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние знаем откъде идват парите му. Той снима клипове със социално слаби хора, изпраща ги на спонсори и те му дават пари, които раздава на хората според нуждите имт.е. прави порноклипове с ромове, които качва в нета, и после си делят печалбата
11
0
 
2
 
! Отговори
факт корекция преди 4 години
моля думата византийска" в коментара ми долу да се чете българска".
10
0
 
3
 
! Отговори
факт преди 4 години
Няма начин, при всички протестантски антицъркви не се прилага Покаяние. Те са Спасени, за разлика от нас, Православните християни, които наистина имаме Покаяние и Божия благодат. Ние не плямпаме напразно и не цитираме изопачени откъси от Новия завет, екзалтирани фрази и празнословия, заблуди към манхгалите. """...деца, които не могат да си кажат името на български, говорят на английски:""" нека да заминават за земите на британската корона, не ги искаме тук да мърсят свещената византийска земя.
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей ама никога не проявяваме далновидно и прагматично мислене. Оставете човека да учи ромчетата на английски и след това да им е по-лесно да емигрират в ЕС. Оставяйки го сега на мира да нарушава закон с който не пречи на никого, ще бъдат предотвратени купища закононарушения в бъдеще. Никой не се оплаква от него. Същевременно ромите са си общност където сами ще го утрепят с камъни ако много прекали с нещо. И пастор обучаващ по английски е в пъти по-добре от имам обучаващ по турски.
8
0
 
9
 
! Отговори
иррелигиоз преди 4 години
Педофилията си е сериозно отклонение и такива хора нищо не ги спира. Част от възбудата им е, че е нередно и недопустимо. В някои държави правят химическа кастрация, а ако изобщо пък си извършвал секс престъпления в някои щати те задължават да го кажеш на съседите си когато се премесетиш в нов квартал.
7
0
 
9
 
! Отговори
иррелигиоз преди 4 години
Отделно правото доколкото съм запознат не се интересува дали си вършил добрини, а това нередното дето си извършил дали си го правил преди пак т.е. рецидив. Той изглежда - да.
6
1
 
16
 
! Отговори
иррелигиоз преди 4 години
Ако ще хиляда добрини да е направил, педофилията си е педофилия и има закони. Едно добро не оправдава извършено зло. Аз съм помагал финансово и морално на деца в домове, мога ли сега да изнасиля комшийката?
5
0
 
3
 
! Отговори
Тоя преди 4 години
явно иска българските учители да живеят в махалата и направо там да преподават. Що трябва да се ходи на училище!
4
1
 
7
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 4 години
Като гледам тия двамата как се фиксират, ми е ясно, че за тях всеки ден е 14. 02!
3
3
 
12
 
! Отговори
Бе преди 4 години
мога ли и аз, ако убия някого да стана евангелист и да се покая без да влизам в затвора? Има ли такава правна възможност?
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всякаква из мет се домъкна в България!
1
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е кво толкова дърт козел младо яре лющеше