Търси се: Младеж открадна кутия за дарения в Перник

Средствата са събирани за момиче, болно от левкемия
24 сеп 2019 20:49,
84
Търси се: Младеж открадна кутия за дарения в Перник
Снимка: zapernik.com

Младеж открадна кутия с дарения на перничани за болната Руми, която се бори за живота си, а всеки лев е жизненоважен, за да оцелее, съобщава zapernik.com

Кражбата е станала на нонстопа в пернишкия квартал „Твърди ливади". Камерите на нонстопа засичат младия мъж, който се оглежда около витрините, а след това небрежно се обляга на гишето. В същия момент протяга ръка вътре, грабва кутията с дарения и бяга.

Руми от гр. Перник е болна от левкемия. Намира се в турска болница, където дават надежда за пълно излекуване. Майка е на две деца,съпруга.

Клипът и снимките с лицето на крадеца се разпространиха като лавина във фейсбук, а тежки коментари заваляха върху младежа, направил дръзката кражба.

"ИЗДИРВА СЕ!!! Търся Това Човекоподобно нещо, откраднало кутията с дарения на сестра ми Руми. Анонимността е запазена", пише братът на Руми Калин Спасов, като публикува кадри от престъплението.

Това не е първият случай, в който дарения за болни деца и хора от Перник са жертва на посегателства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
7
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 4 години
Поздравления за Fallschirmspringer///Доста точно обрисувахте социално -политическата страна на явлението.А за действията на ГЕРБ при избори,както и за цялото им много-годишно управление ,то те са известни и разбираеми за всички мислещи хора,само съществата с една или по-малко мозъчни клетки не го виждат и разбират,по обясними причини
42
3
 
10
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 4 години
Може да се смята,че виждате един активен член на ГЕРБ и активен последовател на Борисов в действие.Просто провежда тренировка по транспортиране на бюлетините от скорошните избори
41
0
 
9
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Но това е едно същество ,което спада към любимците на БХК,"Америка ЗАД България","ЗАТ-вореноно общество" и ред други нео-либералист-ки и ю-до-масонски структури и организации с антибългарска насоченост.Постъпката му може да се характеризира с израза ,нео-либерална интеграция в действие
40
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Електората на бсп-дпс подивя съвсем
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е гербав! Шише с мляко от ръцете на бебе ще издърпат гербавите крадци, ако знаят, че ще вземат левче от него!
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
веднага да му се отрежат и двете ръце , за такива римляни друго наказание няма
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
по снимката може да бъде задържан веднага , но да видим полицията дали изобщо ще предприеме нещо
36
0
 
18
 
! Отговори
117 място преди 4 години
От 65 коментара са оставени 37....50% от коментарите са изтрити... смятайте в каква държава живеем и какви медии имаме. Да живее ЦИОН , свободата на словото и най вече нашите НЕЗАВИСИМИ медии
35
1
 
3
 
! Отговори
Кина преди 4 години
О-хоо и си навлече проклятие - левкимия за него децата ,внуците и пра-внуците му поне, че. Въпросните средства за свещи ще ги даде и няма да му стигнат, а ще се намерят и по-пекани от него да крадат, че и от родата му. Хак да са му откраднатите средства !
34
0
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
За крадец не ставаш, сине, ти си будала, щом лицето ти заснело няква камера...
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Driver 34Лошото е, че тогава дойдоха мутрите. Отначало масата загубени ги подкрепяще. Мутрите биеха и убиваха "братътъ". Биеха и лошите "изетници и чорбаджии". Даже плакаха, когато го гръмнахя оня Васко ..
32
1
 
10
 
! Отговори
Driver преди 4 години
А аз предлагам в големите търговски обекти да се поставят кутии за дарения специално за ромовете. И всеки българин, който пазарува, да бъде задължен да оставя минимум 5 лева в тях. И не, че страдам от носталгия, но сещате ли се преди 30 години какво ставаше с някой тъмнозелен, осмелил се да открадне от магазина кутия цигари например? Или осмелил се да посегне на полицай, военен, лекар?
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Даренията са един от печелившите бизнеси в България. Преди време дадох на едно момиче 2 лева за дарение за болно дете и след време я срещнах и ми поиска за друго дете същата сума. Аз я попитах какво е станало с предишното и казах че сме се срещали а тя се направи на ударена
30
1
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ МОЖЕШЕ ДА РАЗДАДЕ БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТИ ЗА СОЦИАЛНО СЛАБИ ДО КЪДЕТО И ДА БИЛО В ЕС БЕЗ ВРЪЩАНЕ!!НО ТОВА Е ВАЖНА ЧАСТ ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА БОРИСОВ И ЗАТОВА БОРИСОВ ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ГИ ЗАДЪРЖИ ТУК В БЪЛГАРИЯ !!!БОРИСОВ Е ДОКАЗАН АНТИБЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛ ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ МУ МАНДАТ!
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 32Предположих. Няма как да съм сигурен на 100 процента. Алчността надделява и при порядъчните хора.
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пожелавам му полицията да го намери втора. И като дойде на мястото полицията да й се наложи по спешност да вика линейка... или направо да потърси траурна агенция.
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 27Кутията е поставена там от брата на момиче бе червей. Как ще краде от тази кутия при положение, че вероятно човека дава каквото сам заработи за сестра си в случая. Аутист ли си нихилист ли си, не те знам ама по-добре млъквай и не плюй глупости под статиите, щом даже не си ги чел.
26
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 21Проблема е че не се отчитат средствата в тези кутии и всеки които ги е поставил може тихомълком да злоупотреби с даренията на хората.
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Младежа ще се моли, да го открият от полицията, че открият ли го другите, може и никой да не го открие след това :)
24
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 19Ако беше българин щеше да постави кутията и да събира дарения и после щеше да вземе част от даренията за него без да се разбира. Ромските кражби се набиват на очи