71-годишен бе пометен на тротоар, загина на място

Нелепа катастрофа отне живота на мъжа
26 сеп 2019 10:13,
10
71-годишен бе пометен на тротоар, загина на място
Снимка: архив, Булфото

71-годишен пешеходец е загинал при катастрофа в Белослав, съобщиха от МВР - Варна.

Сигналът за инцидента е подаден около 17:35 часа на 25 септември. Съобщено е, че в град Белослав на ул. „Христо Ботев“ е възникнало ПТП.

56-годишен водач на товарен автомобил „Скания“ изгубил контрол над превозното средство и блъснал паркиран лек автомобил „Опел“, който се отмествал върху тротоара и блъснал пешеходец.

71-годишният мъж е загинал на място. По случая има образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оооо Габриелчето пак ръси мозък, поне се опитва детето.Ба, в Германия как един ме е загубил контрол над камиона а само в Сомалия?Питам и отговор не искам
6
0
 
12
 
! Отговори
дфхг преди 4 години
"който се отмествал върху тротоара и блъснал пешеходец." , да се чете като - който се отместИЛ(ВА) върху тротоара и блъснал(КА) пешеходецА. Пет реда на можете да напишете правилно.
5
0
 
4
 
! Отговори
ewr преди 4 години
Човекът беше на 61 г. Бог да го прости и да даде сили на близките му.
4
18
 
2
 
! Отговори
Алов преди 4 години
Браво! Олекоти пенсионната система. Те така и така пенсиите си присичат без да се оглеждат, сякаш са едно време на нивата, та си го заслужават
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази неделя се прибирах по пътя от Варна за София и неколкократно бях изпреварен от камиони каращи поне с 90-100 км/ч на места където ограничението беше 60 км/ч. Възниква въпроса къде са контролните органи в тази ситуация ? Професионални шофьори погазват нагло ограничението за скорост, а няма кой да ги глоби.
2
0
 
37
 
! Отговори
От района преди 4 години
Лека му пръст!Тези нови камиони, не са подходящи за България. В събота карах до София и обратно и поне 10 пъти ме изпреварваха ТИР, а м/у Ловеч -Севлиево, даже бетоновоз с над 100км/ч! Дивашка работа!
1
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не може ли да напишете че е бил блъснат? Пометен идва от метене, мели са улиците ли, или вашия редактор се друса от сутринта? наркомани