Семейство с две деца са загинали на Хаинбоаз

Те са пътували в колата, която се е запалила
30
Семейство с две деца са загинали на Хаинбоаз
Снимка: Булфото, архив

Тежката катастрофа, която затвори Прохода на републиката, е отнела не три, а четири живота.

Два автомобила са се сблъскали между Гурково и Пчелиново, като едната кола се е запалила и изгоряла.

Още по темата

Всички пътници в нея са загинали, а по неофициална информация от МВР става въпрос за четири жертви - семейство с две деца, съобщава bTV.

Движението е спряно, обходният маршрут за леки автомобили е през прохода Шипка, а товарните автомобили изчакват на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
МАтанасова-fakti.bg преди 4 години
https://dnes.bg/stranata/2019/10/04/tragediia-trima-zaginaha-na-pytia-v-prohoda-na-republikata.425130?utm_source=referral&utm_medium=articles&utm_campaign=internal_links - коментари #6,7,8
23
0
 
0
 
! Отговори
МАтанасова-fakti.bg преди 4 години
."Семейство и внуците им..."
22
0
 
1
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До ГРАД КОЗЛОДУЙ 21 Не не помня. Я ни освети.
21
1
 
1
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
До ГРАД КОЗЛОДУЙ 20 И теб да те прости господ. Нямаш представа колко си не адекватен в писанките си. *** и гласувай за БСП да се успокоиш.
20
0
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
До от люлин 9 Ами защото са диви комунисти. Винаги трябва да бъдат против. Кърма.
19
1
 
15
 
! Отговори
!?!?!? преди 4 години
Как може да коментирате произхода на загиналите ХОРА бе ***?!?!Срам нямате ли? Причините за катастрофите са много - ипътищата и дъжда и катаджиите , които се занимават основно с дебнене, а не с превенция и подпомагане на трафика!И най важното - манталитета - той е в основата на поведението ни на пътя - резултата е плачевен - жалко за хората!
18
11
 
4
 
! Отговори
Ефенди Коритаров преди 4 години
Спокойно, братя Българи-ариици..В колата са били арабо-индуси, от Пакистанския етнос . Не са българи...Ние българите сме БЕЛИ И РУСИ АРИЙЦИ, Братовчеди на Германците и Шведите .
17
2
 
26
 
! Отговори
вер преди 4 години
До Гиб МелсънАз живея в Австрия.Тук от години не съм вивдал полицай и пак не стават такива тежки катастрофи.Хората карат по-разумно.Полицаят на пътя едва ли ще помогне много,те не могат да са през пет метра,за да следят всеки как кара.
16
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В случая проблемът е отново в асфалта.
15
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Падна малко дъжд и се започна. Ами като падне снега и започнат пързалките тогава кво ще стане. Много неопитни водачи се навъдиха немогат да усетят автомобила и пътя. А не усещаш ли автомобила по добре се качи на магарешка каручка. Като кажат изпуснал управление направо изпадам нокаут. Как ще изпуснеш управление нали виждаш пътната обстановка ще караш така че във всеки един момент да можеш да спреш. Да ама адреналина им е по важен от безопасноста. Бог да ги прости дечицата.
14
6
 
24
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 4 години
Не съм виждал катаджии от месеци а пътувам всеки ден. Какво ли правят? Сигурно имат някаква по-важна работа от тази да глобяват за превишена скорост.
13
3
 
22
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Споровете бензин, газ, нафта са абсолютно не на място тук. Всяко лято се запалват по няколко камиона и автобуса, а те не са нито на бензин, нито на газ. Всяка кола може да се запали. Гориво, искра...Жалко за хората!А в дъжда - по леко по завоите! Проблемът не е в асфалта, а в скоростта и от неразумно шофиране.
12
5
 
28
 
! Отговори
фигаро преди 4 години
над 3.5 млн регистрирани МПС , годишен пътен данък , винетки а сега и ТОЛ , и пак пътищата по едно платно , дупки навсякъде .
11
4
 
35
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Днес на обяд една жена с две деца пътуваща за морето беше подминала разклона за Хаинбоаз при Дебелец.Попита ме дали е също правилно да мине през Шипка. Посъветвах я да направи обратен завой и да кара към Гурково защото иначе ще загуби 50-60 км. Как ме чу и зави без да гледа в огледалата. От двете посоки - засилени камиони. Тя си спря напряко на платното. Единият камион с пълна скорост я заобиколи през отбивката. Българите сме станали животни. Ами намали, спри ако трябва. Дано са се прибрали жив
10
2
 
8
 
! Отговори
от люлин преди 4 години
A вече два пъти виждам нещо от което ми се изправят косите!Една кола на кръстовище на бул сливница, явно изпускаща светофара(или не му се чака) завива наляво(сече пътя), като навлиза в насрещното на колите чакащи за напред, който са спряли в този момент!
9
14
 
17
 
! Отговори
от люлин преди 4 години
Защо ми слагате минуси не мога да разбера!Скоро пак имаше случай на жена загинала от газова уредба! Значи, за да е по-евтино рискуваме живота си!
8
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много жалко за погубените животи....бог да ги прости..
7
12
 
8
 
! Отговори
... преди 4 години
До Местни избори 2019Всъщност LPG или газта е доста по-щадящо природата гориво, ама фосилното нефтово гориво дава основния кинтаж на Лукойл, Русия, ФАЩисте и ко.
6
1
 
38
 
! Отговори
999 преди 4 години
Много,много жалко за всички жертви,но за дечицата ми се къса сърцето.
5
1
 
43
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
Защо, защо дечицата, Господи!