Helpbook: All inclusive в хотел - мръсотия, студ и по 6 пъти ходжата пее

И още - пейки, монтирани с бетон, пяна по централен булевард, миризливки...
8 окт 2019 13:40, Анисия Иванова
77

В днешния обзор от постъпилите сигнали в платформата на Helpbook.info първо ще ви запознаем с премеждията на семейство, направило резервация за All inclusive в хотел Сарай в село Драгиново - ужасните условия и отношение, а наред с това по 6 пъти на ден пее ходжата. Ето какво пише нашият потребител.

"Тук отседнахме със семейството ми за два дни, два ужасни дни. Още с пристигането имахме проблем с резервацията, въпреки че си бях платила всичко. Дадоха ми ключ за стаята, която се оказа малка като кибритена кутийка и няма как да разпъна бебешка кошара за 7-месечната ми дъщеря. След кратка разправия ни дадоха друго стая...С влизането се усети студа и че отопление няма, отново разправия, защото съм с малко бебе...

Дадоха ни малка духалка! Бях платила за ол инклузив, но се оказа, че такова нещо не съществува - дават по една манджа сутрин, обед и вечер, без право на избор, имаш право на една напитка, всичко останало се заплаща, заплащат се и продуктите на кока кола. Мъжът ми остана гладен буквално! Тук отварям една скоба - ще сезирам и БАБХ, сервираше се прясно мляко, представяно за домашно, с ужасен вкус и мирис.

Ужасна мръсотия и мизерия, ще приложа снимки, навсякъде пише че има спа, но се оказа че там нищо не работи - всичко е спряно и има налепени бележки! Няма паркинг, не е упоменато за джамията в близост, от която 6 пъти на ден пее ходжа. Абсолютно разочарование“, възмущава се авторът на сигнала.

В друг сигнал, постъпил при нас, с безкрайно учудване разгледахме изпратените снимки от току-що ремонтирания столичен парк "Света Троица“. Монтирането на пейките е извършено доста иновативно - краката са укрепени с купчини бетон, без форма и оглед на количество и качество. Нашият потребител пита кой ги е проектирал, кой е одобрил проекта, кой го е изпълнил, кой е приел изпълнението в долупосочения вид и колко е платено за монтажа на пейките по този начин.

Притеснителен сигнал постъпи и относно опасен тунел, който свързва ул. "Николай Хрелков" с квартал Горна Баня. Според нашия потребител на въпросния участък шансът за ПТП е твърде висок, тъй като тунелът е с дъговидна форма и на самия завой е абсолютно невъзможно лек автомобил да се размине с автобус.

В столичния квартал "Младост“ след дъждовете от последните дни ни изпратиха снимка от централен булевард в района, на който се лее неидентифицирано вещество. Огромното количество пяна видимо затруднява пресичането на светофара, а източникът му за сега е неясен.

От същия район се оплакаха от системен тормоз от буболечки: "От близо 2 години в квартал "Младост" 1 има нашествие от вонещици/миризливки - става дума за бръмбара Palomena prasina. За половин час на терасата преброих 36 броя, влизат в апартаментите, кацат навсякъде. Хората, които ползват простор, не ми се мисли в какво състояние прибират прането си. Всички са пропищели! Моля, вземете някакви мерки с пръскане или по друг начин ни помогнете да се оттървем от тях!“

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook! Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
28
 
! Отговори
дедо Боре преди 4 години
До чарлиЕ що да няма СПА хотел там? На кмета Мустафа Ефенди бей, тъщата Гюлнар Гюзел е кандидатствала пред Европа и са й дали пари да го построи. Хванали са местната (минерална) бара да пълни басейна, ама тя през лятото взела, че пресъхнала. Тези хотели се строят за да се краде докато ги строят. После го дадат на някой льольо, за да изкара някой лев, ако мине някой заблуден.
41
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 41Другарю, който иска да си слуша ходжата да си ходи в Турция или Саудитска Арабия. България е светска държава и масово тук сме атеисти, което е чудесно! Разбира се ,че не харесваме разни религиозни простотии да ни нарушават спокойствието.
40
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно госпожата е искала да дой гущера за къси мангизи при пО,маците от Дорково
39
3
 
16
 
! Отговори
Тоя па преди 4 години
До госstима ли значение дали са 5 или 6, при тато що не призоваваше към молитва, а? Качихте ни се на главите, па и започнахте да се друсате.
38
0
 
16
 
! Отговори
софиянец преди 4 години
До Анонимен 42Аз бях 2 седмици в един семеен хотел в Джебел. Беше ни нещо като щаб квартира. Настанихме се там и обикаляхме района. Трябва да ти кажа, че Атиджето такива гозби въртеше, каквито не съм ял от детските си години. Само дето си падаше клюкарка. Бяхме до джамията, по време на Рамазан, ама ходжата дали е пял не знам, не съм го чул.
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така се случва с хотелите в средата на нищото и контрол никакъв.Басейнът,който не е работил с години се превръща в прекрасен басейн с детска секция.Ресторантите с местни специалитети са рекламно лице на застояли полуфабрикати от борсите.За хигиената да не говорим,Атиджето ако е издоила кравите,може да мине по някое време да замете *** от единия на другия край и т.н.Такава е картинката в много хотели,които са по-изолирани,защото ако са в известните курорти се конкурират и няма разруха.
36
49
 
17
 
! Отговори
госst преди 4 години
Другарката ,която е писала за "виенето"на Ходжата от Джамията ,да я светна ,че Ходжата призовава към молитва по ПЕТ пъти на ден ,а не шест,явно другарката от ОМРАЗА е забравила да брои правилно!Освен всичко,това село е населено с мусюлмани и е НОРМАЛНО да има молитвен храм/ДЖАМИЯ!Другарката явно е върла атеистка!
35
2
 
18
 
! Отговори
Миро преди 4 години
Относно пейката имам предположение. Бетонирана е за да не си я "вземе" някой за пред входа, брятата роми да не я отмъкнат или наркоманчетата да не я завлекат някъде.
34
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблемите не са само по селата и в провинцията. Вижте"първокласните" ужким хотели по Черноморието и каква трагедия са...И къде маа *** другарката Ангелкова и другите туристически специалисти от "нейното"министерство и въобще интересуват ли се от нещо и отговарят ли за нещо?
33
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като не ви харесват хотелите и облусжването, стойте си вкъщи :)
32
2
 
7
 
! Отговори
Жо преди 4 години
ПОДЛЕЗЪТ под ЖП линията на гара Горна баня, който читателя нарича "тунел", съществува на това място отпреди 80 години. През този подлез преди години преминаваше първата в София тролейбусната линия, свързваща Горна баня с трамвай 5. Не е имало проблеми на това място.
31
2
 
17
 
! Отговори
мюфтия преди 4 години
До АнонименМи ше пее ами, нали това му е работата?Е да, ама не пее, а е запис, като на спирките в метрото. Алах няма ли да се сърди?
30
0
 
8
 
! Отговори
Еми преди 4 години
До До 22И ние така:) Останахме 10 дена. Там даже водата в чешмите е минерална. Не посмях да напиша повече, да не кажат, че правя реклама.
29
2
 
21
 
! Отговори
чарли преди 4 години
СПА хотел в Драгиново !Вие редовни ли сте ?
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо я няма снимката на тунела, но ако става дума за там където отгоре минава жп линията не виждам какво може да се направи, пък поне в гугъл има знаци указващи кой е с предимство при разминаване. Ако някой ги е свил да си пече чушките е отделен проблем.
27
0
 
11
 
! Отговори
kirasirrav преди 4 години
вярно, така яко бетонирани пейки не бях виждал :)
26
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Basi bg internat expirtite i zurnaztitti, ne znaiat kak da pishat gps na snimkata... :-)
25
0
 
18
 
! Отговори
До 22 преди 4 години
В комплекс Петрелийски в Огняново има страхотни басейни с минерална вода с голям дебит има и закрит басейн. Останахме супер доволни от басейните .
24
1
 
15
 
! Отговори
😀&#1 преди 4 години
Сигнали, коментари.....Кучетата си лаят, кервана си върви.НЯМА ДЪРЖАВА. ВЛАСТТА Е ИЗЗЕТА ОТ НАРОДА.
23
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 23Този може да е ходжа ударник, раснал през социалистическо време.Нали помниш, че тогава тъкачките ударнички работеха "вече в не-знам-коя-петилетка", така били преизпълнили плана си, че все едно са работили няколко петилетки повече от другите. Ако си по-млад и не знаеш, питай родителите си.