Helpbook: All inclusive в хотел - мръсотия, студ и по 6 пъти ходжата пее

И още - пейки, монтирани с бетон, пяна по централен булевард, миризливки...
8 окт 2019 13:40, Анисия Иванова
77

В днешния обзор от постъпилите сигнали в платформата на Helpbook.info първо ще ви запознаем с премеждията на семейство, направило резервация за All inclusive в хотел Сарай в село Драгиново - ужасните условия и отношение, а наред с това по 6 пъти на ден пее ходжата. Ето какво пише нашият потребител.

"Тук отседнахме със семейството ми за два дни, два ужасни дни. Още с пристигането имахме проблем с резервацията, въпреки че си бях платила всичко. Дадоха ми ключ за стаята, която се оказа малка като кибритена кутийка и няма как да разпъна бебешка кошара за 7-месечната ми дъщеря. След кратка разправия ни дадоха друго стая...С влизането се усети студа и че отопление няма, отново разправия, защото съм с малко бебе...

Дадоха ни малка духалка! Бях платила за ол инклузив, но се оказа, че такова нещо не съществува - дават по една манджа сутрин, обед и вечер, без право на избор, имаш право на една напитка, всичко останало се заплаща, заплащат се и продуктите на кока кола. Мъжът ми остана гладен буквално! Тук отварям една скоба - ще сезирам и БАБХ, сервираше се прясно мляко, представяно за домашно, с ужасен вкус и мирис.

Ужасна мръсотия и мизерия, ще приложа снимки, навсякъде пише че има спа, но се оказа че там нищо не работи - всичко е спряно и има налепени бележки! Няма паркинг, не е упоменато за джамията в близост, от която 6 пъти на ден пее ходжа. Абсолютно разочарование“, възмущава се авторът на сигнала.

В друг сигнал, постъпил при нас, с безкрайно учудване разгледахме изпратените снимки от току-що ремонтирания столичен парк "Света Троица“. Монтирането на пейките е извършено доста иновативно - краката са укрепени с купчини бетон, без форма и оглед на количество и качество. Нашият потребител пита кой ги е проектирал, кой е одобрил проекта, кой го е изпълнил, кой е приел изпълнението в долупосочения вид и колко е платено за монтажа на пейките по този начин.

Притеснителен сигнал постъпи и относно опасен тунел, който свързва ул. "Николай Хрелков" с квартал Горна Баня. Според нашия потребител на въпросния участък шансът за ПТП е твърде висок, тъй като тунелът е с дъговидна форма и на самия завой е абсолютно невъзможно лек автомобил да се размине с автобус.

В столичния квартал "Младост“ след дъждовете от последните дни ни изпратиха снимка от централен булевард в района, на който се лее неидентифицирано вещество. Огромното количество пяна видимо затруднява пресичането на светофара, а източникът му за сега е неясен.

От същия район се оплакаха от системен тормоз от буболечки: "От близо 2 години в квартал "Младост" 1 има нашествие от вонещици/миризливки - става дума за бръмбара Palomena prasina. За половин час на терасата преброих 36 броя, влизат в апартаментите, кацат навсякъде. Хората, които ползват простор, не ми се мисли в какво състояние прибират прането си. Всички са пропищели! Моля, вземете някакви мерки с пръскане или по друг начин ни помогнете да се оттървем от тях!“

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook! Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СТАМАТСтамате, га доставяш услуга, я доставяш или като хората или не я доставяш изобщо. Ако ще режеш, поне направи така, че да е ясно, че си орязал нещата. Добре, че българите са загуени, че да вървят и такива измамници ...
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знаете ли в колко държави има восокоговорители по джамийката, дето не са официално мусюлмански - 0.
60
1
 
7
 
! Отговори
Еми преди 4 години
Отвратителен хотел Посетих го преди 5годиниНяма да повторя
59
1
 
8
 
! Отговори
beetle преди 4 години
И кво им пречат бръмбарите? Ако не ги мачкаш, не миришат. Това им е единствената защита на душиците. Даже са много симпатични.
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ангелкова какво мисли по въпроса?
57
4
 
21
 
! Отговори
СТАМАТ преди 4 години
28 лева за закуска, вечеря и нощувка на човек - е кво очаквате- да ви сервират в сребърна посуда и да маате деликатеси и шампанско? Аре седете си дома и те така!
56
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЕмоЦърковната камбана е приятна за слушане, докато виенето на ходжата - гну.сно , кучешко и отвратително. Джамиите са грозни. Исляма е кучешка религия. Мюсюлманите да си ходят в Арабия.
55
0
 
23
 
! Отговори
Стефка преди 4 години
Преди години го посетих този хотел и не бих се върнала пак.Нищо не се е променило храната малко ,а ходжата ми изкара акъла в 5ч сутринта.Мизерно и мръсно.Трябваше да е затворен отдавна . А не да продължават да се предлагат ваучери .
54
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 46В България има над 75 % българи, които се определят ( друг е въпроса дали живеят , спазват на дело, думи и дела Православната Християнска Вяра) като православни християни. В България има и български католици, с които имаме мирни отношения. Не съм съгласна, че да си вярващ православен християнин е простотия. Но и аз мразя исляма, и НЕ искам мюсюлмани, араби, *** и турци в моята Родина България! Обикновените българи НЕ искат мюсюлмани и чер/ни.лки и ге.йове в България.
53
1
 
13
 
! Отговори
? преди 4 години
До ЕмоАбе, ръб, ти не четеш ли или не можеш да четеш? Става въпрос за хотел в село Драгиново, в БЪЛГАРИЯ, разбра ли?
52
3
 
22
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Оценка в гугъл 3.1 задоволителен хотел ,половината мнения са отрицетелни и е изброено защо ,но *** като ползва телефоните само за селфита не е прочел тези неща и сега *** на умрело .
51
24
 
12
 
! Отговори
Емо преди 4 години
Бил съм на ол инклузив в Турция и знам как е. Първо, явно сте отишли на най-тънката възможна опция за да не се охарчите, после мрънкате. При мен всичко беше на ниво. Спа, ол инклузив, коктейли и т.н без пари. А това, че ходжата ви възмущава е все едно да дойде някой в България и да ви се оплаче, че камбанният звън го дразни. Как ще реагирате? И езана е пет пъти на ден. Даже не сте ги преброили.
50
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде си тръгнала с 7 месечно бебе по чужди къщи?! Да хване някоя зараза в тази мизерия?!
49
4
 
6
 
! Отговори
Корнелия преди 4 години
Бойко е виновен. ОСТАВКААААААА
48
0
 
28
 
! Отговори
мдаа преди 4 години
Много от семейните "хотелиери " в селата където пее ходжа от незнание не правят разлика между фулборд и олинклузив и така заблуждават и клиентите. Едното е три пъти хранене по меню , а другото да ядеш по избор на "шведска маса" колкото искаш.
47
0
 
8
 
! Отговори
ееее преди 4 години
До АнонименАма от къщята нема снимки у фейсбуко...
46
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не си стоите по къщята...
45
0
 
37
 
! Отговори
тц, тц, преди 4 години
В Драгиново 4 хил. човека, ама СПА хотел им построили. На едни пък в друго село, стадион с олимпийски размери, на който пасат кравите. Други пък в друго село, 200-300 човека се сдобили с детска градина на 2 етажа, само дето в селото всички са над 70 :) Ех, Българийо, как деяниш още!?
44
0
 
28
 
! Отговори
А, да! преди 4 години
Успяхме да изкараме само една нощ! Тази жена е герой за две!
43
4
 
37
 
! Отговори
За САРАЯ - абсолютно преди 4 години
Вярно е всичко в сигнала за т.н. хотел Сарай. И аз съм от прецаканите, ама отпреди 5-6 години. Тогавае не им стигаше наглостта да говорят за "ол инклузив", полупансионът беше с някакви неидентифицирани полуфабрикати, които сме се опитвали да не ядем. Но при положение, че няма откъде да вземеш друго за ядене...Джамията е буквално на 20-30 метра и *** по нощите и рано, по тъмно, сутрин, като квичът си е на запис. Тоест "правоверния ходжа" си кърти сладко, а ти се тресеш в стаята отсреща.Отврат!