Лъв от зоопарка в Разград с травма заради лоша клетка

През 2017 г. от там бяха изведени Асен, Масуд и Терез
8

Три години, след като 3 лъва бяха изведени от зоопарка в Разград, друго животно от седмици не може да се движи заради рана на лапата си.

Още по темата
Лъвът Любо от седмици има травма на лапата си, защото настилката в клетката му не била подходяща.

За да може средата да наподобява повече хабитата на лъвове, подът на клетката трябва да бъде покрит със специално меко покритие или почва.

В клетката на лъвововете в разградския зоопарк обаче подът е циментов.

Проблем ли е това за животните и в какви условия се отглеждат те? Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев и телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БългаринаПонеже софиянци правим ремонта на Графа и избираме бюджета...Иначе, животните, родени в зоопарк, надали биха оцелели в дивото. Но трябва да се грижат за тях, а не да ги оставят болни, ранени, да се позволява кръвосмешение и т.н.
6
0
 
8
 
! Отговори
pepi преди 4 години
кои *** или *** позволява този приют на ужасите -наречен зоопарк в Разград да съществува и да не бъде закрит досега, а животните да се преместят в подходящи условия и среда за живот???
5
2
 
1
 
! Отговори
Българина преди 4 години
Знаят линсофиянци че 24 млн за Грага са достатъчни за преасфалтирането на два областни града??? Докато няма финансова децентрализация софия ще живее на гърба на другите
4
3
 
11
 
! Отговори
Mnmn преди 4 години
Решението: 3 големи и перфектно поддържани зоопарка в София, Пловдив и Варна. Да бъдат атракция и да са направени като хората. Какъв е този зор всяка махала да има зоопарк. Ганьооооо!
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А лъва Мехмед?с него ко става?
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв е смисъла да се тормози животно в толкова малко пространство. Въобще което и да е. Който иска да ходи из Африка и да гледа на живо. Има екскурзии. Какъв е толкова тоя зор по света да се държат лъвове, слонове , тигри и всякакви други животни в теснотии. Ако е някой застарял лъв, ок, той би имал полза ако го хранят наготово.
1
2
 
24
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Затова от както осъзнах какъв *** затвор са зоопарковете не стъпвам, за да не подкрепям това безумие!Ако спрат всички да посещават тези ужасни места, те ще спрат да съществуват!