Джип помете дете на пешеходна пътека в Пловдив

Детето веднага е откарано в болница
10 окт 2019 16:20,
33
Джип помете дете на пешеходна пътека в Пловдив
Снимка: архив Булфото

Джип удари малко дете на пешеходна пътека. Инцидентът стана на пловдивския булевард "Васил Априлов".

Детето е откарано веднага в болница от медицински екип, предава Нова телевизия. На този етап няма повече информация за състоянието му.

По първоначални данни шофьорът не успял да спре пред пешеходната пътека. Мястото е отцепено от полицията, шофьорът се проверява за алкохол и наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да действаме като германците. За убииство на пътя доживотен затвор. На *** няма да му се размине с 5 години, я излежал я не. Направо го съдят в умишлено убииство. Скоро имаше статия как някакъв наел кола 500 к.с, блъснал друга кола и убил младо семейство. Полицайте взели данните от комютъра на колата и установили, че наскал газта до самия удър. Т.е усъзнавал какво прави до последния момент. И за това попада в графа предомишлено убииство.
10
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво прави малко дете на улицата къде е майка му. По интересното е Каква е Метлата на Джипа. Сони Самсунг или Шарп. На който и да му изкочи изневиделица малко дете на улицата ще се види в приключение. На няколко пъти когато съм минавал през някоя маала на братоците съм се виждал в чудоГоли малки човечета на по три годинки щъкат напред назад по улицата без никой да се грижи за тях. Пълзял съм с 5 км. за да не смачкам някое голо и босо човече.
9
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пловдивчани оправдават селския си манталитет с пришълците, ше умра от смех...
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
джип... какво повече да говорим, тоя е от тези, които не наказват, другите такива са от етноса!
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Камеи на тези места, автоматизирана система за разпознаване на нарушения, глоби и аз пешеходци и за шофьори - всичко да се пази, който се счита ощетен, може да отиде в съда и да се прразгледа. Ако някое нарушение не се отчете, винаги може да се подаде сигнал и да се прегледат записите.По 20 лева за неправилно пресичане, по 100 лева за ненамаляе на пешеходна пътека, а такива, дето зверят колата и засилва повече, че и бие клалкусна "да ги стреснел" по 1000 лева глобва.....Profit!!!
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Намаляването и спирането е преди пешеходната пътека, в противен случай се случват подобни случки.
5
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Как така "не успял да спре пред пешеходната пътека?? Та пешеходната пътека е път с предимство!"Трябва да има камери, че е преди година, един ходеше до пътеката и реши, че както ходи, ще завие, ще слезе в същата крачка на пътя и никой няма да го удари. Изкочи на 3 метра пред мен. Ако не карах с 20 км/ч, щях да го утрепя. Едвам прях, да не го бутна, а онова се разсмя и каза нещо от рода на "Сории, браааааат" и продължи да ходи.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако беше някоя разголена мацка щяха да му изпъкнат очите!
3
2
 
20
 
! Отговори
Аз преди 4 години
съм N-то поколение пловдивчанин, но трябва да призная, че тук спирането пред пешеходни пътеки е екзотика. Не знам защо. От една страна много пришълци дето се увеличават от ден на ден, от друга огромен брой купени книжки или нещо друго. По-добре да се пресича другаде. Пътеката дава чувство за сигурност, а като не е на такава се внимава.
2
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как така "не успял да спре пред пешеходната пътека?? Та пешеходната пътека е път с предимство! Този досега не е ли пресичал път с предимство? Колко пъти му се е случвало това "не успял да спре", когато на пътя с предимство пред него минава с висока скорост 20 тонен камион?
1
3
 
25
 
! Отговори
Глупаци преди 4 години
Тези смешници нямат за нищо тези пешоходни пътеки, вчера един *** и мен щеше да бутне. ***