Две деца са загинали в тежката катастрофа край Варна

Здравословен проблем на шофьора на джипа е причинил удара
Обновена: 21 окт 2019 07:51 | 21 окт 2019 07:50, Анисия Иванова
19
Две деца са загинали в тежката катастрофа край Варна
Архив: БУлфото

Момиченце на около 3-4 годинки и братчето му на около 10-11 години са загинали в тежката катастрофа край омуртагското село Камбурово. На място са загинали мъж и жена, вероятно техни родители, както и шофьорът на джипа, причинил удара.

Сигналът за трагедията е подаден вчера към 15,58 часа. "Рено Каджар”, пътуващо в посока София и с регистрация от столицата, внезапно е навлязло в насрещната лента и е ударило челно шуменски "Ситроен”. Във втората кола е пътувало семейството с децата

Още по темата

Изяснява се самоличността на загиналите, които не са имали никакъв шанс при ужасяващия удар.

Загинал е и шофьорът на джипа, който бил видимо над 60-годишна възраст. Вероятно му е прилошало или е получил внезапен здравословен проблем, заради което не е могъл да овладее колата и тя е навлязла рязко в другото платно, според разследващите.

На катастрофата е имало свидетели, които са сигнализирали спешна помощ и полицията и са опитали да помагат. Към 18 часа телата на загиналите все още не са били извадена, казаха свидетели пред "Труд".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да 17ката...всички са със софийски номера??? хахаха...не е вярно, във Варна мнозинството са си с варненски например. Всички *** купуват на лизинг и изплащат двойно колите си така. ..явно и ти си ***
16
2
 
2
 
! Отговори
до някъф хейтър преди 4 години
Аве, шано, всички са със софииски номера защото почти всички лизингови се регистрират там, ама то не е лесно да си пр03т. Лошото е че пътищата ще продължават да са пълен зян, с обяснението че се строи магистрала и няма пари за първокласните .
15
2
 
13
 
! Отговори
Ди преди 4 години
Ако търсите виновен в случая, той не е между участниците в инцидента. Виновните са в креслата на властта, които вече толкова години са оставили пътищата ни в по- миналия век. Ясно е, че ако пътят е имал разделителна мантинела, е нямало до се случи голяма трагедия. Всички ние сме бъдещи жертви на престъпното бездействие на политиците.
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как пък все на софиянци им се случва да им стане лошо? По този път те вечно карат като ненормални, все бързат, ето пак софиянец е убил местни хора. Кога най-сетне ще има магистрала до морето, че да си бързат там?
13
1
 
18
 
! Отговори
Очите преди 4 години
Никой няма гаранция, че на него утре няма да му се случи. Имам катастрофа с челен удар, едно момче загуби управление на буса си, влезе в моята лента и бам. Добре, че скоростта не бе голяма, аз почти спрях, а той се движеше с около 40 км/ч. Моята кола бе тотал щета, но аз бях с колан и излязох без драскотина. Но за такива големи разстояния си трябва магистрала. Няма как при този трафик по тая пътека от Търново към Варна да няма катастрофи.
12
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мога да кажа само Съдба.Никой не е застрахован от каквото и да било. В този напрегнат живот, никога не е ясно кой кога ще си отиде я от инфаркт, я от инсулт. Бог да прости загиналите.А на злобеещите, мога само да кажа, молете се утре да не ви се случи същото. Защото застраховка срещу това няма.
11
3
 
8
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
БОГ ДА ПРОСТИ ВСИЧКИ ОНЗИ ДЕН УЧЕНИЧКА ПОЧИНА ВЧАС МИР НА ДУШИТЕ ВИ ХОРА
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко за хората. А иначе къде е Варна и къде "Омуртагското село Камбурово" има поне четири областни града по-близко до катастрофата.
9
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНе е пенсионер на 60 години. В същност, има ли значение дали е пенсионер или е ***, след случилото се?И не мисли, че като си млада, не може да ти прилошее докато караш! Преди 2 дни, петнадесетгодишна почина внезапно в училище! Така, че си мери приказките, че не знаеш какво ти е написал Господ!
8
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Две са причинате за този кошмар по пътя. Първо, простотията на матряла. И второ, липсата на здрави драконовски мерки и корупция. Познавам човек , който беше хванат с почти 4 промила, но почти веднага си получи обратно книжката. Как става това?
7
4
 
24
 
! Отговори
Истина преди 4 години
Лека им пръст, господ да ги прости! Жалко за всички загинали, хора по леко каране по добре 30 минути по късно отколкото това. Много тъжно, разплаках се жалко за хората. Лека им пръст!
6
2
 
29
 
! Отговори
az преди 4 години
До Анонимен60 години не е пенсионер,работоспособна възраст е!
5
3
 
22
 
! Отговори
1234 преди 4 години
В С България е така и ще е все така. Нито магистрала нито бърз влак.това са видимите резултати. Като нямате акъл гласувайте за същото
4
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брутално, сега го гледам по ТВ и се разплаках, затрито невинно семейство за секунди заради 60-ет годишен пансионер.
3
8
 
11
 
! Отговори
AUDI преди 4 години
3 часа не са могли да им извадят телата,можели са да ги спасят,ама са аматьори,иначе реват всички за по-високи заплати . Страдалчета цял живот това заслкужавате да мизерствате.............
2
4
 
21
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
О БОЖЕ БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ДЕЧИЦАТА МИЛИ ДЕЧИЦА ВИЕ СТЕ ЗВЕЗДИ НА НЕБЕТО МИР НА ДУШИТЕ ВИ
1
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Две френски караджейки?Нищо чудно, че няма оцелял!