Кметът на Карлово: Не ме искат хора със съмнителни интереси

Възможни са предсрочни избори в града
11 ное 2019 10:08,
9

"Сценарий нямам и никога не съм и имал. Аз съм спокоен. Надявам се, че съдът ще вземе справедливо решение", коментира в студиото на "България сутрин" кметът на Карлово Емил Кабаиванов.
Още по темата

За четвърти път кмет на Карлово и за трети пореден мандат на този пост беше избран Емил Кабаиванов. На тези избори той беше съвместна номинация на СДС с ГЕРБ. В началото на годината кметът беше осъден условно за злоупотреби с общински пари като в присъдата влизаше и забрана да заема кметския пост.

Ако присъдата бъде потвърдена, тя ще влезе в сила и може да се стигне до предсрочни избори.

"Това са 100% атаки от хора, които не харесват това, че при мен всичко е открито и не допускам някакви икономически интереси да влязат в града", категоричен бе Кабаиванов.

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза, че той и екипът му имат натрупан солиден опит. До момента в Карлово са спечелени не малко европейски проекти. По думите на кмета обаче те не са достатъчни и определено има какво още да се направи за града.

"Искаме в рамките на този мандат да засилим контролните функции на общината. Защото всяка такава има нелеката задача да контролира наредбите, които общинският съвет е приел. По отношение на чистотата, организация на движение и т.н.", допълни още градоначалникът.

Той осече, че трябва да бъдат спазвани онези правила от ежедневието, които съответно правели живота на гражданите или по-добър, или по-труден.

Ако си последователен в идеите си и ги осъществяваш на практика, то непременно получаваш и доверието на гражданите. Не е важно за кой пореден мандат ще управляваш. Важно е обществото да иска именно ти да го правиш", подчерта гостът в студиото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
възмутен преди 4 години
по сънителна личност от тебе няма
8
0
 
4
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
Голямо саниране стана в Карлово...кой разбрал-разбрал
7
3
 
0
 
! Отговори
тъпи комунета преди 4 години
ще си оплюят мониторите от злоба.
6
3
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Всичко работи за нас, макар и бавно;))) Когато бойкотиквеничетата управляват ясно се вижда какво представлява въпросното ГЕРБСДС, особено СДС;))) за другото си знаем.
5
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората го осъдили за злоупотреба с Обществени пари, а той продължава да говори наляво и надясно, че при него всичо било открито.Наистина рядко се срещат такива нагляри. Мазната му физиономия не мисля да коментирам.
4
1
 
15
 
! Отговори
Я ТОЗ НЕ Е В ПАНДИЗА преди 4 години
Кмет станал. Брей, блазе им на карловци
3
1
 
36
 
! Отговори
ами преди 4 години
Осъден....злоупотребибез коментар!
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А, герберасткият крадец КабаНенамкойСи, пак се появи.
1
1
 
11
 
! Отговори
Яким Вълев Донев преди 4 години
...... Ха ха ха ... Че то в Абсурдистан ( разбирай - България ! ... ) ВСИЧКО Е ИНТЕРЕСИ !!! И в 90 ПРОЦЕНТА ОТ СЛУЧАИТЕ - ИНТЕРЕСИТЕ СА ДОСТА МУТРЕНСКИ И СЪМНИТЕЛНИ !!!!! ... За какво Карлово ми говорите? ... Я погледнете Парламента? Я погледнете големите Общини и Кметовете им ... Или Областните Управители ?!?! ..... То у нас НЕ можеш да си намериш работа като чистачка в "Титан" ако НЕ си "наш човек" по политическа или роднинска линия .... За 400 - 500 евро заплата си трябват супер яки връзки!!!