Екшън в Ахелой – убиха 99 прасета, един инспектор е ранен

Свинете се разхождали свободно из района
12 ное 2019 14:25,
22
Екшън в Ахелой – убиха 99 прасета, един инспектор е ранен
Снимка: Pixabay

Инспектори от Областна дирекция по безопасност на храните Бургас умъртвиха 99 прасета в Ахелой. Това съобщиха от дирекцията в морския град.

Още по темата


Била е направена проверка в землището на местността "Паная" между градовете Ахелой и Каблешково.

Прасетата са били свободно пуснати, без ушна марка и с неизяснен произход. Собствениците им са шестима стопани. Съставени са им актове за административни нарушения.

По време на акцията по умъртвяване на прасетата е нападнат един от инспекторите на Агенцията. Виновното лице е задържано от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
Р.Е.Ш.Е.Т. Ников преди 4 години
Изборите минаха и "чумата" отново се появи... разбира се в общините които не гласуваха за ГЕРБ...
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де, тези инспектори не си ли обличат някакви ярки жилетки да се отличават малко?
14
4
 
1
 
! Отговори
муспи преди 4 години
На снимката един азербайджано-тюрк! Докога?! 6 милиона не стигат ли? Публикуването на такива снимки вече ще се приравнява с отричане на холокоста! Ах ние гонените, ах ние бедните!
13
1
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Излиза, че без малко да гръмнат инспектора като чете човек заглавието.
12
0
 
11
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Мафията в този район е във възход от много години. Типичен пример на изоставен и неконтролиран регион. Зимата 100% свободно време и се чудят с какви глупости да се занимават. Трябва повече проверки. Увеличението на заплатите в МВР Сл. Бряг може и да се забави, нали?
11
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 7Така ли било, то и в Испания има трихенелоза, но най-скъпото месо в света - хамон иберико беьота се до бива само от свободно пасящи прасета. Ама ние, както винаги сме по-католици и от папата.
10
9
 
3
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
тЪЪЪПАЦИ, ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ВЕДНЪЖ ДА ВЛЕЗЕ ЕДИН ВИРУС ОТ ЕДНО ТАКОВА ПРАСЕ ВЪВ ВАС?ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ МОЖЕ ДА ВИ УНИЩОЖИ ДОКАТО СЕ ИЗЛЕКУВАТЕ? ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ МОЖЕ ДА НЕ ОТКРИЯТ ПАСИВЕН ВИРУС/БОЛЕСТ С ГОДИНИ И ТОВА ДО ДОВЕДЕ ДО ЧАСТИЧНО УНИЩОЖЕНИЕ НА ПАНКРЕСА , А ОТ ТАМ И НА ОСТАНАЛИТЕ ОРГАНИ.ВРЕМЕ ДЪРЖАВАТА ДА ЗАПОЧНЕ ДА КОНТРОЛИРА СИЛНО ОНАЗИ ТЕРИТОРИЯ ТАМ. ЩОТО ПРИМЕРА С НЕСЕБЪРСКИЯ КМЕТ И МАФИЯТА ОКОЛО НЕГО Е ВИДИМ ВСЕКИ ДЕН ПО НОВИНИТЕ.МВР! ПРОВЕРКИ, ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА!!!
9
5
 
11
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Сега ще видим МВР Сл. Бряг ще покаже ли, че си вършат работата? Виновният, който нападна инспектора - 5 год затвор!!!Трябва ли всеки път да пращаме от София хора, за да започнете да работите читаво?Човекът е щял да бъде убит по време на изпълнение на неговия дълг към хората. Ако другия път този човек нападне полицай по време на дежурство?НИЕ ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ ИЛИ РАЙОН - СОБСТВЕНОСТ НА НЕСЕБЪРСКИЯ КМЕТ?
8
0
 
6
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Е тези, които управляват държавата не са расисти. Сигурно са популярни на Запад. Но пък са садисти. Но садизмът на Запад не е престъпление, а право на корпорациите.
7
10
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
И в какво са се провинили ахелойските привърженици на ЦДВ-Съдийско знаме-София, та са били екзекутирани?
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 7Мълчи ся! Стиа! Мълчи ...
5
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свободното (пасищно) отглеждане на прасетата е забранено в България. И има сериозна причина за това - трихинелозата, която не само може да вкара в болница, но и да убие. Тъй че в дадения случай са абсолютно прави от БАБХ.
4
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От статията човек остава с впечатление, че едно от прасетата е нападнало инспектора. И защо са го задържали от полицията? Това си е чиста самоотбрана.
3
1
 
50
 
! Отговори
Ама пък преди 4 години
Свинското в Кaуфланд е от прасета с ушна марка и ясен 20 годишен произход. Повече от 2 часа не може да се свари в тенджера под налягане и пак е жилаво...
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
99?Подозирам, че 1 се е укрило.
1
0
 
26
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Ужас -убиха на Тагалов прасетата (крупен свиневъд в Ахелой) всичко миришеше толкова "приятно" в това транзитно градче от години назад