Задържаха шофьорa, убил дете в Русе

Мъжът е на 76 години
Обновена: 13 ное 2019 09:15 | 12 ное 2019 23:06, Петя Славова
30
Задържаха шофьорa, убил дете в Русе
Снимка: Булфото

Задържаха мъжа, блъснал с камион 5-годишно дете в Русе и избягал. Фаталният инцидент е станал на кръстопът в квартал "Долапите". Камионът е идвал от стръмна улица. Завивайки надясно е прегазил детето, съобщава bTV Камионът не спрял, а защо - полицията ще изяснява.

Още по темата

Момиченцето се е разхождало с баба си и кучето си, когато камионът връхлита. Съмненията на хората в квартала са, че камионът е на хората, които държат бившите свинарници в съседство. Затова и днес след инцидента полицията проверява първо тях.

По-късно органите на реда задържат и шофьора, който е на 76 години. Според съседи на заподозрения той транспортира хоросан и извършва превоз и пренос.

Детето загива на място. Баба му е изпаднала в шок. Детето й е било поверено, докато родителите са на работа. "Ще помогнем, но да установим първо какво се е случило и от общината каквото зависи, ще им помогнем", обеща кметският наставник на квартал "Долапите" Светлин Савов.

От полицията по-късно съобщиха, че посоченият от свидетели товарен автомобил и водачът му са намерени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: детекамионРусе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
14
 
! Отговори
Vip преди 4 години
Научи членуването. Вкл. българския не ЯТ.
5
3
 
14
 
! Отговори
Маринчо преди 4 години
"Задържаха шофьорът"!!!!!!!!Пете, научи БЪЛГАРСКИЯТ!
4
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По бай Тошово време беше забранено хора над 60 години да управляват камиони автобуси трамваи тролейбуси и влакове. Имаха право само да си карат москвичите и ладите. Всички 60 годишни задължително се пенсионираха. За да може младите хора да заемат работните места. А сега и на 80 години ще работят ако доживеят.
3
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Съмненията на хората в квартала са, че камионът е на хората, които държат бившите свинарници в съседство. Затова и днес след инцидента полицията проверява първо тях."Навремето партизаните обявиха война всички мандри и ги опустошаваха най-безпощадно. Днес внуците им от ГЕРБ обявиха война на всички свинарници и суджуци в страната. Това ако не е еволюция, здраве му кажи!
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
избягал.После хванали 76 годишен.Що ми се струва, че избягалият и 76-годишния не са едно и също лице.
1
0
 
23
 
! Отговори
??? преди 4 години
Какво означава "кметски наставник на квартала"?