Психично болен мъж уби майка си в Пловдив

Трупът е намерен след сигнал на съседите за зловонна миризма
13 ное 2019 16:00,
15
Психично болен мъж уби майка си в Пловдив
Снимка: Булфото архив

27-годишен психично болен мъж е убил майка си след семеен скандал в пловдивския квартал „Тракия“, съобщава полицията в града.

Още по темата


Полицията се отзовала на сигнал от съседите в блока, които се оплакали от неприятна миризма. След проведена проверка полицейските инспектори открили 59-годишната жерта със следи от насилие по тялото.

Синът е напраивл пълни самопризнания. Мъжът разказал, че преди два дни  се скарал с майка си и това довело до убийството.

Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
lutko преди 4 години
Polovinata ot psihichno bolnite stavat kloshari sled smarta na roditelite im.Nikoi ne govori za tova no e fakt.Nikoi ne iska da bade vrazvan sas kaishiza legloto vav tezi zavedeniq.YJASNO E.
9
0
 
2
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Това доказано ли е, че е психично болен или отново свободни съчинения?
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3А знаеш ли при какви условия опандизваше психично-болните твоят соц? Питай някой студент по медицина или доктор от онова време.
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една държава си личи каква е по грижите за бездомните, сираците и психичноболните.
6
1
 
8
 
! Отговори
До 4 Анонимен преди 4 години
Държавата за наличните психично болни не може да се погрижи, той още нови щял да търси...
5
7
 
6
 
! Отговори
Адолф Хитлер... преди 4 години
Тези хора вместо да го гледате, трябваше да ги убиете. Ако вие не ги убиете на време, после те вас. Природата не си играе на тинтири-минтири...
4
5
 
14
 
! Отговори
5-ти км. преди 4 години
И най-лошото е, че рано или късно, но един ден пак ще е на свобода. И след 1-2-5-10 години пак ще четем за същия психично болен, направил друг зулум.
3
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато не се вкара психичното здравеопазване в програмата на НЗОК и всички българи да минават профилактично два пъти в годината на прегледи така ще е! Освен това докато не се вземат и мерки против употребата на наркотици сред младите ученици и студенти, все по-зле ще става! Именно те отключват шизофрения, биполярни разстройства и обикновенни депресии! Началото на всеки срок и семестър да се правят кръвни проби, а за другите хора профилактично през 6 месеца! Също и криминализиране на употребата!
2
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За такива които не ги слуша главата по времето на недоносеният соц. имаше специални заведения в които се грижеха за тях, и не бяха допускани до обществото. Къде са тези заведения и кой е допуснал този човек да е сред нормални хора. Виновни няма ли всички са невинни.
1
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За това на психично болните мястото им не е сред обществото. Щом дори най-близкото същество на човек - майката не е в безопасност какво остава за околните.