Влак блъсна мъж на надлез край Благоевград

Мъжът е откаран в болница
Обновена: 13 ное 2019 16:38 | 13 ное 2019 16:38,
3
Влак блъсна мъж на надлез край Благоевград
Снимка: Pixabay

Мъж е блъснат от влак на жп надлез под главен път Е-79 в района на Благоевград, съобщава полицията.

Още по темата


Влакът се е движил в посока Петрич. Мъжът е гражданин от Благоевград, откаран е в областната болница за оказване на медицинска помощ.

Припомняме, че ден по-рано в района на Асеновград влак помете автомобил и вкара трима души в болница след като кантонерът забрави да пусне предпазната бариера, ограничаваща движението на коли в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Старият машинист преди 4 години
ВЛАК се движи по "надлез"- и това доживях да прочета за Българските железници.При безконтактно пресичане на релсов и шосеен път се изграждат надлези и подлези."НАДЛЕЗ" означава преминаване НАД РЕЛСОВ ПЪТ , а "ПОДЛЕЗ" означава преминаване ПОД релсов път..По надлези и подлези се движат автомобили и пешеходци, но не и влакове
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е надлез. Снимката въобще не е оттам. Магистралата минава над ЖП линията. Там където минават самите релси има река, която минава под тях, но отсича паралелния на релсите черен път и има две възможности: или човек да заобиколи доста или да се качи на жп насипа на релсите. Сигурно е решил да "спести" път. Вероятно и е бил почерпен, защото там отсечката е права като конец и влака се вижда отдалеч.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
надлез под главен път ?