Пловдивски полицай искал пари от хората, сега го съдят

Гражданите теглили кредити, за да дават пари на полицая
19 ное 2019 16:25,
14
Пловдивски полицай искал пари от хората, сега го съдят
Снимка: Pixabay

Пловдивски полицай е искал пари на заем от граждани в града под тепетата, става ясно след образувано дисциплинарно производство срещу младши инспектор, съобщава Радио „Фокус“ - Пловдив.

Още по темата


Производството е във връзка с постъпила информация за поведение, несъвместимо с етичните правила на служителите от МВР. По неофициална информация полицаят е взел от десетки семейства хиляди левове. За да му дадат пари на заем, хората се принуждавали дори да теглят кредити.

В Областната дирекция е сформирана комисия, която ще проведе дисциплинарното производство и ще даде становище за това какво наказание да бъде определено на служителя. Дотогава полицейският инспектор е отстранен от работа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 4 години
Е поне си е признал полицая.Ама другите които се крият в храстите и о/о дърветата наблюдавайки кой с какви гуми кара,как се спира ,дали жената е била на фризъор , как потегля? И не зная защо колкото е по-млада толкова повече си проси?
12
0
 
9
 
! Отговори
Смях преди 4 години
Още един честен и почтен полицай!
11
0
 
6
 
! Отговори
Строго наказание преди 4 години
Мъмрене свързано с преместване от единият крачол в другия .
10
0
 
7
 
! Отговори
що така,бе преди 4 години
Тоя полицай,с извинение,няма ли си име!?Сигурно не е политически коректно,м?
9
0
 
8
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 4 години
Каква е била Схемата ?Защото от 5 години телефонните изманици са в Затвора .Хората писаха че има Действащи Полицай в Новата Схема на Измами .Питам СЪДА и ПРОКУРАТУРАТА , за да предпазим Родители , Баби и Дядовци от Тази Измама .
8
0
 
8
 
! Отговори
ha ha преди 4 години
сега ще го 'накажат' с мъмрене пред строя и да обещае че повече така няма да прави (да го хванат става въпрос - че това нарушава "честта на пагона"). Иначе - 'бизнес както обикновенно'!
7
0
 
7
 
! Отговори
Е, и? преди 4 години
Ако са си приятели и му помагат в труден момент - няма лошо.Ако е скрита форма на рекет - също няма лошо. Ама, човекът не е съгласувал, с когото трябва. Само той ще скубе...Това не е нито колегиално, нито приятелско.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това му се вика "Дай ми назаем, без да ти ги връщам". Но за благоприличие - леко го извъртаме за пред новините.
5
0
 
17
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Не знам кой я е писал статията, но явно я е писал под диктовката на същият полицай;))) Уж казва нещо, а всъщност не се разбира основното, а именно причината, поради, която "пловдивчани" са ранили полицая на вересия. То това ми прилича повече на рекет с бухалка, отколкото на работа на полицай на терен;))) Но, по подразбиране "Каквото е Горе, такова е и Долу";)))
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евахти захеби. Кви са тия полицаи бе. Ше теглите заеми да им давате да пият и ядат нестига че плащате данъци за заплатите им и ви дерат с глоби. Ало Шлангажията взимай си Каскето и бегай да си поливаш Магнолиите. Това ако се случи тук в че, рната държава в която съм от 15 години жив ще го одерат а от кожата му ше направят барабан. Егати и племето сте недъга, во.
3
5
 
12
 
! Отговори
милиционерска дупка преди 4 години
Пловдив е с най-вискока концентрация на ДС агентура, ДС доносници и *** от всички градове в България. Да живееш под сянката на руския мародер Альоша не води до нищо добро - корупция, чалга и циггания, което в общи думи означава 'Пловдив' под тепето с паметниците на руските окупатори.
2
3
 
14
 
! Отговори
дълбока провинция преди 4 години
в пловдив всички полицаи трябва да са от синганнски произход, то не е редно българското малцинство да заема държавни служби. Цар Киро да става кмет и да оправя този провинциален градец.
1
0
 
23
 
! Отговори
Хмм преди 4 години
Добре де - полицая е искал пари на заем от хората, НО те, за да му дадат, също теглили заем ??? Така ли е, или аз нещо не съм разбрал статията ? Ако е така, както съм прочел, ТО - лошо, лошо бъдеще ни чака...