Кметът на Димитровград глоби партии за непочистени плакати

6 партии няма да получат депозитите си от 1000 лева
26 ное 2019 20:28,
18
Кметът на Димитровград глоби партии за непочистени плакати
Снимка: БТА

Кметът на община Димитровград Иво Димов налага санкции на партиите и коалициите, които не са премахнали в установения седемдневен срок след местния вот поставените си агитационни материали съгласно разпоредбите на Изборния кодекс, съобщиха от местната администрация.

Още по темата
От общината уточниха, че няма да бъдат възстановени депозитите от по 1000 лева на коалиция "Демократична България - Обединение", коалиция "БСП за България", ПП "ГЕРБ", коалиция "Движение ЗАЕДНО за промяна" и ПП "Воля", пише БТА.

Глоба за неотстранени в срок плакати се налага и на местна коалиция "Ние гражданите", която не е внесла депозит по общинската Наредба за опазване на обществения ред, се допълва в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
2
 
! Отговори
Запознат преди 4 години
Това което Димов направи за 2мандата,мамин Стефко нямаше да го направи и за 22
8
1
 
5
 
! Отговори
Да преди 4 години
Който не вярва че си е купил диплома на П.У. Пловдив, да чукне в чичо гугъл. Там Цецка Цацева не може да трие. Жалки човечета. Без достойнство но с амбиции да ръководят всички. Другарите Бойко и Цецко още по-жалки.
7
1
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Не е *** ама краде колкото цяла махала
6
1
 
3
 
! Отговори
Хасково преди 4 години
И неговото време ще дойде ,колелото се върти.
5
4
 
5
 
! Отговори
Елена преди 4 години
Изключително алчен и нагъл е кметът на Димитровград !Колко открадна не е истина... И това не е тайна, естествено , всеки димитровградчанин го знае . Само не знам защо не вземат да го разследват най накрая , доста неща ще излезнат на яве ... И фалшивата диплома също не е тайна за никого . На този човек мястото му е в затвора . Елате снимайте центъра на Димитровград - ремонтитиран за 5 милиона лева..... Тогава ще Ви стане ясно, за какво иде реч ....
4
4
 
3
 
! Отговори
Войко преди 4 години
Какво лошо е направил та го хулите човека? Без да знаете нищо за него обвинявате че е имал фьлшива доплома!И това ако не е расизьм здраве му кажи!
3
4
 
6
 
! Отговори
Бхххххххх преди 4 години
Как да го наречеш освен нагъл човек който си купува диплома а после ходи да проверява другите имат ли висше?! Защо не го съдиха а Робе жалък??????? Това ли е най достойния в града за кмет. Едно дребно тарикатче което продаваше замразено пилешко.
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето до каде води побългаряването на Ромите у нас , крайния резултат сега
1
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
чистокръвен ром с български имена , колко поколения има вече в България сигурно още от Хан Аспарухово време ама да не си въобразявате че всички тогава били бели като саламурено сирене