България и Турция със спешни разговори за трафика по границата

Опашки се образуват на граничен пункт "Капитан Андреево"
28 ное 2019 08:30,
14
България и Турция със спешни разговори за трафика по границата
Снимка: BulFoto архив

Проблемите с трафика на граничен пункт "Капитан Андреево" са тема на извънредна среща между ръководството на българските митници и турските гранични власти, предава bTV.

Още по темата


От българска страна на срещата ще бъде директорът на Агенция "Митници" Георги Костов, който след това ще инспектира организацията на работа на българския пункт. Вчера той се срещна и с турския замистник-министър на търговията, заради интензивния трафик на товарни автомобили на българо-турската граница и напрежението, което се създава на място.

През последните дни на няколко пъти на "Капитан Андреево" се образува опашка от камиони от близо 30 километра. Граничните власти твърдят, че работят на пълен капацитет. Постигната е договорка да се търсят варианти за транспортни алтернативи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българите са калпазани не работят
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как ще работят на пълен капацитет, като редовно работят по 2-3 гишета с наличие на поне двойно повече възможности. И да, от Турция преминаваш при постоянно движеща се колона, ако има такава. Адът започва на опашката в българско - седиш и не помръдваш, дори с лек автомобил. Ама от тия, с колите, по-малко нпари се изкарват. Друго е отръскаш камионджиите.
8
3
 
8
 
! Отговори
TIRADJIQ преди 4 години
Граничните власти твърдят, че работят на пълен капацитет.DA BQHTE VIDELI U BALGARSKO KAK rabotqt............ MARZEL NEKADARNOST BEZRAZLI4IE .....NA TURSKO PREMINAVA6 ZA BROENI MINUTU, NA GANYOVISTAN 4AKA6 LI 4AKA6.SA6TOTO E I PRI LEKITE AVTOMOBILISRAMOTA
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз такова умишлено невършене на работа и явно рекетиране на хората не съм виждал никъде по света, на никоя граница. Само тук на дерибеите от митниците се предоставя възможност безнаказано да се офинансяват за сметка на хората, висящи по пунктовете. Ако имаме държава, това до сега щеше да бъде преустановено.Ама няма! Няма я държавата! Щото управляващите са в кюпа!
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато се дава възможност да лапат гащниците ни по митниците, няма да имат интерес да оправят нещата и да ги организират в човешки условия.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Случвало ни се е почти винаги, когато се връщаме от Турция, откъм българска страна привечер да има смяна на служителите по гишетата и да затворят за повече от час - вни новата смяна е застъпила, ни старата е още там. Що е това нещо - така и не мога да се сетя. Освен, че някой изобщо не е за мястото, което заема, за друго не мога да се сетя. Като има трафик - направете повече гишета и всичките да работят. Няма какво да ми пестите от заплати и да лапате комисионни, че да пропуснете някой напред.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що не ги товарят на влакове? Може би защото имаме магистрали те са толкова хубави никой няма като тях
3
0
 
14
 
! Отговори
Samo minavam преди 4 години
Колоната съм я мерил,30 километра ,до разклона на свиленград.Страшна хранилка за нашите гащници но митницата.И винаги съм се чудил на търпението на шьофиорите,как търпят ,този рекет.
2
0
 
12
 
! Отговори
Ниш е България преди 4 години
Максимално бързо трябва да се изгради магистралата Русе-Велико Търново-Стара Загора-Хасково.Трафикът по направлението Букурещ и Истанбул расте непрекъснато.
1
9
 
16
 
! Отговори
гост преди 4 години
Пък в Швейцария на немската граница товарят тировете на влакове, и ги прекарват до Италия с товарни композиции. Ама умната ни тиква, зорле съсипва БДЖ и хвърля милярди за ремонти и строежи на магистрали, да не говорим турските тирове колко хора избиха по пътищата.