Челен сблъсък на пътя София - Варна прати човек в болница

Движението в района вече е възстановено
6
Челен сблъсък на пътя София - Варна прати човек в болница
Снимка: архив, БулФото

Един човек е пострадал при пътен инцидент край търговищкото село Пролаз. Той е настанен в хирургичното отделения на МБАЛ в Търговище, а жената пътувала с него след преглед е освободена, съобщиха за БТА от здравното заведение. Движението по главния път София - Варна е възобновено.

Катастрофата между два лека автомобила стана в ранния следобед днес."Рено Канго", движещо се в посока Варна, се удря в "Рендж Роувър", пътуващ в обратна посока. Първият навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в другата кола. Причините за инцидента все още не са изяснени.

Пострадалите - мъж и жена, са прегледани в болницата в Търговище. По първоначална информация мъжът има фрактура на крака, в добро общо състояние е.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: катастрофаранен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
До са преди 4 години
като не си мърдал по-далеч от кварталния ти лидъл, ще задаваш глупави въпроси, много ясноПътя София - Варна е един през северна България и всички го знаят. Ти ако искаш мини през Видин, Свищов и Тутракан
5
4
 
1
 
! Отговори
са преди 4 години
Винаги сте ми били интересни с тоя "път" София-Варна!!Къде е той,щото не се сещам бат Бойко да е откривал такъв-през Бургас ли е,през Търново ли е,през Шумен ли е,къде е?!!
4
3
 
6
 
! Отговори
Roadkill преди 4 години
Възможни причини за навлизане в насрещното: изпреварване, заобикаляне на дупка, локва, убито животно, говорене по телефона, и най-вече - простотия.
3
1
 
3
 
! Отговори
селянина с колелото преди 4 години
До Анонименпреди месец случка;извьн града с 85км,правя ляв завой,наблюдавам завоя,срещу мен дядо с бяла малка кола и виждам на 20м.от мен как пуска волана и с двете рьце .центробежната го изхвьрля в моето платно.аз няма кьде.вдясно дьлбока канавка и нива.дядката осьзна в последния момент и вьрна
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не мога да си обясня защо някой ще влезе в лентата за насрещно движение ако насреща му идва автомобил.Обяснение А: сляп. Обяснение Б: някои връзки в мозъка са зацапани и не правят контакт. Обяснение С: няма обяснение.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ангела им хранител ги е спасил. Но има и случаи в които ангела им хранител не може да ги настигне за да ги спаси. Щото са били с превишена скорост.