Виждали ли си сте Никол от Провадия? Полицията я търси

15-годишното момиче е в неизвестност от 28 ноември
23
Виждали ли си сте Никол от Провадия? Полицията я търси
Снимка: ОД МВР Варна

Варненската полицията издирва Никол Каменова Любенова на 15 години, напуснала дома си в Провадия на 28.11.2019 г., като от тогава е в неизвестност.

Момичето на видима възраст около 15 -17 години, ръст – 160 см; телосложение – закръглено; кожа – бяла; коса – черна с лек отенък в краищата, чуплива.

Никол Любенова е била облечена с черно яке и черен клин, обута е с бели маратонки.

ОДМВР-Варна апелира към гражданите, които имат информация за местонахождението на Никол да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото поделение на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: НиколПровадия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано да е жива и здрава малката кифла, дано просто да е у приятелка...
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изчезнали деца, *** и всичката тази гадост я има навсякъде по света. За съжаление, това е статистика и не сме толкова различни, че да сме извън нея.Въпросът е, вие, всички тези писачи на неадекватни коментари, толкова ли сте комплексирани, толкова ли сте закъсали за малко внимание, дотам ли сте самовлюбени, че бихте написали всичко, само и само да си видите името цитирано в нечий пост?Или просто сте поредния държавен служител, убиващ си времето до 17:00?
10
3
 
47
 
! Отговори
В потрес съм преди 4 години
Как може да има такива коментари за изчезнало дете?! Отговарям на простаците по-долу: 1- Номер 9, издирва я полицията, защото родителите са я обявили за издирване, умнико (уминице);2- Видима възраст 15-17, защото на толков аизглежда, реалната е 15 години. Колко сте прости и злобни! Дано се намери детето и дано да е живо и здраво. Кураж на родителите.
9
13
 
11
 
! Отговори
Митко 21 см преди 4 години
То в Провадия и куче да вържеш няма да стои. Хванала е за чужбина момата, и тя иска нормален живот
8
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо я издирва полицията?Майка й и баща й не я ли търсят?
7
15
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
.........По времето на бай Тошо не ви харесваше нали.......Точно по времето на бай Тошо една /тогава на 16г./ беше забегнала. Намериха я след 1 месец в Пловдив по някакви квартири. Да не рязправям каква любов е имало :)))))))))
6
10
 
5
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
А оправихте си информацията, на 15 години, ама видимата възраст защо не я махнахте?
5
10
 
16
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
Fake news ...Първо: Щом е подаден сигнал трябва да се каже точно на колко години е! Какво е това видима възраст 15-17? Роднините подали сигнала не знаят ли на колко е?Второ:Ще се намери наистина при някоя прителка, понеже вкъщи има тормоз!
4
33
 
14
 
! Отговори
До Анонимен 2 преди 4 години
Времето на бай ти Тошо беше безвремие чугунена главо, докара държавата до фалитТой сам си го призна -,,НЕДОНОСЧЕ"Какви банани бре,то хляба млякото изчезнаха, до купонии, режим и всекидневни километрични опашки за всичко, го докара той за банани ми говори.Последното беше бананите другарю селянин!!! И какво общо има това моме с твоите бъртвежи?
3
6
 
23
 
! Отговори
Нот Сшуър преди 4 години
До АнонименКакто казах - дано на всички с идиотските коментари ви се случи това на вашите деца. Като няма какво да кажеш по темата поне не си показвай простащината.
2
5
 
20
 
! Отговори
До бай Метин иподобн преди 4 години
Стената в интернет ,замести стените в общественните нужници,където *** като теб и подобни демонстрират ,,интелекта " на п.р.о.с.така!!!
1
38
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква 15 годишна бе та тя изглежда на 25 годишна. Някой я е помислил за голема и я е пратил на Запад да му праи пачки. По времето на бай Тошо не ви харесваше нали. Сакахте дебели и дълги Банани. Те ви ги и дебели и дълги. А внуците ви станаха наркомани и проститу, тки. Ха честити на рипащите и вирещите двата пръста.