Пак по белите писти: Пампорово откри ски сезона

Лифтовете в курорта днес возят безплатно
2
Пак по белите писти: Пампорово откри ски сезона
Снимка: архив, БулФото

Хиляди скиори и сноубордисти се спуснаха по пистите в Пампорово в първия ден на скисезона. Лифтовете в курорта возят днес безплатно за откриването, а от 14 до 20 декември дневната лифткарта е на промоционална цена от 43 лева.

Днес са отворени три писти и работят пет лифта в скизоната, предаде БТА.

Откритият през лятото Конгресен център в хотел "Перелик" разгръща през зимния сезон богат културен календар, информират от дружеството. Всяка събота в залите на центъра ще има концерти, представления, театрални постановки и други събития. Към конгресния комплекс от този скисезон се добавя модерен СПА център с площ от 2000 квадрата.

Приключилият летен сезон е изключително силен след въвеждането на 30 нови летни продукта и отварянето на Конгресния център, отчитат от "Пампорово" АД.

Съдейки по осезаемия ръст при ранните записвания, заетостта на хотелите през зимата се очертава добра, уточняват от дружеството.

Основни клиенти за Пампорово и през този скисезон ще бъдат българските и балканските туристи. Традиционно силни за курорта остават ирландският и британският пазар, които запазват едни и същи нива през последните години. Няма промяна и в записванията на руските туристи.

От "Пампорово" предупреждават любителите на зимните спортове да следят всекидневно информацията за състоянието на скизоната и актуалните условия за каране на ски, тъй като според метеорологичните прогнози предстои затопляне на времето в следващите дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дневната лифткарта е на промоционална цена от 43 лева. .... хахахахахаххххахахахаха
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На община Чепеларе 1лев повече няма да отида да оставя!Тия там ги е яд,че живеят!Нито на ски зимата,нито лятото няма да отида в Пампорово!