Борисов в Перник: Правим нова водопроводна система

Питейна вода за жителите на Перник е осигурена
Обновена: 26 дек 2019 11:47 | 26 дек 2019 11:45,
327
Борисов в Перник: Правим нова водопроводна система
Снимка: Facebook

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на директора на Главна дирекция „Национална полиция“ Христо Терзийски да възложи проверка на Икономическа полиция във връзка с кризата с водата в Перник. „Икономическа полиция цялата да дойде в Перник и всичко по трасето да бъде събрано, разпитано, документ по документ да се проверява“, разпореди премиерът. Борисов  инспектира дейностите по обследването на клон 2 от водопреносната мрежа на града, където се губят огромни количества вода, съобщава правителственият пресцентър.

Още по темата

 
Министърът на икономиката Емил Караниколов съобщи, че специализирана фирма за рехабилитация и изграждане на подземни тръбопроводи заедно с екипи на ВиК ще заснемат с робот-капсула водния цикъл под земята, за да се установи къде се губи водата и къде има течове.  Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков докладва, че вече има командировани екипи от други ВиК дружества, които подпомагат ремонтите дейности. По инициатива на МРРБ е монтиран и спирателен кран на главния водопровод преди завод Стомана.
 
Питейна вода за жителите на Перник е осигурена, изпратени са два тира с минерална вода, както и водоноски. Премиерът Борисов разпореди също максимално да се ускори работата и по основния ремонт и реконструкция на пречиствателната станция за питейни води на Перник, за което правителството отпусна 3,2 млн.лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
0
 
0
 
! Отговори
Ц......ИН преди 4 години
Да беше казал кой открадна язовира , бай Тиквун -крадун...
218
3
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
След толкова години крадене и безхаберие държавата започна да се разлага пред очите ни и Баш Тиквондур се усети, че ако иска да остане на власт ще се наложи поне част от предвиденото за крадене да се влага в инфраструктура защото иначе хората може и да се събудят от сън и да избесят него и цялата му крадлива папл*ч! Горкия Тиквонии, заради вас ще остане с някои милион по беден, ама нищо, нови данъци ще вкара и ще компенсира загубите които му нанесе племето!
217
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
първо щеше да прави магистрала до сърбия, завод на vw и дрън дрън включително и писта за формула 1. голем експерт по строителството сега водопровод ще проектира
216
9
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Бойко им виновен че искат да са роби на колонизатори... той прави каквото иска племето. Даже се бори за него защото до сега да е изчезнало в колонията безмълвно.*** народ слаба държава.
215
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
pernishkia narod da otiva v garcia na bania, torizam, tam na plajovete ima mnoooogo sladka voda, ouzo, ribki, mezedaki, krasaki, keftedaki, kalamarakia, gigantes, spanaki....i wc imat daje...
214
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
vaiii, te za vodata nemali izmervatelna tehnika, a... za technoto jeliazo, za stomanata... za technite i tvardi metali nemat izmervatelna tehnika li?...to togaz samo stomana teche v pernik....vaiiii...zatui vazduha na sofia mnogo mrasen...stomanata, jeliasoto si tekat na volia po patia za ujna i zapadna makedonia, pa moe i za severnata da stigne ...crown and fire...made in pernik...ujen viatar zastava...
213
1
 
11
 
! Отговори
Тия преди 4 години
Които отговарят за питейната вода в затвора гадове.
212
2
 
17
 
! Отговори
Абсурдистан forever преди 4 години
Явно бай *** дори да им кажат че, утре ще ги бесят-ще питат да си носят ли въжето!!!Може би възмездие Тиквyн *** ще получи когато *** му избиратели станат мнозинство и и почнат бият наред...
211
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дайте един тутманик на тоя ***, кръглия суджук от Банкя
210
1
 
6
 
! Отговори
До 260 преди 4 години
Хахахаха готина ирония
209
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 260Абе п..сихар, ти в ред ли си или ти плащат?
208
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Поклон Там където е стъпил тиквата трева не никне ,*** , вдига данъци и такси тол системи само доходите не
207
18
 
10
 
! Отговори
Поклон преди 4 години
Там където е Бойко има всичко. И вода, и магистрали и нови скоростни пътища. Прекрасно здравеопазване и чиста природа. Бойко е спасителят на България. Нека бъдем смирени и се преклоним пред този най-велик българин в историята ни. Един ден безброй улици по света ще носят неговото име. Храмове и черкви ще се кръщават на него а ние днес сме съвременници и някои дори не го оценяват. Поклон, Бойко, и весели празници.
206
1
 
3
 
! Отговори
Аз знам преди 4 години
Е на десетата година се сетиха - сега всичко ще се оправи и то с цирк на такъв празник ?!
205
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тонката, ходи ли на Гъмзата?
204
4
 
19
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Тонката: "докато хората в Делиормана и Северозапада мизерстват"? А ти какво ще направиш докато хората в Делиормана и Северозапада мизерстват? Нека позная: Ще гласуваш пак за бат'си Бойко. Вече му е трети мандат и резултата е, че изоставаме вече и от предпоследните в ЕС, от Румъния, а по времето на Станишев бяхме на едно ниво, даже ни слагаха и преди тях.Бойко не е виновен, за това, че е некадърник. Виновни са ливадите като теб, които го избират трети път.
203
0
 
24
 
! Отговори
V преди 4 години
След 10 години управление герб не могат да разберат къде изтича водата .Водата изтича заради гербераски проекти от вида златен век .За да стигне до последните етажи на златен век е необходимо голямо налягане което увеличава прословутите герберасо течове .Ако герб се махнат от власт нещата ще могат да се оправят .Натрупаха огромни дългове ,а проблемите са все по големи от герберас корупцията ;)
202
0
 
26
 
! Отговори
Пак шоу преди 4 години
Бойко, Бойко. Водопроводна инсталация на един цял град не се прави и не се ремонтира за едни ден. Досега ВиК - Перник дрямали и спали, министрите ти също, а сега като те покажат по телевизията че даваш команди като полицейски началник, и въпроса е решен. Жалък *** и некадърник си, това е истината.
201
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко плюнна и вода доде !Ах ха ха ха ха ха ха
200
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде е водата на Перник?Бе баце?