Сесия срещу дарение: Жестът на фотограф от Силистра

Средствата ще бъдат в помощ на болен мъж
Обновена: 27 дек 2019 22:57 | 27 дек 2019 22:50,
7

Методи Жейнов е фотограф и намира начин да помогне на свой съгражданин, който се нуждае от средства за лечение. Всеки който дари пари за операцията на болния мъж получава фотосесия в студиото на Методи в Силистра.

43-годишният Стелиян Вълев има заболяване на бъбреците. Присаден му е бъбрек от майка му, но болестта се прехвърля и на него, предава Bulgaria ON AIR.

Нуждае се от нова животоспасяваща трансплантация в чужбина, за която обаче е нужно да събере непосилните за семейството 25 хиляди евро.
Фотографът Методи Жейнов решава, че може да направи нещо за съгражданина си.

Семейство Георгиеви смятат, че това е добър повод да дадат пример на децата си за благотворителност, а и няколко професионални снимки във фотостудио са си хубав спомен.

Стелиян е убеден, че благодарение на добрите хора от Силистра и цялата страна, ще може още дълго да се радва на задружното си семейство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 2В чужбина правят благотворителни кампании по съвсем различни поводи и никога за индивидуална здравна кауза, чичо Грую! За индивидуална здравна кауза се ползва здравната система на държавата ако разбира се сържава има! Но който живее в Лайнурия и е с кроманьонски традиции няма как да го проумее, чичо Грую! Приятно дишане на чист въздух и повече фекалогулток за в бъдеще!
2
4
 
6
 
! Отговори
Марш у лево преди 4 години
До първите два коментара.Намерете си друга бе лeшпepи, какво сами се оплаквате. И в чужбина хората правят благотворителни кампании, за да помогнат на други в нужда. Вместо да ръсите тъпoтии намерете информация и преведете пари на този човек, това мисля аз да направя , а вие koмплексарчета?
1
3
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
До 1Как да нямаме държава, бе ?Я виж вчера Тиквата, Шкембе войвода, Горанов, Винкела и сие какви хвалебствия си удариха, какви резултати отчетоха, какви успехи на властта разтръбиха ...Цъфтим и вържем !Даже вече българите се прибирали от чужбина щото тука било станало много хубаво ...