Тежка катастрофа на пътя София – Варна

Двама души са ранени
28 дек 2019 21:09,
15
Тежка катастрофа на пътя София – Варна
Снимка: BulFoto архив

Тежка катастрофа на главния път София-Варна. Три автомобила се сблъскаха в района на великотърновското село Балван. Двама са ранени - 47-годишен мъж 51-годишната жена. Инцидентът се е случил около 16 часа в участъка между селата Балван и Ново село, съобщава NOVA.

Още по темата

По непотвърдена информация при неправилно изпреварване лек автомобил се удря челно в малък бус, в следствие на което те помитат трети автомобил и се озовават в канавка.

Раненият мъж е бил в автомобила - косвена жертва на инцидента. А жената, която е ранена, е управлявала буса.

„Господинът зад мен тръгна да изпреварва при положение, че срещу нас се движеше червения автомобил. Само казах: „Този луд ли е”. Всичко стана за секунда. Те се блъснаха и червената кола повлече и мен. Това е. Той е в съзнание. Ръката му е счупена, понатъртен е, главата му е сцепена. Ще се оправи”, разказва шофьорът на третия автомобил, станал косвена жертва на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
0
 
! Отговори
DivockХампарцомян преди 4 години
Като няма магистрала, така ще е.
11
2
 
5
 
! Отговори
до някой преди мен преди 4 години
Прав си колега, ако буса беше намалил, ако косвената жертва беше набил спирачки...Но този тип изпреварвания са ежедневие и аз съм спокоен шофьор , но и на мен след 10 подобни изпълнения и ми кипва и единайстия като се изравни с мен и настъпвам газта.
10
5
 
4
 
! Отговори
Ран-Ът преди 4 години
Пръскането отгоре и кръстословиците по небето имат ефект!
9
2
 
19
 
! Отговори
до 6 преди 4 години
Явно изобщо не можеш да си направиш сметката, след като ти се е случвало МНОГО ПЪТИ да предприемаш изпреварване и да ти се налага да се връщаш зад колата пред теб... сам се вкарваш в тея кофти ситуации. Следващия път мисли повече.
8
3
 
4
 
! Отговори
ha ha преди 4 години
*** там нямали некоя от "магистралите МУ" та да удрят челно?
7
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставяйте достатъчно разстояние до следващата кола. Нарича се дефанзивно каране. Само че тук т.пунгерите решават да се намъкнато в освободеното петно сякаш че с 10-20 метра ще ударят шестица от тотото. И става необратимото и за тях, и за невинните.
6
18
 
12
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Това с намаляването и пропускането не винаги е добра идея. Случвало ми се е много пъти да пробвам изпреварване и като видя, че няма да имам място, да намалявам и да се прибирам зад колата пред мен. Понякога такива услужливи шофьори като теб намаляват и точно тогава ме затрудняват! Аз съм си направил сметка и ще се прибера, като намаляват ме вкарват в много по-опасна ситуация.
5
1
 
21
 
! Отговори
шматка преди 4 години
2На луд човек колкото повече му свириш толкова повече играе.Шофьорите в Бг стават все по отвратителни.Лудия тръгнал да изпреварва а да не би косвената жертва да се е влачил с 40км/ч в продължение на 5км.
4
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В този случай е трябвало да намали скороста и да го пропусне ако трябваше й да спре а не да вика тоя луд ли е. От 40 г. съм по пътищата и точно в такива случаи съм предотвратил стотици катастрофи. След като видя че задминаващият ме няма да му достигне скорост за да ме изпревари и да се прибере в платното намалявам скороста и го пропускам. Много от катастрофите стават точно заради такива ***. А тази е видяла насрещно идващият явтомобил видяла е и задминаващият я и е гледала сеир. Сеяндури.
3
1
 
21
 
! Отговори
ако бях преди 4 години
ако бях там на мястото на косвената жертва щях да му донацепя главата на тоя мало-*&*умник, задето удря чужди коли и не внимава, да си знае за друг път...
2
9
 
10
 
! Отговори
ами като си зрител преди 4 години
ами като си *** зрител, какво чакаш бе, и какво очакваш??? Като се ударят ти да си на сухо ли?? Естествено че ще повлекат и тебе... От кога разправям да се СВИРИ С КЛАКСОН като видим луди неадекватни пътни изпълнения!!!!! Дори да не ни засягат пряко, спасяваме животи на насрещно движещите се!!!!! Тоя клаксон е точно за това бе драги! Не съм бил там, но винаги трябва да се вразумяват такива ***, изпреварващи неправилно.
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Куцо, кьораво и сакато - шофьоре. Ке се собудите, ама не знам кой ден ке е.