Над 8000 туристи посрещат 2020 г. в Пампорово, кувертът – около 450 лв.

Хотелите в курорта са пълни
30 дек 2019 17:00, Ния Христова
51
Над 8000 туристи посрещат 2020 г. в Пампорово, кувертът – около 450 лв.
Снимка: Pixabay

Очаква се над 8000 души да посрещнат 2020 г. в Пампорово, съобщи Bulgaria ON AIR. Хотелите в целия курорт са пълни. Сред гостите на курорта са българи, румънци, турци, гърци, руснаци, ирландци.

Празничен пакет да три дни в петзвезден хотел в курорта илиза около 450 лв. на човек. Кувертите за ресторнтите за празничната нощ варират от 100 до 200 лева в зависимост от категорията на хотела.

Освен празнично меню, хотелиерите и ресторантьорите ще приготвят и местни родопски специалитети. Организирано е и посрещане на гостите с родопски каба гайди.

За всички почитатели на зимните спортове са отворени шест ски писти, а дневната карта в Пампорово струва 62 лева. С нея туристите могат да използват 15% отстъпка за новоткрития SPA център в курорта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неловко преувеличени туристически "параметри"! Като тези от лятото! Типично за държава от тип Лайнняро-българия! Иначе страната България си е прекрасна!
40
3
 
3
 
! Отговори
Бургазлия преди 4 години
местни родопски специалитети ??? Високопланински Селендури жентълмени от Смолен не могат да ви направят една млечна салата за местни специалитети говорят.Кое е местното бе селяццции.Била и Лидъл местно ли го броите Салатите. Никога повече туризъм в Смолян !!! Това е пропаднало и мързеливо село и с Пампорово са за без коментар. В Швейцария излиза в пъти по евтино по качествено обслужване и преживяване дори с билетите двупосочно приспаднати от селската кръчмена kочина Пампорово -смолен.Аребаста
39
2
 
11
 
! Отговори
До 41 преди 4 години
То и в Пампорово в механата ще има само селяни, които ще си пробутат простотиите, като се напият и крещят, а храната ще е менте със сигурност.
38
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че аз за тия пари отивам в Австрия бе. Смешници!
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На времето имаше много лифтове и картите имаха цена за българи и чужденци, както е в Австрия.Сега хем по малко съоражения, хем по ниско качество , а цените високи за всички, а и не можеш да преотстъпиш картата или да я продадеш на половин цена , ако решиш да си тръгнеш на обед.Държавното стана бащиния за някой и начин да рекетира останалите.България се връща в мизерните години преди соца. Вече и водата няма да идва в къщите, Аби тока няма да достига.......
36
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Барселона няма ски, има само индийци и черни дето искат да пробутат някое менте. Освен това се краде яко!
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
E който има пари за трошене да ходи в Банско. В София за новогодишната нощ - празнично меню, преспиване и закуска на сутринта има много прилични хотели от 90 до 120 лв. на калпак. На кой както му харесва.
34
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди няколко години, 2 души 3 нощувки в Барселона, топ ресторанти, самолетни билети и малко шопинг... целият масраф излезе малко под 2500 лв. Тука като гледам е същото, само бз шопинга, а разликата в качеството на храна и обслужване няма какво да я коментираме. Оставяме настрана и факта какво може да се види в Барселона и какво в механата в Пампорово...
33
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами ходете, блъскайте се с тумби от пияни селяни, яжте евтина и полуразвалена храна за 200 лв на калпак и... приятно прекарване.
32
2
 
13
 
! Отговори
До 33 и 34 преди 4 години
Така де, за това говорим. Пълно е балъци, затова и има и тарикати. Същото беше допреди десетина години и по морето. Накрая българинът най-после се усети, че в Гърция и Турция е много по-хубаво за същите пари и се изнесе натам, а мутрохотелиерите взеха да вият на умряло и да внасят алкохолици от Острова и Скандинавията. И със зимните почивки ще стане така, но масовият българин си е глупавичък и малко бавно стопля.
31
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам какво става с народа, но щом дойде нова година той обезумява...замъглява му се мозъка и хвърля луди пари за куверти..а иначе след нова година се чуди 5 или 6.50 лева да даде на детето си за деня за училище. Простотия до откат!
30
4
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Глад и лабут за руските ***-атакисти!!!
29
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направил съм си резервация в средата на ноември. Преди две седмици още едни приятели поискаха да дойдат с нас (двойка са). Едва им намерих места, и то защото сме рода със собственика на кръчмата. Фул! До капачката.
28
0
 
8
 
! Отговори
Хиподрума преди 4 години
Викате вкъщи било яко...? Вероятно е така, но ресторантите около нас утре вечер ще се пръскат по шевовете.
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Май трябва да имаш доста развито стадно чувстви или пък силно влеченое към блъсканицата в градския транспорт, за да държиш на празник да си в препълнен доста над капацитета си ресторант и хотел. То се губи ефекта на празнока и почивката. По-скоео е хабене на нерви. В ресторанта г. ъз до г. ъз, в сауната също, на лоби бара също, на пистите също. Персонала не смогва за всички клиенти и вместо да се радваш тичаш за място на басейна, в кафето и накрая до теб на масата в ресторанта скумросани чичковц
26
1
 
18
 
! Отговори
Клиент преди 4 години
А може ли за тоя 200 лева куверт да си поръчам една бутилка Джак Даниелс и да я шибна в тиквата на собственика на хотела?
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В съседна Сърбия в поне 7-8 градове кръчмите са пълни 100%. Яденето и пиенето (все пак зависи къде) са на високо балканско ниво. Вече е късно за резервации, но догодина...
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има един голям хит на Dire Straits, казва се "Money for Nothing". Описва точно такива случаи. Не е луд тоя, който яде баницата.
23
2
 
1
 
! Отговори
мхм преди 4 години
ще харчаа пука мука ми какво мислят цънцарите ще ям ще пия коще и бездомен да съм утре.
22
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българинът е доста невеж потребител и затова често го лъжат. И докато им ходи на тия печалбари по заведенията кувертите ще скачат. Специално тия новогодишните са пълна скръб. Плато с луканка от най-евтината по 15 лв килото, евтини сирена, някакви ефтинджос ракии и вина... И накрая, дай 150 лв. Е няма да стане!