Само за месец: Две изчезнали момичета от бургаското село Камено...

И двете се казват Михаела и са на 17 години
31 дек 2019 09:45, Петя Славова
110
Само за месец: Две изчезнали момичета от бургаското село Камено...
Снимка: Колаж, Dnes.bg

Само за месец две момичета от бургаското село Камено изчезват. И двете са на 17 години и носят името Михаела. Двете са били приятелки. Едното дете изчезва на 6 декември и е обявено за международно издирване.

Другото е в неизвестност от два дни. Баща й отправи апел за помощ чрез социалните мрежи към тези, които може би са я виждали.

Още по темата

Според близките на децата, двете тийнейджърки са приятелки и се предполага, че може да са заедно.Обявената за издирване в понеделник е видяна за последно от майка си, която е рускиня. В неделния ден Михаела Иванова се събудила рано и излязла. Майката не се притеснила, защото знаела, че детето й има много приятели. Преди това пили кафе с бабата и след това момичето си взела чантата и от тогава не са я виждали.

Баща й каза пред Нова тв, че двамата с дъщеря си имали конфликти само заради отсъствия на момичето от училище и за приятелче, което той не одобрявал.

Майката на другото изчезнало момиче видяла своята дъщеря за последно на 24 декември. Детето също така се обадило на 21-ви вечерта за около 5 секунди, но не казала къде се намира.

Родителите на децата са много притеснени и помолиха децата си, ако имат възможност да се приберат у дома. Ако някой знае къде са момичетата, нека да се обадят на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе и по наше време у соца имаше "изчезнали" девойчета, едната беше "изчезнала" в Бургас, другата в Пловдив, при това "Бургазлийката" беше щерка на офицер от милицията, а забегналата у Филибето на някакъв зам. директор на предприятие!Ееех, младост....Как отминаха годините, сякаш беше вчера...
77
0
 
10
 
! Отговори
emigrant do 81 преди 4 години
в чалгария няма демокрация бе, ***!има МУТРОкрация!като не знаеш как е в нормслните страни, не сери по форумите!
76
4
 
5
 
! Отговори
дано преди 4 години
Дано не ги е подмамила някоя мамажка че в руските вертепи пише че ако момичето помоли да говори по телефона на клиента и той го предаде, посещението остава за сметка на заведението.
75
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Споко, ако не ги вземат норвежците, ЕС ще ги прати *** на запад.Това са европейските политики в БГ.
74
5
 
11
 
! Отговори
Пръчко преди 4 години
Тази от дясно има доста лукава физиономия,възможно е да съсипе живота на някой по-емоционален момък.
73
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спокойно статия пусната няколко часа по-късно са я намерили. И коментарите са 180 градуса на тези в този форум.
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слабуша се намери!Остава другото!
71
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До герб скоро мега тъпо !
70
0
 
7
 
! Отговори
етно граф преди 4 години
"...приятелче, което той не одобрявал." Умилително свИнлив израз за мръ сен любимец на "медиите" и нп-о рките.
69
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам идея: МВР спира да спи и да рекетира по пътищата, асемблира 500-1000 здрави, тежко въоръжени и бронирани полицаи в пълно снаряжение - автомати, палки, щитове, сълзотворен газ, бронирана техника, кучета и т.н., после влиза в гетото Меден Рудник. На бас, че поне едно от момичетата е там и то не доброволно. Освен това 100% ще намерят още наркотици, оръжия и какво ли още не.Полиция, прокуратура и съд е време да спрат да защитават престъпниците и да помислят за техните жертви. Къде си Чочоолу?
68
8
 
21
 
! Отговори
Ужас бг преди 4 години
Айде стига с тоя карбовски бе, абсолютен бг балък и комплексар, егати посредствения "джурналист"
67
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Понеже тук не пускат линкове и ще ми изтрият поста,гледайте в Тубата "Карбовски "Втори План": Проект: Майка / Част 2 (част 1)"Може и всичките части да изгледате.А имаше и видео за една акция на полицаи срещу една ромска махала,където са отвличали и завързвали момичетата в къщите си,родителите са ги търсели,а децата не са можели дори да ходят,били завързани в къщите на ромите и не са могли да мърдат,дори по-лошо и от кучета,защото кучето може да обикаля на синджира двора.
66
17
 
19
 
! Отговори
@80 преди 4 години
Че какво му е страшното на случаят, г-жа? И аз в 10ти клас си купих вибратор и аз съм го носила в училище, за да го покажа на останалите. Преди да съм го ползвала, естествено. Това не значи, че съм правила сек.с с всеки срещнат или че съм искала да ме отвлекат за бяла робиня. На 16 ти се прави с.екс, със сигурност е по-безопасно да го правиш с играчка, отколкто с човек. Какъв ви е проблемът точно? Освен това, никой няма право да ти бърка в чантата и да вади и показва какво има там на всички.
65
14
 
34
 
! Отговори
учителка в ЕГ преди 4 години
На 17 години мислят само за едно нещо. През септември имах страшен случай с ученички от 10 клас, момиче отиде до тоалетната, а това до него не си носеше учебника и бръкна в раницата на другата да извади учебника. Какъв срам преживяхме всички, когато вместо учебник от раницата й изкара вибратор под формата на фалос. В днешно време има тотална липса на морал, особено при момичетата, а как си говорят- дори не е за раправяне, един хамалин ще е по-малко вулгарен от момиче с претенции...
64
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление трафикът на хора е много сериозен проблем, особено по селата. Дано да намерят момичетата, кой знае какво са ги излъгали и те няма и да разберат в какво са се забъркали, докато не се окажат бити и изнудвани да извършват с.ексуални услуги някъде из Европата. Надявам се историята да приключи щастливо и да се окажат на запой в някоя вила. Но мисля, че всеки родител на момичета ще се побърка ако изчезнат.
63
6
 
14
 
! Отговори
Ето ви свобода преди 4 години
ЩЕ се върнат след 1 седмица само да си почешат сливките. Днешното поколение е така. Демокрация и свобода никаква срамежливост какво ще си помислят околните
62
4
 
21
 
! Отговори
герб скоро преди 4 години
Очакваме Бойко да се изкаже по всички купени телевизии и да каже, че случаят не е на етническа основа и че целият държавен апарат е задействан за да се приключи случая , като ще обвини хората , че са я видели а не са и помогнали . Другото което ще каже , е че не може да се сложи до всеки полицай , както и че семейството е виновно и бащата най вече защото не разговарят с децата си. абе демек Бойко няма да изпусне да си направи PR от този случай , НО ЩЕ СТАНЕ МАЗАЛО АКО НЕЩО ИМ ИМА !!!
61
0
 
3
 
! Отговори
Ето ви нещо по- ..-2 преди 4 години
Благодаря ти 25: тТтП.С.: Отнася се за момичето на снимката вляво - (Ето ви нещо по-старо)
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имат ли паспорти ?Имат ли къде да отидат ?
59
0
 
8
 
! Отговори
Rock and roll преди 4 години
сапуните скоро ще бъдат в ужас и паника ако децата не се върнат .