Първото бебе на 2020 г. е Райчо, роди се в Пловдив

Юнакът е проплакал в 00:01 часа
80
Първото бебе на 2020 г. е Райчо, роди се в Пловдив
Снимка: УМБАЛ "Свети Георги"

Първото бебе за новата година се е родило в пловдивската АГ клиника на УМБАЛ "Свети Георги", съобщиха от здравното заведение, цитирани от Трафик нюз.

То е проплакало точно в 00:01 часа тази нощ и е момче. Юнакът, който се е родил нормално, ще носи името Райчо.

"Поздравления за дежурния екип - д-р Ямаков, д-р Владов, д-р Стоянова-неонатолог и акушерките Гергана Иванчева и Шенгюл Рамдан!", честитиха от болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
0
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
Майката пожела на Райчо да завърши 12 клас като нея и да живеят всички рооооми ромки и малки ромчета в тази напреднала държава водена от най простия
35
0
 
3
 
! Отговори
Поставят се условия, преди 4 години
на които да отговарят участничките във всякакви видове смешни конкурси за "Мис"-ки.Но не се определят условия относно това, коя има право да участва в конкурса за майка, родила първото дете за поредната календарна година.Това е БЕБЕТО НА БЪЛГАРИЯ! Не може да се счита за такова детето на жена, която всячески демонстрира незачитане на законите и на националните ценности!
34
2
 
6
 
! Отговори
Трябва да настояваме преди 4 години
майката, родила първото бебе за годината, да отговаря на някои условия.Ако някоя не си е направила труда да научи български език и не е внесла нищо в хазната, нито тя, нито бащата на детето, тогава на какво отгоре ще се счита, че нейното бебе е първото за годината дете на България?!До момента, в който го е родила, тя е получавала надбавки и помощи наготово, за да съществува. След като роди, ще получава още подобни бонуси. Но не си прави труда поне езикът да научи.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как не ви е срам да лъжете хората с тия фалшиви снимки. Видяхме я по телевизията майката с висшу образование дето си пожела на сина да има средно образование, беше много информативно. За съжаление с тая демография след 20 години вече България няма да има. Не й такава каквато я познаваме. Тъжно но необратимо.
32
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"Райчо"?..А защо не "Запринчо"?
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И във Варна е родено едно в 0:01
30
2
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Юначе! Да е живо и здраво, да стане голям мъж и човек!
29
0
 
18
 
! Отговори
ДА преди 4 години
Ако съм на мястото на майката и бебето ще ви осъдя солено!Първото бебе Райчо вече го видяхме и едва разбрахме какво каза майка му в интевюто!Стана ли ви ясно вече!?Те така ще ни върви цялата година!
28
0
 
24
 
! Отговори
123456 преди 4 години
Днес.бг, може ли така да се излагате?!Паднахте ми в очите... много!
27
1
 
33
 
! Отговори
Йово преди 4 години
През последите 15 г. бебе на годината е винаги от пра-индийски произход за радост на либерали, демократи и БХК.
26
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По другите сайтове има снимки на истинския Райчо и майка му.Вижте ги.Тук отново ви манипулират.
25
2
 
7
 
! Отговори
ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ преди 4 години
До ПредлагамТова което предлагаш е вградено от години в Русия и Турция. България е член на ЕС и тук няма да как да стане, поради политиката на ЕС относно интеграцията на малцинствата.
24
2
 
8
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Важно е качеството а не количеството.
23
2
 
23
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Снимката няма общо с реалността. По ТВ бебе 2020 беше от контингента.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изложеното в коментара "Предлагам" не е резултат от злоба или дребнавост, а е настояване за справедливост.Честваме жената, родила първото дете за държавата ни за 2020 г. Но държавата я има, защото някои работим и да плащаме данъци.Не е справедливо овациите и подаръците да идат при онези, които вегетират наготово на гърба на данъкоплатците. Те подкопават устоите на държавата, а не ги укрепват.Настоявам да се обсъди и приеме предложението, дадено в коментара "Предлагам"!
21
1
 
26
 
! Отговори
Предлагам преди 4 години
На българката - честито! Нека да роди поне още едно и да са й живи и здрави! За такива деца нека държавата да отпусне двойно повече бонуси и надбавки!Другата, която видяхме в други сайтове, нека да си празнува в махалата.Редно е да бъде дарена и поощрена онази родилка, която е първата сред родилите през 2020 г. жени, които са се осигурявали и са внасяли нещо в хазната, а ако се случи да е съвсем младо момиче, да се вземе предвид дали бащата на бебето е осигуряван и дали е плащал данъци.
20
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По телевизията майката беше мноооого ***, на 20 години. Пак ни манипулират в този сайт.
19
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимката е майката с последното бебе за 2019 - бяла красива българка, първото бебе за 2020 и майка му не са за показване, днес пак не знаят на коя планета се намират,
18
1
 
45
 
! Отговори
До 123 преди 4 години
И аз като видях истинската снимка в друг сайт си помислих не е ли редно прокуратурата да се самосезира.
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В рамките на 10-15 минути винаги ги нагласят да са първо или последно според желанието на родителите - дори децата ги израждат нагласени, да не говорим, че масово са и секцио и това не е реална дата на раждане !