16-годишен с опасност за живота, изпил неясно колко алкохол

Момчето е намерено в безпомощно състояние в Разград
11 яну 2020 11:16, Елка Василева
17
16-годишен с опасност за живота, изпил неясно колко алкохол
Снимка: архив, БГНЕС

Момче на 16 години е с опасност за живота след употреба на неустановено количество алкохол в Разград. Това съобщиха от ОДМВР - Разград.

Непълнолетното момче е открито в безпомощно състояние около 1.00 часа тази нощ пред жилищен блок в града.

Пристигналият на място екип на ЦСМП установил, че 16-годишният тийнейджър е употребил неустановено количество алкохол и не е успял да стигне до дома си.

Откаран е в МБАЛ - Разград с временна опасност за живота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 7 години 7 милиарда хора около света пропищяха в един глас от това 7 милионно племе диво турско
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 7Какви турци те гонят бе дзурлло кривва!? Ти май не си я чел новината - историята става в Разград, а не в Измир! Сега остава и да кажеш, че в Разград са турци или че Разград е в Турция!
9
0
 
2
 
! Отговори
до 10 преди 4 години
Така трябва да е.Контролът трябва да е в ръцете на самият човек.Оттук нататък човек без задръжки е като кола без спирачки!Всичко трябва да е смярка.
8
1
 
3
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
Като студент имах колеги от арабски страни,които пиеха и то много.Една сутрин видях един такъв прегърнал стълб на центъра на града и се чудеше къде се намира!И те тогава като и западните туристи сега го бяха ударили на алкохолен туризъм.В 4-ти курс един от професорите каза възмутено,че Аллах ако можеше да ги види какви ги вършат щял с камъни да ги избие!Не знам какво са правили след като са се върнали в родните си страни,много ми е чудно с каква ли абстиненция са се борили!
7
0
 
3
 
! Отговори
Банго Васил преди 4 години
Седем, ти знаеш ли колко процента от турците са християни? На християните всичко им е позволено, да пият, ядат свинско, прелюбодействат, и тнт ..
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама нали турците не пият бре
5
1
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 4 години
Да ти кажа,че самоизключването обикновено е без рестарт!
4
1
 
15
 
! Отговори
до 3 преди 4 години
Ако беше толкова лесно колкото ти си мислиш никой не би умирал от отравяне с алкохол.Много лошо е това,че за опасностите никой на младежите не им говори и по нито една телевизия,радио или печатно издание не се казва,че алкохолът подтиска дишането.Никой не споменава,че след едно такова напиване няколко милиона мозъчни клетки умират.Обаче навсякъде има реклами на всякакъв вид алкохол.Къде ни е омбудсмана,къде ни е съюзът за защита на потребителите?мълчат като риби,нали?
3
2
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ДУШИЧКА!!БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ОПРАВИ ЩОТО ОРГАНИЗМА СЕ САМОИЗКЛЮЧВА СЛЕД ОПРЕДЕЛЕНО КОЛИЧЕСТВО АЛКОХОЛ ЗА ВСЕКИ Е РАЗЛИЧНО!!АКО Е ИЗПИЛ ПЪРВАКА НА БАБА ЗА РАЗТРИВКИ ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ СЪБУДИ И СЛЯПНА ТАКИВА ХОРА ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА ДЖОНИ УОКЪР ЗАЩОТО Е ЕТИЛОВ АЛКОХОЛ ТОВА ЩЕ ГО СПАСИ ОТ ОСЛЕПЯВАНЕ!!ОТРАВЯНЕ С МЕТИЛ СЕ ЛЕКУВА С ЕТИЛОВ АЛКОХОЛ!АКО НЯКОЙ ИЗПАДНЕ В АЛКОХОЛНА КОМА ДАЙТЕ МУ ЕТИЛ ЩОТО ИНАЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪБУДИ СЛЯП ОТ МЕТИЛА!
2
1
 
13
 
! Отговори
алхимик преди 4 години
Пил е напитки "цар Киро" ?!
1
0
 
13
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
А кога временната опасност ще се превърне в постоянна?