Задържаха двама за жестокото убийство в Галиче

В момента се разпитват от полицията
Обновена: 11 яну 2020 21:05 | 11 яну 2020 19:51, Петя Славова
153
Задържаха двама за жестокото убийство в Галиче
Снимка: Булфото

Двама са задържани за жестокото убийство на 18-годишно момиче от Галиче, съобщава Нова тв по неофициална информация. В момента се провеждат разпити. Задържаните са криминално проявени. Преди година те са пребили жител на Галиче с камъни.

Още по темата

Момичето бе намерено рано тази сутрин в двора на къщата, в която живее с прерязано гърло.Бащата на жертвата работи в чужбина, а майката е напуснала семейството. Момичето е ученичка във врачанско училище.

Според съседи момичето било кротко и добро. Андрея често споделяла, че се страхува, но на никого не разказала точно от какво. Само помолила съседката баба Илиана да поглежда към тях и да я пази преди 3-4 дни, когато решила, че няма да нощува у чичо си, както до сега.

Всички жители на Галиче са в шок от случилото се.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: полицияубийствоГаличе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
25
 
10
 
! Отговори
до 70 и 77 преди 4 години
Мисля, че много се напрягане излишно. То светът не отива надобре, вие за България се притеснявате. Това е просто естествен етап от развитието на човечеството. Преходът към следващата епоха няма как да стане без жертви. Гледайте по-глобално на нещата. В Йемен в момента докато пишем умира по едно дете на всеки 10 минути - от глад, от болести. И това пак е нищо в сравнение с това, което я чака жалката ни цивилизацийка. Ние ме мухи-еднодневки, но нещо твърде много си повярвахме и ще си сърбаме...
73
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правила се е на българка. Не търпят предатели на народа.
72
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен Мир на праха й.
71
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как можаха,да оставят това момиче само в къща на края на селото?!
70
6
 
16
 
! Отговори
Цеко Чаков преди 4 години
Само ас можех да контролирам това село. Сега ще видите ком фасул яде ли. 62
69
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имали са в махалата една читава ,която е учила и те я убиха ! Лека и пръст ,горкото дете !
68
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Руская свиняОтносно историята и духовността ни също има на какво отгоре да имаме високо самочувствие.Нужно е обаче човек а се интересува повече, да не разчита само на преподаваната в училище история, нито да се влияе от приказките на мазохистичните недоучени комплексари.Необходимо е също да е пътувал повече по света, обективно да е преценявал други народи като състоящи се от типове личности и да ги е сравнявал с българите.
67
2
 
6
 
! Отговори
R1a1+J2+E преди 4 години
До Руская свинняГовори в единствено число.Относно генома ни:1. Това, което ползвам като ник, се среща у нас по-често, отколкото у скандинавските народи.2. Малка част от средновековната ни аристокрация се изселва в други страни в края на 14-и век или приема исляма. Повечето се оттеглят в селата, които са били техни феодални владения и създават основата на социалния слой, наричан по-късно чорбаджии. Вероятно знаеш, че в рамките на три века всички хора от една народност стават роднини.
66
7
 
19
 
! Отговори
Зелен ЕвроЖендрВеган преди 4 години
Мулти-Култи Еуропа изисква жертви! трябва да се грижим за различните!!
65
6
 
19
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Имаше едни рокери мъжкари,които създаваха респект пред гетата.Откакто Станишенко яхна матора с коженото яке,рокерчетата започнаха да си лакират ноктите,че и на педикюр ходят.Маалата пак нафигна глава и започнаха убийствата.
64
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До реалистЧовек воюва с равни.Онези подлежат на друг вид третиране. Просто ще почистим държавата си от вредители.
63
1
 
15
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
МИР НА ДУШАТА И
62
2
 
10
 
! Отговори
РВ преди 4 години
До ошашавенТрябва да откраднеш или от банка, или от герб.
61
8
 
26
 
! Отговори
до 70 преди 4 години
Гражданска война ще има, но тя няма да е между роми и българи. Ще става въпрос за оцеляване - за храна и вода. Перник е 100 000 жители и това е само началото. Скоро хората от покрайнините ще дойдат и те да търсят храна, вода, подслон в София и още 2-3 населени места. Вода дари да има, тръби няма да има, по които да тече. 70% от населените ни места са пред фалит и държавата няма да "инвестира" там.
60
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въобще се питам, какво може да прави само момиче в такава селска къщае на края на селото??? Това ми се струва е дело на сутеньори, а тя да е заработвала като магистралка, по този край е пълно с такива.
59
1
 
41
 
! Отговори
men преди 4 години
пребиват човек с камъни и вместо да гният по 10 години в подземие и всеки ден да чукат по 14 часа камъни и да получават по един сухар и канче вода на края на деня онези изнасилват и убиват млади хора от които и без това немаме в излишък.
58
2
 
23
 
! Отговори
Еврей преди 4 години
Е ми то и ако това убийство го простят българите то значи че няма надежда за българският народ римляните си правят каквото поискат това е ужасно просто нямам думи!!!!
57
6
 
5
 
! Отговори
SS преди 4 години
До 70: Глупости.
56
6
 
31
 
! Отговори
реалист преди 4 години
гражданска война ще има до 5-10 години в БГ. Гответе се.
55
2
 
33
 
! Отговори
179 преди 4 години
Политиците и Слави са се справили добре със тая пропагадна ,че само северозапада е много зле. То ако беше така значи България да е цъфнала и вързала ама истината е ,че навсякъде е пустош и мизерия. Една София е останала...