Задържаха двама за жестокото убийство в Галиче

В момента се разпитват от полицията
Обновена: 11 яну 2020 21:05 | 11 яну 2020 19:51, Петя Славова
153
Задържаха двама за жестокото убийство в Галиче
Снимка: Булфото

Двама са задържани за жестокото убийство на 18-годишно момиче от Галиче, съобщава Нова тв по неофициална информация. В момента се провеждат разпити. Задържаните са криминално проявени. Преди година те са пребили жител на Галиче с камъни.

Още по темата

Момичето бе намерено рано тази сутрин в двора на къщата, в която живее с прерязано гърло.Бащата на жертвата работи в чужбина, а майката е напуснала семейството. Момичето е ученичка във врачанско училище.

Според съседи момичето било кротко и добро. Андрея често споделяла, че се страхува, но на никого не разказала точно от какво. Само помолила съседката баба Илиана да поглежда към тях и да я пази преди 3-4 дни, когато решила, че няма да нощува у чичо си, както до сега.

Всички жители на Галиче са в шок от случилото се.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: полицияубийствоГаличе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
22
 
! Отговори
Христо преди 4 години
До Анонимен От влизането ни в клозета ЕС политиката на Брюксел тук е само една: да развъждат черни питеци по европрограми.Абсолютно съм съгласен и само да те допълня. Другото за което ни ползват е за ***..Ама от ония най гнусните..Дето никой не го е.е да го почисти малко!!!
53
1
 
62
 
! Отговори
? преди 4 години
До кога ще ги търпим тея ***?Едно време що бой ядоха и си мълчаха и не смееха да се подадат извън гнусните им гета. Сега са навсякъде,ходят тежко,нагло,надменно,позволяват си да се държат ужасно с хората и се мълчи...Защо?Трябва пак да събирам четата в махалата и да ги подпукваме,нещо много си повярваха
52
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 66не е политкоректно
51
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас,напишете им имената и им покажете снимките на тези изверги!Какво ги криете?
50
5
 
2
 
! Отговори
Тъпия/тъпата преди 4 години
опитах с "тонката",опитах със "странджата" напъвам са и с "анонимна",ама ..некакси ни ми са получава....Виж,"просото" си е друго нящо,и за това реших да му ползвам "имиджа"..Сега чизмите на Женерала ше бъдат лъснати от мен до блясък...Завиждайте!
49
4
 
3
 
! Отговори
Тъпия/тъпата преди 4 години
и аз са напъвам тука,Просо, да блъскам дивотии,ама нящо ми са не получава!..как го правиш ТИ,та така *** омая да влизам тук с твоя ник?..Опитах с "тонката",опитах със "странджата",ама...какво?-НИЩО ..ТИ си ми спасението!..Жив да си!
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСоТо,Ей ПроcТ, аз съм навит, да дойда, ама колко плащаш?Да не се окаже някоя тенекия?
47
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в северозапада 70 % от къщите по селата изглеждат като на снимката , опоскани от берачите до основи .
46
21
 
24
 
! Отговори
от Галиче преди 4 години
Познаваме ги тези всички, нагли безскруполни и са от червеният електорат.
45
8
 
30
 
! Отговори
Бай х преди 4 години
То затова предният им кмет ги вързваше по стълбовете, като направят някоя беля...нямаше прошка ... ще го търся Ценко чоков
44
3
 
23
 
! Отговори
Mockingbird преди 4 години
на практика служителите на "правораздавателната система" на масоните, която е на издръжка при нпо са съучастници И в това престъпление!!!но инак всички ***-лицемери и "филантропи" са сериозно загрижени за насилието над жени... изобщо не мога да изплюскам толкова много, колкото ми се ще да повъpна!
43
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди година пребиха човек с камъни, но имат голяма рода която гласува за ГЕРБ и им се размина.
42
8
 
8
 
! Отговори
Тъпия/тъпата преди 4 години
иначе аз-известната бокова "пиарка" "тонката-странжата",съм готова да поема сички разходи по защитата но съплеминника ми!Дайте некой лев и вие!...Да помогнем на братчеда де!
41
1
 
38
 
! Отговори
Бай х преди 4 години
Да не са две българчета, като ония пет българчета/както казаха по бтв/ дето групово изнасилиха ученичка в Германия.. и ги пуснаха щото били малолетни и само един е задържан и ще бъде съден. Тая Германия направо рай за социално подпомаганите.
40
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От влизането ни в клозета ЕС политиката на Брюксел тук е само една: да развъждат черни питеци по европрограми.
39
11
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До ПроСоТо-МЕНТЕ,което са напъна:-"Това е политическо убийство като това на русенската журналистка."..Ей,нема да мирясаш!...МУХЛО!..Обещах ти нещо,не се майтапя!
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонименнапротивв животинския свят лъва убива хиената за кеф и защото му е конкуренциячовекът също е животносамо че с повече разумвие да не се мислите за извънземни?освен това тук имаме един етнос с особености към коленеплюс евроаттланчтическа култура на наркотиции това е резултатаНали няма социализъм и огграничения от партията?Радвайте се
37
1
 
30
 
! Отговори
Mockingbird преди 4 години
заподозрените са криминално проявени. Преди година те са пребили жестоко жител на Галиче с камъни. значи са си аверчета с "правораздавателната" система на милозливият към психопатите съд на масоните, платен с парите на нпо на "филантропите", а жертвата е от женски пол, за който същите "много са се загрижили", та чак конвенции трябва да приемаме, но психопатите им пак ще са на свобода... нищо лично, просто колегиалност...
36
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво му става на този народ,толкова злоба и жажда за кръв,да отнемеш живот? Даже в животинския свят няма такива *** - да убиват за кефа си!Смъртното наказание си беше най-добрата превенция за тези неродени едноклетъчни човеци..
35
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква е тази съдебна структура, която наказва убийство със задържане в някаква сграда, наречена затвор, в която има закуска, обяд, вечеря, телевизия, спорт и разни други развлечения? Каква е тази толерантност? Ама ние като народ и общност може да не искаме да храним убийци, аз не искам моите данъци, осигуровки и задължения към държавата да отиват за обяд и вечеря на такива индивиди! Референдум да направят и ЕС да си мушне Хартата за правата на човека където може! Какви са правата на мъртвия, ЕС?