Задържаха двама за жестокото убийство в Галиче

В момента се разпитват от полицията
Обновена: 11 яну 2020 21:05 | 11 яну 2020 19:51, Петя Славова
153
Задържаха двама за жестокото убийство в Галиче
Снимка: Булфото

Двама са задържани за жестокото убийство на 18-годишно момиче от Галиче, съобщава Нова тв по неофициална информация. В момента се провеждат разпити. Задържаните са криминално проявени. Преди година те са пребили жител на Галиче с камъни.

Още по темата

Момичето бе намерено рано тази сутрин в двора на къщата, в която живее с прерязано гърло.Бащата на жертвата работи в чужбина, а майката е напуснала семейството. Момичето е ученичка във врачанско училище.

Според съседи момичето било кротко и добро. Андрея често споделяла, че се страхува, но на никого не разказала точно от какво. Само помолила съседката баба Илиана да поглежда към тях и да я пази преди 3-4 дни, когато решила, че няма да нощува у чичо си, както до сега.

Всички жители на Галиче са в шок от случилото се.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: полицияубийствоГаличе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
62
 
! Отговори
....... преди 4 години
Бог да прости детенцето ..Мир на душата му ..Хора вижте къщата, селото ... улиците хората ... Хора провинцията обеднява до безобразие, населението оскотява. Всеки със 100 лв в джоба е мишена , шведите деградират тотално наливайки се с евтин алкохол,хранещи се с много но ужасна храна. Хора....това е геноцид, някой нарочно оставя това да се случва.Някъде няма вода другаде поминък.Оскотявайки сме лесни за манипулация...Хора..събудете се
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво! Но кога ще започнете да хващате убийците от ДАНС.Един екип те изкарва държавен предател, убиец, мошеник, интригант и какъв ли не, а вторият екип без да знаев в кокво са те забъркали смята, че има основание да те убие и го прави.Тартор бе един съветник с нехристиянско вероизповедание и сменено име.
12
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горкото момиче е било беззащитно, ни майка, ни баща, направо са го предопределили за жертва. Които са го извършили, трябва да ги одерат живи.
11
2
 
35
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ПСИХОПАТИ САДИСТИ
10
2
 
98
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изгонени от Индия, смятай за каква долна каста става въпрос. Няма оправия, дори за единиците, които се опитват. Тва са хиляди години нула прогрес. - само мързел, кражби и убийства. Уникална порода.
9
11
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте само какъв просперитет цари в държавата на герб!На снимката е показано всичко даже и геноцида на който е подложено коренното българско население!
8
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тея индийци не се ли изнесоха по Европа още, да им се не види. Айде да ги взима Меркел там всички накуп и да си ги гледа. Да даде и на Саркози малко. Цъфнали и вързали сме, та и тези *** трябва да търпим на гърбовете си.
7
2
 
60
 
! Отговори
До Циник преди 4 години
Няма да ги покажат, защото са черни като Казан..
6
4
 
64
 
! Отговори
Попа преди 4 години
Нов ден, поредна ужасна новина. Трябва да върнем народният съд и да оправим България.Да почива в мир момичето.
5
11
 
56
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ГАЛИЧЕ ИМА 2000 ДУШИ ЖИТЕЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ГРАДОВЕ КАТО КИТЕН И АХТОПОЛГЕРБ ОТКАЗАЛИ ДА ГО ПРИЗНАЯТ ЗА ГРАД ЗА ДА НЯМА ТАМ РАЙОННО И ТАКА ПРЕСТЪПНОСТТА ДА НАМАЛЕЕ!!ЦЕЛТА Е ДЪРЖАВАТА ДА Е ЗАЛЯТА ОТ ПРЕСТЪПНОСТ ЗА ДА МОЖЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ГЕРБ ДА НЕ СЕ ОТКРОЯВАТ ОСОБЕНО!!!ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРИЯ СИ ИМА ИМЕ И ТО Е БОЙКО БОРИСОВ !
4
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЦИНИКта ти постоянно ги виждаш и срещаш по улиците!Вече са милиони и живеят от социални помощи и кражби,а вече и убийства.
3
4
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бащата в Чужбина а майката отишла да търси по дебели. А детето оставено да го насилват и убият. *** ви и родителите ска, пани.
2
3
 
66
 
! Отговори
ХА ПОЗНАЙТЕ ОТ РАЗ преди 4 години
дали тези не са от контингента , които защитава РОМА и ХЕЛЗИНСКИЯ комитет на СОРОС
1
5
 
71
 
! Отговори
СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ преди 4 години
трябва да се върне независимо какво нареждат от ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ