Трагедия: Деветокласник падна от прозорец на училище в Русе

15-годишното момче е починало на път за болницата
21 яну 2020 10:04, Александър Попов
89
Трагедия: Деветокласник падна от прозорец на училище в Русе
Снимка: БГНЕС
15-годишно момче е паднало през прозореца на Английската гимназия "Гео Милев" в Русе тази сутрин, съобщи bTV. Инцидентът е станал преди да започнат учебните занятия.
 
Тийнейджърът е загинал от нараняванията си при транспортирането му от спешния екип към болницата. 
 
Полицията е на място, за да установи дали деветокласникът е бил бутнат или е скочил сам.
 
Момчето е било от добро семейство, не е имал притеснително поведение, заяви директорката на училището Маргарита Янакиева.
 
С децата в училището ще работят психолози.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: Русезагинал ученик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко за детето... Тук обаче... "Тийнейджърът е загинал от нараняванията си при транспортирането му от спешния екип към болницата."Линейката катастрофирала ли е?
39
4
 
34
 
! Отговори
ЖороПърви преди 4 години
Прочетох няколко коментара, и вече знам- за всички трагедии са виновни герберастко-комунистическите учители, а родителите винаги са света вода ненапита....Влезте в метрото в София и ще видите- тинейджър на 14 слуша музика и се клати на стола, докато възрастна жена стоиправадонего, девойче обяснява, че няма да стане на бременна майка.....
38
14
 
22
 
! Отговори
6 преди 4 години
До Симптоми е имало , но нямало кой гербер учител или директор да ги забележи и анализира .Отишъл много рано в училище , когато няма никой в класнатастая , сменя второ училище , правил и опити и преди това за самоубийство ...Сигурно има и още !Учителите подхождат формално към учениците -само като говорящи учебници и несе интересуват от личните им взаимоотношения , дискомфорт , терзания ....!
37
3
 
30
 
! Отговори
8 преди 4 години
До SPБе на какво добро място ще е като вече е едно студено трупче на момче !? Престанете с тези глупости и се замислете за опазване живота на децатани , които и без това са все по-малко ! Има едно сбъркано напълно МОН ,ръководено от дилетанти , което симулира всякакви глупави рИформи , но немисли ,че всичкотова се струпва на главата на децата ни недомислено , произволно и глупаво .Идете си най-после и да дойдат истински педагози в управлението на МОН!
36
2
 
15
 
! Отговори
психолог преди 4 години
"С децата в училището ще работят психолози."- ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ- И НИЕ, ПСИХОЛОЗИТЕ ИСКАМЕ ЗАПЛАТИ И ХОНОРАРИ!
35
3
 
39
 
! Отговори
SP преди 4 години
Бог да прости това ДЕТЕ! Дано е на едно по добро място!
34
2
 
50
 
! Отговори
Александра преди 4 години
Толкова элобни и неадекватни коментари, отдавна не бях чела!!! Съболеэнования на родителите на починалото дете!!!
33
19
 
12
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Пореден повод на Нинова да поиско вот на недоверие..............................
32
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като прочетох за английска гимназия всичко ме стана ясно. Докато учех в нашата (ЕГ Пловдив) едно дете се самоуби успешно (беше 97-*** или 98-*** година), други две се опитаха, а още повече говореха за това. Най-важната причина беше обемът на учебния материал, справянето с който времеви беше физически невъзможно. ВСИЧКИ изоставахме. Една част реагираха с депресии, включително тежки, други част просто се отказа от училището и влезе в чалготеката.
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Навсякъде пишат, че е скочило от покрива.
30
12
 
7
 
! Отговори
до 38 преди 4 години
Не е Борисов, а е Костов. Борисов строи магистрали, пази световния мир и такива неща.
29
25
 
4
 
! Отговори
Команиз преди 4 години
Борисов бутна детето през прозореца.Видях го със собствените си уши!
28
9
 
14
 
! Отговори
Роза Коритарова преди 4 години
Боко уби един деветикласник !Нека сега всичките такси-Бакшиши в Соффие да окупират Министерска Централа кръстена на Руски Генерал-Гъбернатор , и Парламента ( построен върху старо Ромско Гробище от Османското време) .
27
8
 
49
 
! Отговори
тъжно преди 4 години
В училищата на нормалните държави има ред и дисциплина. Всичко е подредено. През зимата учениците си оставят ботушите в шкафчетата и влизат в стаите с други обувки. Имат специални стаи за обяд, оборудвани с микровълнови фурни, в които всяко дете може да се притопли храната. При малките ученици има специално назначени жени, които отговарят за обяда. При големите - не. А при нас учителят отговаря за всичко, само дето не мете стаите. И да бягаме срещу тях, няма да ги настигнем. Нямаме капацитет.
26
1
 
13
 
! Отговори
Редактор преди 4 години
Деветокласник се самоуби.Скочи от прозореца на училището.
25
0
 
38
 
! Отговори
654 преди 4 години
Никой не знае какво се ражда в главите на хората и в кой момент. Бог да прости момчето.
24
3
 
19
 
! Отговори
До 30 преди 4 години
Чети внимателно.Не е имал притеснително поведение
23
16
 
11
 
! Отговори
ha преди 4 години
До Поклон, Вики!И кое му е било прекрасното? Та той постоянно се опитва да се самоубива. И на това му викаш че бил прекрасен младеж???Колкото до това че имал мечти - е, най-голямата му мечта се сбъдна. Да се хвърли от високо и да се потроши яко.
22
27
 
7
 
! Отговори
ha преди 4 години
Имал е притеснително повечедение. Демек - хулиган, правещ се на някакъв бабаит. Е, наиграл се е. Добре че няма да продължи развитието си, че нали ги виждате такива кво става от тях. Пример - Галиче, Андреа. И тя точно от такъв е била зверски заклана. Та не ми е жал. Ама хич.
21
16
 
17
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 4 години
Не му се е живеело просто, това му е втория опит. Щеше да опитва докато се получи, независимо кой президент, кой кмет. Утре такова *** като ви се хвърли пред колата, и влезете у панделата за 10 годиники, си припомнете кой е бил кмета.